ÇEMBERLİTAŞ 7 SAAT KÖLELEŞMEYE HAYIR !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: ÇEMBERLİTAŞ 7 SAAT KÖLELEŞMEYE HAYIR !

Mesaj gönderen PitbuLL »

Reverence yazdı:evet biz zorlu olmasını istemiştik sacma olmasını değil hadi bi gaffarı kesemedi anladık 2. de kesemedi onuda anlarız bu oyunda gaffarı kesen cıkmadı su ana kadar sacmalıkmı olur böyle siz biliyorsunuz oyunu taktiğini cartını curtunu o halede kestiniz siz. en erken 2 30 saatte gbmx e kadar gidilebiliyor kesilmeside 3 saati buluyor hatırlatayımki biz cemberlitaşın nasıl oldugunu görmedik nerden bilelim nasıl kesilir ne yapılır birazda bizim acımızdan bakarak yapın bazı şeyleri yapıcaksanız

Merhaba,

Bende sizler gibi oyuncuyum :) Belki de benden fazla bilginiz vardır Çemberlitaş hakkında.
Çünkü bu zamana kadar 3 defa gidebildim o bölgeye ve en son girişimde 5 saat içerisinde Semiha'yı 50 cana indirdik ve Gaffar Bey'in yanına kaçırdık.
Uyumak isteyen arkadaşlar olunca devam etmedik.
Şunu söyleyebilirim ki içeride ki şef ve usta yaratıkların kesimi hiç bir şekilde zor değil.
Sadece kişiler kullandığı karakteri çok güzel kullanmak zorunda.
Ayrıca hiç bir zaman telaşa mahal vermemek zorunda.
İksir konusunda diğer bölgelere ( Sığınaklar ve Migrat ) göre daha fazla gittiği aşikar.
Ancak önce ki mesajımda belirttiğim gibi gün geçtikçe Çemberlitaş'ta kolaylaşacak.
Kadim Hidra'nın 3 kişi tarafından ( iksirsiz ) kesilmesi gibi veya Migrat'ın kurucusu Junon'u Centrion'u öldürmeden kesmek gibi...
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

PitbuLL yazdı: Merhaba,

Bende sizler gibi oyuncuyum :) Belki de benden fazla bilginiz vardır Çemberlitaş hakkında.
Çünkü bu zamana kadar 3 defa gidebildim o bölgeye ve en son girişimde 5 saat içerisinde Semiha'yı 50 cana indirdik ve Gaffar Bey'in yanına kaçırdık.
Uyumak isteyen arkadaşlar olunca devam etmedik.
Şunu söyleyebilirim ki içeride ki şef ve usta yaratıkların kesimi hiç bir şekilde zor değil.
Sadece kişiler kullandığı karakteri çok güzel kullanmak zorunda.
Ayrıca hiç bir zaman telaşa mahal vermemek zorunda.
İksir konusunda diğer bölgelere ( Sığınaklar ve Migrat ) göre daha fazla gittiği aşikar.
Ancak önce ki mesajımda belirttiğim gibi gün geçtikçe Çemberlitaş'ta kolaylaşacak.
Kadim Hidra'nın 3 kişi tarafından ( iksirsiz ) kesilmesi gibi veya Migrat'ın kurucusu Junon'u Centrion'u öldürmeden kesmek gibi...
Ne yalan söyleyeyim. Katılıyorum. 8-)
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Horozoglu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Horozoglu »

Oyunun Gelecegı son nokta bu oyun kendı kendını bıtırmeye basladı artık yetıskın cok degerlı dostlarımız bırakmaya basladı ooyunu .... Ikv'nın sacmaladıgı andır artık Cok fazla bılgısayar basında kalmanın sakıncalı oldugunu bolgeden gecıyor ve bılgısayarda kalma suresını cagaltıyorlar bu ne pehrız bu ne lahana tursusu bu bu bolegeyı olurturan sahsıyetlerın hıcmı aklı ermedı buna....
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Gerekli güncelleme gelmiş konu amacını yitirmiştir.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön