lag lag lag

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

lag lag lag

Mesaj gönderen Kemalizm »

şu laga bi çözüm artık lütfen ya bakın piskopat oldum sıyırdım resmen mahelleye inip gençlere sataşıyorum kavga etsekte rahatlasam diye yapmayın düzeltin şu lagları ya 40kp kasmak için 100 karizma harcadım şaka gibi büyü kullanıyorum ölünce işliyo olabilirmi böyle bişey icabına bakın şunun bi
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
apollo44
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: lag lag lag

Mesaj gönderen apollo44 »

Birazdan ne lagı kardeşim diye bi masaj gelir konu kapanıp gider meraklanma :lol:
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Kemalizm yazdı:şu laga bi çözüm artık lütfen ya bakın piskopat oldum sıyırdım resmen mahelleye inip gençlere sataşıyorum kavga etsekte rahatlasam diye yapmayın düzeltin şu lagları ya 40kp kasmak için 100 karizma harcadım şaka gibi büyü kullanıyorum ölünce işliyo olabilirmi böyle bişey icabına bakın şunun bi
oyun yüzünden bu hale geldiysen hiç lagı düzeltin deme sil bence onu. monitörünü kapattığın anda gider o çar.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kemalizm »

mitmet yazdı:
Kemalizm yazdı:şu laga bi çözüm artık lütfen ya bakın piskopat oldum sıyırdım resmen mahelleye inip gençlere sataşıyorum kavga etsekte rahatlasam diye yapmayın düzeltin şu lagları ya 40kp kasmak için 100 karizma harcadım şaka gibi büyü kullanıyorum ölünce işliyo olabilirmi böyle bişey icabına bakın şunun bi
oyun yüzünden bu hale geldiysen hiç lagı düzeltin deme sil bence onu. monitörünü kapattığın anda gider o çar.

Zeka fışkırıyo hey yavrum heyyy.İşin espirisi o birader laf olsun torba dolsun diye yorum atma
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön