Adalet

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Adalet

Mesaj gönderen samert71 »

bence saçmalık şaheser silahları kadimle bağlantılı yapmak çok saçma kişinin kendi başarısı ile elde edilebilcek birşetyler yapılabilirdi
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

zembekoğlu yazdı:Merhabalar;

Kadim hidra evet çok güçlü bir yaratık ve öyle olması gerekiyor. 1. grup eğer materyallerini aldı ise demekki öldürülebiliyor. Birlik ve dayanışma şart bunuda bilmelisiniz. Ha birde az kişinin sahip olduğunu söylüyorsunuz. Herkes sahip olursa şaheserin ne anlamı kalır :(

kadim hidraya yardım edenlere küçük ödüller verilsin +40 lwl böylece insan bulmak kolaylaşır
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

barkido yazdı:

Kadim hidra evet çok güçlü bir yaratık ve öyle olması gerekiyor. 1. grup eğer materyallerini aldı ise demekki öldürülebiliyor. Birlik ve dayanışma şart bunuda bilmelisiniz. Ha birde az kişinin sahip olduğunu söylüyorsunuz. Herkes sahip olursa şaheserin ne anlamı kalır :(

kadim hidraya yardım edenlere küçük ödüller verilsin +40 lwl böylece insan bulmak kolaylaşır
Bence kötü olur her gün orda insan seli ?
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

Bu yüzden çok tartışma oldu çok tatsızlık yaşandı maalesef :( keşke hidrayı keserken hidranın etrafında hidranın kesilmesine yardımcı olan herkesin görevi olsa bu sayede çok kişi toplanıp kesebilir ancak..
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

Abi şaheser adını koymakla hata etmişsiniz bu ecel getirenlere.. bu konudaki fotoğraflara bakar mısın.. bunun hakkında bize açıklama yapabilir misin bu mudur şaheser eşya dediğiniz? verdiği hasarlar 49 seviye yatağanla eş değer ...
viewtopic.php?f=46&t=6599
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

herkes şaheşer almak için kadim kesmiyorki görevini yapmak için kesiyor

1. grup materyallerini aldı ise acaba nasıl aldı kaç kişiyi kullandı alırken
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
iceberg
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iceberg »

valla diğer sunucuları bilmem de eminönde tam bi ben sen lonca v.s ayrımcılıklar baş göstermeye başladı herkes birbiriyle duşman oldu oyunda yenilik var ama huzur yok şahsen ben kadımden umidimi kestim ve benim gibi bi kaç arkdaş daha çok rahatsız olduk zor ama zorluu milleti birbirine duşman ediyor şahser silahı oadar muhim değil şuanda silahı n bizzat kendini getirip şu gözünü hidra pençesi burumuşlere versinler yeter şah eser silah olucak diye millet arkdaşlarından vazgeçti o ordan kaçırıyoro yardıma gelene laf sokuor lonca lideri yarım eden diğer oyunculara köstek adını takıor bi diğer lider bizmi yardıma çağırdık diyor tek kelimeyle rezelte surukleniyoruz saygılarımla bi hayvan bukadarmı piskoloji bozar anlamadım ben :D Allah dostları başımızdan eksik etmesin
Alemin kraLıda oLsan sonun mezar oLucak...İCEBERG: Titanicte ben batmam diyordu taki beni görene kadar...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön