Gerçekten bunların hepsi yahudi işi sadece önemli olan anne ve babamıza yada sevgilimize hergün değer vermek, onların bizim için çabalarını görmezden gelmeyip her daim farkında olmaktır. Bende böyle günlerde içimden geçen tabiki babalar günün kutlu olsun diyerek bi hediye tutuşturarak eline bi anlık mutlu olmak değil. Ama malesef yozlaştık, sanırım böyle özel günlerde de bizden ayrıca bişey bekliolar...Kemalizm yazdı:Anneler günü babalar günü sevgililer günü emperyalizmin bize oynadığı oyunlar.Annemin ve babamın bu emperyalizmi yıkan tek cümlesi 'hatırlasan yeter oğul'.
Babalar Günü
Re: Babalar Günü
Bir çarım bilem yok
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Babalar Günü
ben eğer devlet büyüklerine, geçmişteki kuruculara bile saygı gösteriyorsam anneme-babama küçük büyük farketmez bir hediye almamın emperyalizm ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. sen hediye almazsan ben hediye almazsam herkes birbirini unutur cimrileşir. bu hediyeleşme sadece bağları kuvvetlendirme amacı ile yapılan bir şey. yılbaşını pek sevmem ben ama yılbaşında hediyeleşmeye bir şey demem ve yaparım da. çünkü amaç belli. orda biz "cıngıl beeels" diyerek kutlamıyoruz. "nice yıllara" diye kutluyoruz. aynı bu mantık. yılda bir kez anneme hediye almışım çok mu ?Kemalizm yazdı:Anneler günü babalar günü sevgililer günü emperyalizmin bize oynadığı oyunlar.Annemin ve babamın bu emperyalizmi yıkan tek cümlesi 'hatırlasan yeter oğul'.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!