Biz bugün güncelleme kapağı yapıp güncelleme gelmeden geçirmek istiyorduk ama şifacımızın düşmesi her şeyi değiştirdi.. artık ele kim ilk geçirir o fazla önem belirtmiyor bizim içinikvoyuncusu2008 yazdı:Takdire değicek bir başarının yine Kuklacı'dan çıkması beni şaşırttı.Umarım daha nice başarılara imza atarsınız , Gaffar'ın ölü bedenini ilk kim ele geçirecek merak ediyorum
İyi forumlar.
Yine 'Kuklacı' Yine Biz ve Yine Bir Gaffar Klasiği
- heyyo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tılsım_DEVA_Anka
Re: Yine 'Kuklacı' Yine Biz ve Yine Bir Gaffar Klasiği
TUGİ
MAJEZİK
- heyyo
- Cin Avcısı
Evet böylesi zor bi bölgede efsun düşmemesi üzücü bir durum...SOVE yazdı:Tebrikler.
Fakat bu kadar zorlanmaması gerekir kanımca. 7 saat ya, her gün 7 saat geçiriyorum Çemberlitaşta :shock:
ve halen bir şaheser düşüremedim.
TUGİ
MAJEZİK
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Resimde Gaffar'ın canı 100 ve çeken kişi sarsılmaz açmış.Buna rağmen bunu söyleyen Gaffar mı pek anlayamadım ama değişik bir yetenek : "Bana bak Weyron! Gözlerimin için bak! "heyyo yazdı:Biz bugün güncelleme kapağı yapıp güncelleme gelmeden geçirmek istiyorduk ama şifacımızın düşmesi her şeyi değiştirdi.. artık ele kim ilk geçirir o fazla önem belirtmiyor bizim içinikvoyuncusu2008 yazdı:Takdire değicek bir başarının yine Kuklacı'dan çıkması beni şaşırttı.Umarım daha nice başarılara imza atarsınız , Gaffar'ın ölü bedenini ilk kim ele geçirecek merak ediyorum
İyi forumlar.ama er yada geç önümüze serilecekdir
[YaLNıZSavaŞÇII]
- heyyo
- Cin Avcısı
Hayır...O yeteneği kullanan Semiha Hanımikvoyuncusu2008 yazdı:Resimde Gaffar'ın canı 100 ve çeken kişi sarsılmaz açmış.Buna rağmen bunu söyleyen Gaffar mı pek anlayamadım ama değişik bir yetenek : "Bana bak Weyron! Gözlerimin için bak! "heyyo yazdı:Biz bugün güncelleme kapağı yapıp güncelleme gelmeden geçirmek istiyorduk ama şifacımızın düşmesi her şeyi değiştirdi.. artık ele kim ilk geçirir o fazla önem belirtmiyor bizim içinikvoyuncusu2008 yazdı:Takdire değicek bir başarının yine Kuklacı'dan çıkması beni şaşırttı.Umarım daha nice başarılara imza atarsınız , Gaffar'ın ölü bedenini ilk kim ele geçirecek merak ediyorum
![]()
TUGİ
MAJEZİK
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Biz daha oraya gelemediğimizden acemiyizheyyo yazdı:Hayır...O yeteneği kullanan Semiha Hanımikvoyuncusu2008 yazdı:Resimde Gaffar'ın canı 100 ve çeken kişi sarsılmaz açmış.Buna rağmen bunu söyleyen Gaffar mı pek anlayamadım ama değişik bir yetenek : "Bana bak Weyron! Gözlerimin için bak! "heyyo yazdı:Biz bugün güncelleme kapağı yapıp güncelleme gelmeden geçirmek istiyorduk ama şifacımızın düşmesi her şeyi değiştirdi.. artık ele kim ilk geçirir o fazla önem belirtmiyor bizim içinikvoyuncusu2008 yazdı:Takdire değicek bir başarının yine Kuklacı'dan çıkması beni şaşırttı.Umarım daha nice başarılara imza atarsınız , Gaffar'ın ölü bedenini ilk kim ele geçirecek merak ediyorum
![]()
[YaLNıZSavaŞÇII]
Aşık edecek anlaşılanheyyo yazdı:Hayır...O yeteneği kullanan Semiha Hanımikvoyuncusu2008 yazdı:Resimde Gaffar'ın canı 100 ve çeken kişi sarsılmaz açmış.Buna rağmen bunu söyleyen Gaffar mı pek anlayamadım ama değişik bir yetenek : "Bana bak Weyron! Gözlerimin için bak! "heyyo yazdı:Biz bugün güncelleme kapağı yapıp güncelleme gelmeden geçirmek istiyorduk ama şifacımızın düşmesi her şeyi değiştirdi.. artık ele kim ilk geçirir o fazla önem belirtmiyor bizim içinikvoyuncusu2008 yazdı:Takdire değicek bir başarının yine Kuklacı'dan çıkması beni şaşırttı.Umarım daha nice başarılara imza atarsınız , Gaffar'ın ölü bedenini ilk kim ele geçirecek merak ediyorum
![]()
Nothing
Tebrik ederim
Gruptaki arkadaş Gaffar ve Semiha canlı olduğunda 20 dakikanız felan kaldığını söylüyor , galiba sadece şifacı düşmesiyle alakalı bir şey degil
Bol şans#
Gruptaki arkadaş Gaffar ve Semiha canlı olduğunda 20 dakikanız felan kaldığını söylüyor , galiba sadece şifacı düşmesiyle alakalı bir şey degil
- heyyo
- Cin Avcısı
Ordaki 25 dakikanın bize yeteceğini gaffara gittiğinde anlıyabileceksinatabey yazdı:Tebrik ederim![]()
Gruptaki arkadaş Gaffar ve Semiha canlı olduğunda 20 dakikanız felan kaldığını söylüyor , galiba sadece şifacı düşmesiyle alakalı bir şey degilBol şans#
TUGİ
MAJEZİK
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bir ilk cıkıcaksa bu kuklacıdan cıkması tüm sunucumuz için gerçekten büyük bir başarı olur.Ordaki herkezi tebrik eder umut,emrah,ve majezik kardeşlerimin başarılarının devamını dilerim
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- heyyo
- Cin Avcısı
iyi dileklerin için teşekkürlerkerim73 yazdı:Bir ilk cıkıcaksa bu kuklacıdan cıkması tüm sunucumuz için gerçekten büyük bir başarı olur.Ordaki herkezi tebrik eder umut,emrah,ve majezik kardeşlerimin başarılarının devamını dilerim
TUGİ
MAJEZİK