==Menekşe ve Gano Sorunu
==Menekşe ve Gano Sorunu
Selamın Aleyküm ... Millet Tılsımda Menekşe cıkkmıyor okadar kişi cekmesine rağmen çok az sayıda menekse var gmler bukdar az cıkmasının nedenı nedır bıraz destek saatlerce maden basında beklemek zorundamıyız !!!!
Re: ==Menekşe ve Gano Sorunu
Daha dün 13 saat çektim -hatta başka bir konuda dalga geçmişlerdi benle
- 2 tane yeşil çıktı başkada bir şey yok 
Dalga değil gerçekten çok sorun oluyor . Çemberlide 7 saat madende 7 saat göz möz kalmıyo ınsanda azıcık da bizi düşün YÖNETİM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Bari Madenler de biraz kolaylık sağla ....!!! Zaten 15 17 dk da anca cıkıyor 1 saatte 6 tane cekemıyoruz bu nedir ya biraz yardımcı olun ..!! :evil: :evil: :evil:
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Bilmiyorum sizde mi şans yok yoksa ben mi çok şanslyım her gün garanti 2 3 menekşe çekiyorum sız nasıl cekemıyorsunuz anlamadım
- jigsawII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N RoLL
Arkadasa katılıyorumxSagopaKajmerx yazdı:Bilmiyorum sizde mi şans yok yoksa ben mi çok şanslyım her gün garanti 2 3 menekşe çekiyorum sız nasıl cekemıyorsunuz anlamadım
JiGyII IıIJiGyIıI JIGYs
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]
se vuoi la pace, prepara la guerra^
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]
se vuoi la pace, prepara la guerra^
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
xSagopaKajmerx yazdı:Bilmiyorum sizde mi şans yok yoksa ben mi çok şanslyım her gün garanti 2 3 menekşe çekiyorum sız nasıl cekemıyorsunuz anlamadım
Linki Açtığında Göreceğin İlk Yorum Seni Anlatıyor Arkadaşım...
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C ... B1%20insan[/center]
PANORA yazdı:xSagopaKajmerx yazdı:Bilmiyorum sizde mi şans yok yoksa ben mi çok şanslyım her gün garanti 2 3 menekşe çekiyorum sız nasıl cekemıyorsunuz anlamadımLinki Açtığında Göreceğin İlk Yorum Seni Anlatıyor Arkadaşım...
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C ... B1%20insan[/center]
Bende baktım evet arkadaşı anlatıyor