Görevler hakkında Yardım

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kizilot55
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Görevler hakkında Yardım

Mesaj gönderen Kizilot55 »

Uzun zamam İkv oynadım bundan 1.5 yıl önce bi ara verdim o zaman 34 lwl de di karakterim suan 39 olmama ragmen takıldıgım bi kac görev var başlıcası Dev Ana görevi kac gündür uğraşmama ragmen yardım edecek birini bulamadım Karakürk falan onları düsünemiyorum artık iste... Loncaya girmessek imkanı yok hic birseye yardım edilmiyor gittim lodos oldum yine yok... + hic beklemedigim bi ara bi arz 49 büyücü geldi dev anaya gittik fakat 10 canı kala o öldü bizde döküldük pesinden tabi... basta belirttigim gibi uzun zamandır oynamadıgım icin cevrede maalesef dagıldı tanıdık olmadıktan sonra bu oyunda görev yapmak neredeyse imkansız sanırım illa yalvar yakar yalakalık et bu isler bana gelmez....

eger yardımcı olabilecek bi grup arkadas varsa bana buradan veya oyunda Adıge ulasın lütfen.
iLyas KuzguN
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Re: Görevler hakkında Yardım

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selam İlyas KUZGUN,

Görevlerin konusunda yardım istemişsin.Ben genelde akşamları oyunda oluyorum.Eğer akşamları oyunda olursan bana ulaşmayı dene.Elimden geleni yaparım 34 ile 39 lvl görevlerine yardım konusunda.

Saygılarımla....
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Kizilot55
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kizilot55 »

YiLMaZ yazdı:
Selam İlyas KUZGUN,

Görevlerin konusunda yardım istemişsin.Ben genelde akşamları oyunda oluyorum.Eğer akşamları oyunda olursan bana ulaşmayı dene.Elimden geleni yaparım 34 ile 39 lvl görevlerine yardım konusunda.

Saygılarımla....

Sağolasın Akşam oyunda olursan sana ulaşmaya çalısırım... artik bi dev ana kesmesi ne kadar sürer bilmiyorum bi grup olsa max 5 dk sürmez sanirim yüksek seviyelerden olusan
iLyas KuzguN
Kullanıcı avatarı
Uqurrr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Uqurrr »

İstersen bende yardımcı olurum sana hafta içi 5 gibi hafta sonları hergün oyundayım ;)
xXxUquRxXx
Kullanıcı avatarı
raptor55
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen raptor55 »

Kardeşim burdan bi yardım olmaz yalnız muhabbeti kurup yardım isteyebilrsn

“Genel Sohbet” sayfasına dön