lag lag lag
lag lag lag
şu laga bi çözüm artık lütfen ya bakın piskopat oldum sıyırdım resmen mahelleye inip gençlere sataşıyorum kavga etsekte rahatlasam diye yapmayın düzeltin şu lagları ya 40kp kasmak için 100 karizma harcadım şaka gibi büyü kullanıyorum ölünce işliyo olabilirmi böyle bişey icabına bakın şunun bi
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Derler ki ''Oğlun''
VATAN SAĞOLSUN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: lag lag lag
Birazdan ne lagı kardeşim diye bi masaj gelir konu kapanıp gider meraklanma :lol:
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
oyun yüzünden bu hale geldiysen hiç lagı düzeltin deme sil bence onu. monitörünü kapattığın anda gider o çar.Kemalizm yazdı:şu laga bi çözüm artık lütfen ya bakın piskopat oldum sıyırdım resmen mahelleye inip gençlere sataşıyorum kavga etsekte rahatlasam diye yapmayın düzeltin şu lagları ya 40kp kasmak için 100 karizma harcadım şaka gibi büyü kullanıyorum ölünce işliyo olabilirmi böyle bişey icabına bakın şunun bi
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:oyun yüzünden bu hale geldiysen hiç lagı düzeltin deme sil bence onu. monitörünü kapattığın anda gider o çar.Kemalizm yazdı:şu laga bi çözüm artık lütfen ya bakın piskopat oldum sıyırdım resmen mahelleye inip gençlere sataşıyorum kavga etsekte rahatlasam diye yapmayın düzeltin şu lagları ya 40kp kasmak için 100 karizma harcadım şaka gibi büyü kullanıyorum ölünce işliyo olabilirmi böyle bişey icabına bakın şunun bi
Zeka fışkırıyo hey yavrum heyyy.İşin espirisi o birader laf olsun torba dolsun diye yorum atma
Kapı çalar
Açarasın
Derler ki ''Oğlun''
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Derler ki ''Oğlun''
VATAN SAĞOLSUN