HuNx
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
HuNx
arkadaşlar ben merandan HuNxloncası başkanı buradada Hunxloncası varmış bizim onlarla onlarında bizle alakası yoktur.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- kayserilim
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: zemheri
Re: HuNx
aLaKaMız oLDuğuNu KiM sÖyLeDi ....?
HuNxxALY
HuNxxALY
'ʂմղմƈմ
/color]
/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ
/color]
/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ
/color]
/color]ZeMHeRi'

'ḰĿᾋƝ
'ĿὋƝƇᾋ

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Farklı sunucularda aynı isimli loncalar açılmasında bir sorun yoktur..Perfectmagician yazdı:arkadaşlar ben merandan HuNxloncası başkanı buradada Hunxloncası varmış bizim onlarla onlarında bizle alakası yoktur.
Sunucuları gezersen görebilirsin ki farklı sunucularda bir çok aynı isimde lonca bulunmaktadır..
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Adam bilgilendireyim demiş!!
Nedir bu kendini beğenmiş sert tavırlar?
Perfectmagician kardeşim söylemene gerek yoktu bu acizler kendilerini çok çabuk belli ediyorlar zaten!!
Nedir bu kendini beğenmiş sert tavırlar?
Perfectmagician kardeşim söylemene gerek yoktu bu acizler kendilerini çok çabuk belli ediyorlar zaten!!

xXFENOMENXx
- kayserilim
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: zemheri
özürlü çocuk alakamız yoktur yazmıs bende alakamız olduğunu kim söyledi diye sordum kendini beğenmişlikle ne alakası var çekemiyosan digiturk taktır...Perfectmagician yazdı:arkadaşlar ben merandan HuNxloncası başkanı buradada Hunxloncası varmış bizim onlarla onlarında bizle alakası yoktur.
'ʂմղմƈմ
/color]
/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ
/color]
/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ
/color]
/color]ZeMHeRi'

'ḰĿᾋƝ
'ĿὋƝƇᾋ

- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
Selamün aleyküm.
Konuyu açan arkadaş , biz sizi tanımayız , siz bizi , nasıl bir alakamız olsun ki.
Fenomen , aciz kelimesi ağzına hiç yakışmıyor , hele ki Loncam la alakalı bir konuda kullanmışken.
Konuyu açan arkadaş , biz sizi tanımayız , siz bizi , nasıl bir alakamız olsun ki.
Fenomen , aciz kelimesi ağzına hiç yakışmıyor , hele ki Loncam la alakalı bir konuda kullanmışken.

- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
? :?:NaSiHatt yazdı:Perfectmagician yazdı:arkadaşlar ben merandan HuNxloncası başkanı buradada Hunxloncası varmış bizim onlarla onlarında bizle alakası yoktur.