SUSTURULDUM

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Taso
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

SUSTURULDUM

Mesaj gönderen Taso »

arkadaslar susturuldum birisine küfrettim susturuldum yalan yok! ama arkadaslar sövdum de adamda benle ugrastı o kadar dedim git ugrasma benimle diye yok uzattıkça uzattı sahtekar adam yuzsuz! adaam diom benle nie ugrasıon dio örs parası ver susayım bende sinirime hakim olamadım sövdüm tamama ben cezayı hakettimde şimdi o şahsın hiçmi sucu yok! çok sinirlendim bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum! ikvdeki bize ceza verenlerin çalıştığı yerin tlf nosunuda bulamadım bulsam aricam! bunu okuyan bi yönetici varsada cevap yazsın! olur ya belki kendileride birgun bi yerlerde böyle bi şeyle karsılasırda beni daha ii anlarlar
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ethemist
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: SUSTURULDUM

Mesaj gönderen ethemist »

Hiç Uzatmadan Yasaklıcan Bence Ugrasmana Gerek Yok Böyle Tipler Oyunda Çok Var.
*Yiğitlik intikam almada değil, tahammüldedir.
Kullanıcı avatarı
Metrixx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Metrixx »

ah be tahsin hoca en güzeli yasakla gitsin kimseyle tartışmaya gelmez haklı olduğun halde haksız yerine koyuyorlar boş ver dediğim gibi yasakla gitsin sana argo kelime kullananıda postala şikayete :D senin adına üzüldüm hoca :cry:
Kullanıcı avatarı
Erolbey67
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Erolbey67 »

Kufurmu ediorlar şikayet et,tartişmami ariolar yasaklayip gidiceksin hakli oldun halde haksiz duruma duşersin.
neyse geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Taso yazdı:arkadaslar susturuldum birisine küfrettim susturuldum yalan yok! ama arkadaslar sövdum de adamda benle ugrastı o kadar dedim git ugrasma benimle diye yok uzattıkça uzattı sahtekar adam yuzsuz! adaam diom benle nie ugrasıon dio örs parası ver susayım bende sinirime hakim olamadım sövdüm tamama ben cezayı hakettimde şimdi o şahsın hiçmi sucu yok! çok sinirlendim bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum! ikvdeki bize ceza verenlerin çalıştığı yerin tlf nosunuda bulamadım bulsam aricam! bunu okuyan bi yönetici varsada cevap yazsın! olur ya belki kendileride birgun bi yerlerde böyle bi şeyle karsılasırda beni daha ii anlarlar
Merhabalar Küfürü eden taraf siz olmuşsunuz. Küfürün hiç bir Haklı tarafı yoktur ! Eğer oda küfür etti dersiniz "Şikayet"Edecektiniz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön