ARZ KLANINDA VATAN HAİNLERİNİ İSTEMİYORUZ!!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
UgLyLeaDer
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARZ KLANINDA VATAN HAİNLERİNİ İSTEMİYORUZ!!!

Mesaj gönderen UgLyLeaDer »

İçerik düzenlenmiştir. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

İçerik düzenlenmiştir. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
Gelincikk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Gelincikk »

sebepsiz99 yazdı:İçerik düzenlendi.
UGLYLEADER ARKADAŞ SANA CEVABI ÇOK GÜZEL VERMİŞ DAHA KONUŞMAYA GEREK VARMI?
Gelincikk(49)[^Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

İçerik düzenlendi.
İyide hani bu bir oyundu bu kadar küfür ettirecek ne durum vardı ki :)
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
UgLyKiNG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen UgLyKiNG »

hiç bir UgLy bölücülük yapmaz Loncamızda kürtte var Türk te bölücülüğü yapan sensin saldırma sağa sola tamammı?
UgLyKiNG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen UgLyKiNG »

Doğux Loncasının Hiçbir Kurucusunun UgLy Loncasının kurulmasında payı yoktur. Doğux Loncasını Doğuxlider kurmuştu. UgLy Loncasını kuran Ben ve Doğuxpaşalıdır. Loncamızda serkan,serhat vb kişiler yoktur. Ben veya Ramazan abinin kürt veya türk ayrımı yaptığımızı gören duyan varsa buyursun ben kürt bile deilim bilip bilmeden lonca hakkında yalan aslı olmayan yorumlar yapmayın önce kendinizi bi yokklayın...
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

UgLyKiNG yazdı:Doğux Loncasının Hiçbir Kurucusunun UgLy Loncasının kurulmasında payı yoktur. Doğux Loncasını Doğuxlider kurmuştu. UgLy Loncasını kuran Ben ve Doğuxpaşalıdır. Loncamızda serkan,serhat vb kişiler yoktur. Ben veya Ramazan abinin kürt veya türk ayrımı yaptığımızı gören duyan varsa buyursun ben kürt bile deilim bilip bilmeden lonca hakkında yalan aslı olmayan yorumlar yapmayın önce kendinizi bi yokklayın...
İçerik düzenlendi.
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Öncelikle Selamın aleyküm deyip yazıma başlıyorum .
Şu oyunda herkezin din dil ırk ı herkezle aynı olmayabilir bu bi gerçek ama gelgelelim sizin bu yaptığınız saygısızlıklar.Biz hepimiz müslüman çocuğuyuz hepimiz iç içe yaşıyoruz. Türk veyahutta Kürt olabilirsiniz bakın söylüyorum bunu ama kimsenin kimseye ırk ına dinine küfür etme saygısızlık etmeye hakkı yok burda Allah a söven insanların ne tür insanlar olduğunu biliyoruz bunların loncasına katılanlarda kabahat zaten. Ugly lerden söz etmek istemiyorum hiçbir türlü din içerikli mesajlarını görmedim küfür edebilirler haklarıdır ama din içerikli hiçbişey söylememişlerdir bunu biliyorum . GH lere geldiğimizde bunların hırsız olduğunu hepimiz biliyorus allaha söven dine söven adamlarıda içinde barındıran bi Lonca bu bütün şeyleri toplamışlar ( parmaklarım bile yazmaya el vermiyor ) lonca kurmuslar ama herkez bunların ne olduğunu biliyor yakın zamanda hepsinin sonu gelir bunların bunlar allahsız kitapsızlar.
CoBaiN wazzup
xHELLDOGx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xHELLDOGx »

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

.......
KAH.. çıkarız gökyüzüne ALEMİ seyrediriz KAH.. ineriz yeryüzüne ALEM bizi seyreder....
Resim
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

xHELLDOGx yazdı:Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

.......
CoBaiN wazzup
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön