Merhaba,
İKV oyunu en başta oyuncularının istekleri doğrultusunda ilerlemektedir.
Akçe sistemi sayesinde Silah parlatıp daha güçlü olabileceğinizi biliyorsunuz.
Silah parlatmada ücret istenmesinin nedenini şöyle açıklamak isterim ;
Şaheser üretimi zamanla kolaylaşınca güçlü güçsüz kavramı ortadan kalktı.
Silah parlatmaya da herkes erişebilseydi bu kavram yine hüküm sürecekti.
Her online oyunda olduğu gibi bu oyunda da ''en güçlü'' olmak için çabalamak gerekir.
Ve yine her online oyunda olduğu gibi bu oyunda da ''maddi yatırım'' yapmak gerekir.
Ayrıca ;
Diğer oyunları da araştırabilirsiniz. Böylesine büyük bir özellik hiç bir oyunda bu kadar ucuz değil.
SOBEE bu kadar büyük bir şirket olmasına rağmen yine de oyuncularını düşünerek fiyatları minimum olarak belirledi.
Eğer bu fiyattan şikayetçi iseniz SOBEE yetkilileriyle görüşüp durumunuzu izah edin.
İKV SAÇMALIKLARI UNUTMA UNUTTURMA
Re: İKV SAÇMALIKLARI UNUTMA UNUTTURMA
Çok dogru arkadasım ıyıce para dolabına cevırdıler ne kalıte kaldı nede govenlık.... Sacmalamaya basladı ıyıce oyun ve gm ler....
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Merhaba,
Şöyle düşünün ;
Bir şirkete sahipsiniz ve şirkette 30'u aşkın işçi ve şirket giderleriniz var.
Bu şirketin büyümesi için üretimi çoğaltmak gerekir.
Üretimi çoğaltmak için maddi yatırım gerekir.
Sadece plus paket alarak oynadığımız dönemlerde 2 yıl beklemiştik ''Derindeki SIr'' ı
Şöyle düşünün ;
Bir şirkete sahipsiniz ve şirkette 30'u aşkın işçi ve şirket giderleriniz var.
Bu şirketin büyümesi için üretimi çoğaltmak gerekir.
Üretimi çoğaltmak için maddi yatırım gerekir.
Sadece plus paket alarak oynadığımız dönemlerde 2 yıl beklemiştik ''Derindeki SIr'' ı
- XUMUTX
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
Öncelikle Sayin Mevlüt Beye GM ve oyuncu Arkadaslara Selamlar
bu oyunun bi yatirim oldugu ve yatirimcilarinda beklentileri oldugu gercegini unutmamak gerekiyor!
zaten PitBull arkadas Muhasebeci gibi güzel bi dille aciklamis!
amma velakin madem bu oyunda oyuncular arasinda bi rekabet varsa oyuna giris yasini da dikkate almanizi tavsiye ederim Bu yaslari kücük arkadaslarimiz yeni acilan bölgelerde 4-5 yerine göre 6-7 saat gecirmekte bu yeni gelisen beyinler sizin vermis oldugunuz bu REKABET hissiyle yatirimcilari memnun etmek adina silahini parlatmayi veya maden kp artirici migrat yagmalayici vb gibi paraya dayali özellikleri almak icin yollar aramaktadirlar!
Peki ailesinden harcligini alan bu cocuklar paralarini buralara vermekteler ya bu harclik yetismeyince ne yapacaklar veya yeterli harclik alamayanlar ne yaparlar sizce ???
Birde bu alinan özelliklerin ne kadar faydali olduguda tartisilir migrat icin bir aylik yüzde 60 artiricim oldugu halde (her zaman dedigim gibi KAHRAMANLARIN EN ANLAMLI ÖDÜLÜ ) Madalya koleksiyonu yapmaktayim
kac senedir bu oyunu oynamaktayim bi cok yerde paralar verdim arkadaslarima hediye ettim hatta gecen ay 20 adet isim e pini ve plus almistim ve su an bu dengesizlikten dolayi oyuna ve grup bölgelerine giresim gelmemekte bir zirh düsmez mi düsmüyor Kismetsizim deyip artirici aldim artiricida hikaye oldu benim gibi ileri olgun yastaki kisilere bu ödenekler agir gelmiyor IKV de ki fiyatlarida tartismiyorum sizin icin PAZAR olan bu oyun bizler icin bir dünya! buradaki arkadaslarimizla reelde görüsmekte düsmanlarimizla WS yapmaktayiz 
Neyse uzun lafin kisasi konu konuyu acmadan baglamak gerekiyor
Rekabet ruhunu asiladiginiz 13+ yasindaki taze genc beyinler hedefine koyduklari bu özelliklerine almak icin her türlü yola basvurabilirler!
Basarilarinizi takdir ederken tavsiyelerimi de dile getirmekten geri durmak sacma olurdu bu arada Sobee Stüdios ziyaretimiz yakindir Bu konuyu yüz yüze konusmak bizim icin önemlidir Lütfen Biraz daha dikkat arkadaslar bu genclik bizim!
Saygilarimla
UMUT
KARDESxUmut
bu oyunun bi yatirim oldugu ve yatirimcilarinda beklentileri oldugu gercegini unutmamak gerekiyor!
zaten PitBull arkadas Muhasebeci gibi güzel bi dille aciklamis!
amma velakin madem bu oyunda oyuncular arasinda bi rekabet varsa oyuna giris yasini da dikkate almanizi tavsiye ederim Bu yaslari kücük arkadaslarimiz yeni acilan bölgelerde 4-5 yerine göre 6-7 saat gecirmekte bu yeni gelisen beyinler sizin vermis oldugunuz bu REKABET hissiyle yatirimcilari memnun etmek adina silahini parlatmayi veya maden kp artirici migrat yagmalayici vb gibi paraya dayali özellikleri almak icin yollar aramaktadirlar!
Peki ailesinden harcligini alan bu cocuklar paralarini buralara vermekteler ya bu harclik yetismeyince ne yapacaklar veya yeterli harclik alamayanlar ne yaparlar sizce ???
Birde bu alinan özelliklerin ne kadar faydali olduguda tartisilir migrat icin bir aylik yüzde 60 artiricim oldugu halde (her zaman dedigim gibi KAHRAMANLARIN EN ANLAMLI ÖDÜLÜ ) Madalya koleksiyonu yapmaktayim
Neyse uzun lafin kisasi konu konuyu acmadan baglamak gerekiyor
Rekabet ruhunu asiladiginiz 13+ yasindaki taze genc beyinler hedefine koyduklari bu özelliklerine almak icin her türlü yola basvurabilirler!
Basarilarinizi takdir ederken tavsiyelerimi de dile getirmekten geri durmak sacma olurdu bu arada Sobee Stüdios ziyaretimiz yakindir Bu konuyu yüz yüze konusmak bizim icin önemlidir Lütfen Biraz daha dikkat arkadaslar bu genclik bizim!
Saygilarimla
UMUT
KARDESxUmut
Ya Allah´tan korkar ondan baska hic birseyden korkmazsin;
yada Allah´tan korkmaz ondan baska herseyden KORKARSIN!
Merhaba Umut bey,
Öncelikle belirtmek isterim ki bütün online oyunlarda en az yaş sınırı +16'dır.
Fakat siber dünyada bunu ne kadar korumaya çalışabiliriz ki ? ( Örn : Bir kişi 15 yaşında olup üye olurken doğum tarihini farklı yazabiliyor )
Bizler Ülke ekonomisini göze alarak bu fiyatları belirledik.
Maddi ihtiyacı olan kişilerin erişemeyeceği Maddi geliri yüksek olan insanların gelirlerini sarsmayacağı türden fiyatlar belirledik.
Fakat çok sık uyardığımız halde yine de oyunun yaş sınırı altında oyuncularımız var.
Bunlara bir önlem alınması gerekir ancak bu siber dünya sadece SOBEE'nin tekelinde değildir.
Süper Can, I Can Football gibi daha ilgi çekici oyunlar yapıldı 16 yaş altı oyuncularımız biraz olsun azaldı.
Ancak belirttiğim gibi Siber dünyanın tekeli SOBEE'nin elinde değil.
Elimizde olan imkanları sonuna kadar kullandık ve buna devam etmekteyiz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Öncelikle belirtmek isterim ki bütün online oyunlarda en az yaş sınırı +16'dır.
Fakat siber dünyada bunu ne kadar korumaya çalışabiliriz ki ? ( Örn : Bir kişi 15 yaşında olup üye olurken doğum tarihini farklı yazabiliyor )
Bizler Ülke ekonomisini göze alarak bu fiyatları belirledik.
Maddi ihtiyacı olan kişilerin erişemeyeceği Maddi geliri yüksek olan insanların gelirlerini sarsmayacağı türden fiyatlar belirledik.
Fakat çok sık uyardığımız halde yine de oyunun yaş sınırı altında oyuncularımız var.
Bunlara bir önlem alınması gerekir ancak bu siber dünya sadece SOBEE'nin tekelinde değildir.
Süper Can, I Can Football gibi daha ilgi çekici oyunlar yapıldı 16 yaş altı oyuncularımız biraz olsun azaldı.
Ancak belirttiğim gibi Siber dünyanın tekeli SOBEE'nin elinde değil.
Elimizde olan imkanları sonuna kadar kullandık ve buna devam etmekteyiz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
- Deathxyolkesen
- Cin Avcısı
Pitbull Yat Artık Bu Saatte İlgilenme Bu İşlerle Dinc Kafayla Cevap Ver 
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)
[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
Merhaba,
Benim işim bu
ve gayet dinçim 
İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
Benim işim bu
İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.
- Deathxyolkesen
- Cin Avcısı
Allah Rahatlık Versin Krdsm Saat 12 Den Beri 5 Kenan Yaptım Grupdaki Herkese Sırayla Nuc Kolye Verdi Bana Vermedi Kınıyorum Onu Su Anda
Konusda Atıversin Bana Nuc Kolye
:P:P
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)
Merhaba,
Son 1 haftadır düzenli olarak bu saatlerde Kenan kesiyoruz.
1 hafta içerisinde sadece Oksidant Kolye ve İbni Sina asa gördüm
Düşmeyince düşmüyor, kınasak da aynı İKV ye hizmet versek da aynı
Önce şans olmalı insanda
Son 1 haftadır düzenli olarak bu saatlerde Kenan kesiyoruz.
1 hafta içerisinde sadece Oksidant Kolye ve İbni Sina asa gördüm
Düşmeyince düşmüyor, kınasak da aynı İKV ye hizmet versek da aynı
Önce şans olmalı insanda
- XUMUTX
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: KARDES
Öncelikle bu kadar hizli cevap aldigim icin tskler
bütün online oyunlarda yas siniri 16 derken sánirim IKV bunun disinda kaliyor?
Cünkü IKV ana sayfasinda gereksinimler resminde 13+ yaziyor. sanirim ya bi yanlislik var ya da siz burda adi gecen ibareyi görmediniz
ikincisi bir yazinizda biraz sans olmali demissiniz
Ben sansa inanmam! Özellikle IKV gibi bioyunu yapan yüksek düsünür matematiksel mantik bakis acisina sahio kisilerde inanmaz. Aksine Olasiliklar vardir yüzdeler vardir ve istenmesi halinde diledigi zamandegisebilir bu yüzdeler ister kücüktülmek isterse büyültülmek adina... Benim merak konum ise migrat yagmalayici %60 alindigi halde 1 ay düsmez mi bu bir insana ve hic bir artiricisi olmayan kisiler düsürebiliyor sakin bunun icin kimse sanstan bahsetmesin
Sizi konu disinda tutarak diyebilirim ki Sansa ancak yüzeysel görenler inanir!
Saygilarimla
UMUT
KARDESxUmut
bütün online oyunlarda yas siniri 16 derken sánirim IKV bunun disinda kaliyor?
Cünkü IKV ana sayfasinda gereksinimler resminde 13+ yaziyor. sanirim ya bi yanlislik var ya da siz burda adi gecen ibareyi görmediniz
ikincisi bir yazinizda biraz sans olmali demissiniz
Ben sansa inanmam! Özellikle IKV gibi bioyunu yapan yüksek düsünür matematiksel mantik bakis acisina sahio kisilerde inanmaz. Aksine Olasiliklar vardir yüzdeler vardir ve istenmesi halinde diledigi zamandegisebilir bu yüzdeler ister kücüktülmek isterse büyültülmek adina... Benim merak konum ise migrat yagmalayici %60 alindigi halde 1 ay düsmez mi bu bir insana ve hic bir artiricisi olmayan kisiler düsürebiliyor sakin bunun icin kimse sanstan bahsetmesin
Sizi konu disinda tutarak diyebilirim ki Sansa ancak yüzeysel görenler inanir!
Saygilarimla
UMUT
KARDESxUmut
Ya Allah´tan korkar ondan baska hic birseyden korkmazsin;