bir kişi tanıyorum küstah, ukala, cevap vermeyen sadece sunucunun iyi oyuncularıyla muhabbet yapan biri ve rehber oldu
isim vermek istemiyorum
biraz daha sevilen, oyunculara yardımcı olabilecek kişiler alsanız daha iyi olur bence
Rehber alımlarında biraz daha dikkatli olsanız ???
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Rehber alımlarında biraz daha dikkatli olsanız ???
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Rehber alımlarında biraz daha dikkatli olsanız ???
Yaş sınırı gözetmeden alım yapan yönetime böyle bir öneri yapmak ne kadar mantıklıdır önce bunu tartışmak gerekir bence.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
haklısın xxxxdelixxxxxkurt kardeş
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Bugün yaşanan etkinlik şikesinden sonra zaten yönetime olan güven sıfıra indi.Tamamiyle katılıyorum ne kadar eleştirilseler hak ediyorlar çok yükleniyorsunuz bizlere demesinler.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
http://imageshack.us/photo/my-images/137/18025240.png/
Birde burdan yakın oyunun eksikliğini dile getiriyoruz verilen yanıt oldukça komik ve enteresan.
Oyun içinde 15 yetenek kulanma hakkımız olduğunu fakat 10 tane yetenek stunun olması eksiklik yaratmakta.
Önemsenip dikkate alınacak bu durum denmesini beklerken 10 yetenek stunu neyine yetmiyor gibi enteresan bi cevap aldık.Biraz ağır olcak ama hangi yeneğe verceğimde bırak bana kalsın keyfimin kahyası nasıl oynamak isterse öyle oynasın
Ayrıca yetenekleri geçtim stunlara iksir yerleştirmek istiyoruz belki.
Birde burdan yakın oyunun eksikliğini dile getiriyoruz verilen yanıt oldukça komik ve enteresan.
Oyun içinde 15 yetenek kulanma hakkımız olduğunu fakat 10 tane yetenek stunun olması eksiklik yaratmakta.
Önemsenip dikkate alınacak bu durum denmesini beklerken 10 yetenek stunu neyine yetmiyor gibi enteresan bi cevap aldık.Biraz ağır olcak ama hangi yeneğe verceğimde bırak bana kalsın keyfimin kahyası nasıl oynamak isterse öyle oynasın
Arkadaşımın 12 yaşındaki kardeşi rehber oldu ama ne anlam kazandı hala küfür ediyor susturma almıyor !!XxXszrXxX yazdı:Yaş sınırı gözetmeden alım yapan yönetime böyle bir öneri yapmak ne kadar mantıklıdır önce bunu tartışmak gerekir bence.![]()
Nothing