1 Gün Uzaklşatırma Zoruna gitmiş..Atakanx yazdı:İçerik Düzenlenmiştir!
İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle; Forum hesabınız 7Gün kapatılmıştır.
DoNotDisturb
Gene Şikayet ettim Gene Uzaklatırma Alıcaksın.
1 Gün Uzaklşatırma Zoruna gitmiş..Atakanx yazdı:İçerik Düzenlenmiştir!
İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle; Forum hesabınız 7Gün kapatılmıştır.
DoNotDisturb
Neşe doluyum hergün en az 3 saat bile girerimbordobereli yazdı:Loncanıza alırmısınız 2 günde kasarım ismimi Fastxgadiyan yapmayı düşünüyorum eğer tabi alırsanız etrafta bir sürü fast var lwleri fazla deil alım varsa bede girmek isterim yaşım 18 ismim berk Anne ismim hatice Baba ismim ahmet![]()
Mrb bnm annem Damla Babam Abdullahbordobereli yazdı:Neşe doluyum hergün en az 3 saat bile girerimbordobereli yazdı:Loncanıza alırmısınız 2 günde kasarım ismimi Fastxgadiyan yapmayı düşünüyorum eğer tabi alırsanız etrafta bir sürü fast var lwleri fazla deil alım varsa bede girmek isterim yaşım 18 ismim berk Anne ismim hatice Baba ismim ahmet![]()
anne baba adlarıyla tanışmayı çok severim xD
NE zmn başlatak kanka ?Fighter yazdı:Şu Anda Alımımız Yoktur.
Bu Arada Oyunda yoksunuz gene tek kaldım...Fastxejderha ile beraber geziok DLonca sayfasına saçma sapan şeyler yazanları yetkililere şikayet edecem...