yeter la dalgamı geçiyorsunuz işletiyor musunuz anlamadım ?
253 tane abanoz odunu oldu budaksız abanoz yok %60 lokman şans artırıcı var nası iş anlamadım.
işletiyorsanız beni işletmeyi bırakın tadı kaçtı artık.
o kadar reklamını yapıyorsunuz aldım şans artırıcı şans artırıcısı olmayan adam benden daha az çekti 3 4 tane budaksız çıkardı
espri anlayışınız bu mu
espri anlayışınız bu mu
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Re: espri anlayışınız bu mu
Kesinlikle değişgenlik gösteriyor , aynı madenden üst üste 2budaksız çektiğimide bilirim 50 abanozda budaksız çekemediğimi de bilirim.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
50 değil yav 250 tane çektim nasıl budaksız çıkmıyorStaffers yazdı:Kesinlikle değişgenlik gösteriyor , aynı madenden üst üste 2budaksız çektiğimide bilirim 50 abanozda budaksız çekemediğimi de bilirim.
bi ashab üreticem burnumdan geldi ashab basamıyorum
ve diğer madenlerde acayip bir şansım var günde 6 mavi topaz 5 yonca 1 gano çekiyorum nerdeyse ama budaksızda bi sorun var
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yoncayla ganoyu çekip budaksız çekemiyorsan sorun madende değil sendedir 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Senin çekeceğin sırada başka biri madeni çekiyorsa,böyle durumla karşılaşılabilir.
Zamanında aynı madenden arka arkaya saf maden çekilmez deniyordu,ama çekilebiliyor şu an
Zamanında aynı madenden arka arkaya saf maden çekilmez deniyordu,ama çekilebiliyor şu an
"Everything starts in the head"

abdest varxFirelifex yazdı:Yoncayla ganoyu çekip budaksız çekemiyorsan sorun madende değil sendedir
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Abdestsiz birinin yonca ve gano çekebileceğini düşünemiyorum zaten de biraz dengesizlik var sende :mrgreen:Wizards yazdı:abdest varxFirelifex yazdı:Yoncayla ganoyu çekip budaksız çekemiyorsan sorun madende değil sendedir
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
gano çekıyosan sat onu parasıyla abonuzun sülalesine kadar alırsın zaten niye stres yaptın 
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
5 tane ganom var satsam gano eksik kalcak bu sefer de şansım dönüp gano çekememeye başlarsam diye saklıyorumKemalizm yazdı:gano çekıyosan sat onu parasıyla abonuzun sülalesine kadar alırsın zaten niye stres yaptın
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
-
KerimTekin
- İri Fare Avcısı

gerçekten işe yarıyor ard arda 4 kere topaz çektim 2 poşet 2 side mavi hepsi 2-2 ayrı maden.