Babalar Günü

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Babalar Günü

Mesaj gönderen Owyeah »

Kemalizm yazdı:Anneler günü babalar günü sevgililer günü emperyalizmin bize oynadığı oyunlar.Annemin ve babamın bu emperyalizmi yıkan tek cümlesi 'hatırlasan yeter oğul'.
Gerçekten bunların hepsi yahudi işi sadece önemli olan anne ve babamıza yada sevgilimize hergün değer vermek, onların bizim için çabalarını görmezden gelmeyip her daim farkında olmaktır. Bende böyle günlerde içimden geçen tabiki babalar günün kutlu olsun diyerek bi hediye tutuşturarak eline bi anlık mutlu olmak değil. Ama malesef yozlaştık, sanırım böyle özel günlerde de bizden ayrıca bişey bekliolar...
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Babalar Günü

Mesaj gönderen mitmet »

Kemalizm yazdı:Anneler günü babalar günü sevgililer günü emperyalizmin bize oynadığı oyunlar.Annemin ve babamın bu emperyalizmi yıkan tek cümlesi 'hatırlasan yeter oğul'.
ben eğer devlet büyüklerine, geçmişteki kuruculara bile saygı gösteriyorsam anneme-babama küçük büyük farketmez bir hediye almamın emperyalizm ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. sen hediye almazsan ben hediye almazsam herkes birbirini unutur cimrileşir. bu hediyeleşme sadece bağları kuvvetlendirme amacı ile yapılan bir şey. yılbaşını pek sevmem ben ama yılbaşında hediyeleşmeye bir şey demem ve yaparım da. çünkü amaç belli. orda biz "cıngıl beeels" diyerek kutlamıyoruz. "nice yıllara" diye kutluyoruz. aynı bu mantık. yılda bir kez anneme hediye almışım çok mu ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Eski Duyurular” sayfasına dön