MeGaStaR yazdı: İyi İyi Sevindim Her şey Yolunda Olsun Ben de Bildiğin Gibi Kardeşim Her Gün Sabah 9 Akşam 5 Dershanedeyim Bugun Öğlen Gideceğim O Yüzden Bi Bakıyım Dedim Tabi Ege mi Odtü mü Kargaşası da İşin Cabası
ODTÜ ' yü ne yapçaksın deniz yok plaj yok bir şey yok
Hehe :lol: Hayırlıısı Bakalım Kardeşim Şimdi Dershaneye Gidiyorum Msjlaşırız Herkese Selam Sizi Seviyorumm
Konuyu çok güncelliyonuz az yavaş beyler , Nineteen ( ALper ) kardeşimizin Loncamıza hayırlı olmasını dilerim.Yakın zamanda toplu bir alımımız olucak ve Ailemiz yaklaşık 40-45 kişiye yaklaşıcak .Umarım bugüne kadar yaptıklarımızın üstüne birşeyler koyabiliriz ...
ikvoyuncusu2008 yazdı:Konuyu çok güncelliyonuz az yavaş beyler , Nineteen ( ALper ) kardeşimizin Loncamıza hayırlı olmasını dilerim.Yakın zamanda toplu bir alımımız olucak ve Ailemiz yaklaşık 40-45 kişiye yaklaşıcak .Umarım bugüne kadar yaptıklarımızın üstüne birşeyler koyabiliriz ...
ikvoyuncusu2008 yazdı:Konuyu çok güncelliyonuz az yavaş beyler , Nineteen ( ALper ) kardeşimizin Loncamıza hayırlı olmasını dilerim.Yakın zamanda toplu bir alımımız olucak ve Ailemiz yaklaşık 40-45 kişiye yaklaşıcak .Umarım bugüne kadar yaptıklarımızın üstüne birşeyler koyabiliriz ...