OYUNDA EN GÜZEL VE EN KÖTÜ ANILARIMIZ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: OYUNDA EN GÜZEL VE EN KÖTÜ ANILARIMIZ

Mesaj gönderen Manasiyok »

Tatarian yazdı:
Manasiyok yazdı:Hidralar güncellemesinin gelmesinden kısa bir süre sonra Yücelen Plevne Kolye düşürme Maceramızı unutamam ;) Yansıttığımda gelen pmlerin sayısını halen hatırlamıyorum ;)

Enes'e Sevgilerle.... (Wolveri)

o sıralar bende yücelen ardenneler kolye ve yüzük vardı kolyesini 40m den yüzüğünü 74m den almıştım çok iyi hatırlıyorum gittikçe piyasasının düştüğünü fark ettiğimdeyse hepsini elimden çıkarttım, zaten tılsımı bırakmaya niyetim olduğu günlerdi tılsıma geri döndüm dedim nakit sıkıntısı yaşamam heralde oyunu yükledim ve bir baktımki karakterim yok =) Mynet hesabımda ise karakter aktarım mesajını gördüm Karakter aktarma diye bişey olduğunu bilmiyodum bu arada uzun süre ara verdiğim için. =) Şaşkınlıkla tekrar 0 dan oyuna başladım. Uzun süre güven problemi yaşadım ama şimdi mutluyum =D bana ders olsn =))

Verilen teklifler arasında en yükseği 115 m du ;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

evet oyunda unutamadığı anısı olan yazsın
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

ağır işleyen ama kalıcı olan bir konu olacak gibi.
kadir abi oyunda görüşelim bir ara sizin loncadan bir eleman ile problemimiz varda.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Vallaha en kötü anılarım keseceğim adamın 0 canda kurtulması :)
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen izhar »

kasaphasan06 yazdı:Vallaha en kötü anılarım keseceğim adamın 0 canda kurtulması :)

sorma bendede olur 0 canda kaçan ;)
kanunixxbaşkan
Tuhaf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tuhaf »

Benim en kötüsü bi kaç kişi 1 lvl çar açmıştı küfür etmişlerdi sonra bu küfür edenlerden biri kalktı kadim kesilirken bu herif 1 lvl çar açıp sövdü dedi gruptan atın dediler atmadılar ama ben çıktım böyle insanalrda var işte ....

iyi olansa ben 3 haftadır bu sunucuda takılıyorum hatta meran çıktıgında bırakmıştım oyunu yeniden geldim kenanmış junonmuş bilmezdim ilk kenana girdigimde herkes abartmıştı heycan yaptım:D o an güzeldi:D tabi kesildigi an daha güzeldi:D
Kullanıcı avatarı
ayberk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ayberk »

Oyunda Beta zamanindan beri bir sürü çar kastim 30dan fazladir hepsinide düzdükten sonra çaldirdim.(acemilik) Sonra usta olduk 39 lvllikler zamaninda Sonturko adli karakterim(full komet merlin -zamaninin en iyisi:D-) Bilgisayarimiza giren bir hacker taradindan çalindi. Mertkanında (BörteçinexHünkar) çarları çalinmişti. En kötü anim budur.
Oyunu biraktik fakat uzun sürmedi yeni karakterler açtik ve başlarina Börteçinex koyduk. Ve bir gün meteorda kasarken arif abimize rastladik Börteçine karakteri ile geziyordu. Kendisi ile muhabbet flan derken Börteçinex loncasinin temelleri atildi. Ve bu gün Tılsımın sayili loncalarindan biri durumuna geldi. Oyundaki en güzel anim budur.
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı

Resim
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen izhar »

Tuhaf yazdı:Benim en kötüsü bi kaç kişi 1 lvl çar açmıştı küfür etmişlerdi sonra bu küfür edenlerden biri kalktı kadim kesilirken bu herif 1 lvl çar açıp sövdü dedi gruptan atın dediler atmadılar ama ben çıktım böyle insanalrda var işte ....

iyi olansa ben 3 haftadır bu sunucuda takılıyorum hatta meran çıktıgında bırakmıştım oyunu yeniden geldim kenanmış junonmuş bilmezdim ilk kenana girdigimde herkes abartmıştı heycan yaptım:D o an güzeldi:D tabi kesildigi an daha güzeldi:D

şimdı kenan çocuk oyuncağı oldu ;)

]evet başka anısı olan ?

paylaşalım tşkler (kadir)
[/color]
kanunixxbaşkan

“Genel Sohbet” sayfasına dön