SANCAK KADİM HİDRA'YLA 25 DK TANGO YAPTI:)
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: SANCAK KADİM HİDRA'YLA 25 DK TANGO YAPTI:)
Zor Bizimle Kolaydır...... Sancak Sunucu Kadım Hidra Timi....nefretsiz92 yazdı:pardon ama arkadaşlar 25 dakikada kesilmiş olduğunu kanıtlayan ne var (= , 25 dakikada kesilmesi çok çok çok zor , videonuzada baktım 25 dakkada kesilmesi için olması gerekenden çok az kişi var...videoda yarım yarım...

SİNCE 2007...
- nefretsiz92
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
mantıklı bi açıklama yaparmısın bana (= , bu kadar adamla bu kadar kısa sürede nasıl kestiniz ?
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
O AKŞAM HİDRAYI 6 KEZ KESTİK. RESİMDEN TARİH BELİRLİ ZATEN.

GÖREVİ KOMUTANDAN RÜSTEME TESLİM ANI

SAYGILAR...
KADİM HİDRA BELKİ OYUNDA TESŞKİLAT SUNUCUSUNDA İLK KESİLMEDİ AMA İNANIN Kİ EN ÇOK TEŞKİLATTA KESİLMİŞTİR.

GÖREVİ KOMUTANDAN RÜSTEME TESLİM ANI

SAYGILAR...
KADİM HİDRA BELKİ OYUNDA TESŞKİLAT SUNUCUSUNDA İLK KESİLMEDİ AMA İNANIN Kİ EN ÇOK TEŞKİLATTA KESİLMİŞTİR.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
video çeker atarım burayanefretsiz92 yazdı:mantıklı bi açıklama yaparmısın bana (= , bu kadar adamla bu kadar kısa sürede nasıl kestiniz ?
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

dün yine sancakta show yaptık ve ard ard a 3 kere kestikten sonra bıraktıkVahit yazdı:video çeker atarım burayanefretsiz92 yazdı:mantıklı bi açıklama yaparmısın bana (= , bu kadar adamla bu kadar kısa sürede nasıl kestiniz ?
Vesselam
Ejder Asa - Karikaxless (oda bir row , Rowxkarika
Ecel Getiren - Rowxgloyn
Ecel Getiren - Rowxironmann
Asab-ı Keyf - Gökxkaii
Latif - Ydemirhan
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
TEŞKİLAT SUNUCUSUNDA 16 KİŞİDE ŞAHESER ESYALAR MEVCUTTUR. ALLAH İZİN VERİRSE BU SAYI 1 AY SONRA 100 ÜN ÜSTÜNDE OLACAK 
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?