SUSTURULDUM
SUSTURULDUM
arkadaslar susturuldum birisine küfrettim susturuldum yalan yok! ama arkadaslar sövdum de adamda benle ugrastı o kadar dedim git ugrasma benimle diye yok uzattıkça uzattı sahtekar adam yuzsuz! adaam diom benle nie ugrasıon dio örs parası ver susayım bende sinirime hakim olamadım sövdüm tamama ben cezayı hakettimde şimdi o şahsın hiçmi sucu yok! çok sinirlendim bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum! ikvdeki bize ceza verenlerin çalıştığı yerin tlf nosunuda bulamadım bulsam aricam! bunu okuyan bi yönetici varsada cevap yazsın! olur ya belki kendileride birgun bi yerlerde böyle bi şeyle karsılasırda beni daha ii anlarlar

Re: SUSTURULDUM
Hiç Uzatmadan Yasaklıcan Bence Ugrasmana Gerek Yok Böyle Tipler Oyunda Çok Var.
*Yiğitlik intikam almada değil, tahammüldedir.
ah be tahsin hoca en güzeli yasakla gitsin kimseyle tartışmaya gelmez haklı olduğun halde haksız yerine koyuyorlar boş ver dediğim gibi yasakla gitsin sana argo kelime kullananıda postala şikayete
senin adına üzüldüm hoca 
Kufurmu ediorlar şikayet et,tartişmami ariolar yasaklayip gidiceksin hakli oldun halde haksiz duruma duşersin.
neyse geçmiş olsun.
neyse geçmiş olsun.
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhabalar Küfürü eden taraf siz olmuşsunuz. Küfürün hiç bir Haklı tarafı yoktur ! Eğer oda küfür etti dersiniz "Şikayet"Edecektiniz.Taso yazdı:arkadaslar susturuldum birisine küfrettim susturuldum yalan yok! ama arkadaslar sövdum de adamda benle ugrastı o kadar dedim git ugrasma benimle diye yok uzattıkça uzattı sahtekar adam yuzsuz! adaam diom benle nie ugrasıon dio örs parası ver susayım bende sinirime hakim olamadım sövdüm tamama ben cezayı hakettimde şimdi o şahsın hiçmi sucu yok! çok sinirlendim bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum! ikvdeki bize ceza verenlerin çalıştığı yerin tlf nosunuda bulamadım bulsam aricam! bunu okuyan bi yönetici varsada cevap yazsın! olur ya belki kendileride birgun bi yerlerde böyle bi şeyle karsılasırda beni daha ii anlarlar