1 Nisan^ın tarihçesi

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AncyraTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: 1 Nisan^ın tarihçesi

Mesaj gönderen AncyraTR »

Bazı Arkadaşlar Ne Demek İstediklerini Tam İletememiş Yada Yazıklarını Aklen Değil Sadece Elini Kullanarak Yazmış ve O Yazıları Yazarken ya Kendinde Değildi Yada Bilmediğinden Yazdı.

Sen Nesin Kimsin Mülüman'san Türk'sen Dinin İslamsa Tarihini Aşağalamayacaksın . . . Değilse Kafasına Göre !
Sen Tarihi Değiştiremezsin Ama Geleceği Değiştirirsin Geleceği Değiştirmek Elinde . . İster Ataların Yolunda Git İster Kültüründen Dininden Uzak'ta Yaşa O Senin Bileceğin İş Ben Sadece Yazarım Yanımdakinide Uyarırım İlkinde .

Benim İmzama Bakarsanız Ne Demek İstediğimi ne Yazmaya Çalıştığımı Kelimelerimden Anlamazsanız Ordan Belki Anlarsınız ha ! Genemi Anlamadınız O Zaman Açın Kur-an-ı Kerim Mealini Okuyun Biraz Bilgi Sahibi Olun .
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!

________________________AncyraxforEVER____________________

AncyraTR

Ankara-TÜRKİYE
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LosTT »

AncyraTR yazdı:Bazı Arkadaşlar Ne Demek İstediklerini Tam İletememiş Yada Yazıklarını Aklen Değil Sadece Elini Kullanarak Yazmış ve O Yazıları Yazarken ya Kendinde Değildi Yada Bilmediğinden Yazdı.

Sen Nesin Kimsin Mülüman'san Türk'sen Dinin İslamsa Tarihini Aşağalamayacaksın . . . Değilse Kafasına Göre !
Sen Tarihi Değiştiremezsin Ama Geleceği Değiştirirsin Geleceği Değiştirmek Elinde . . İster Ataların Yolunda Git İster Kültüründen Dininden Uzak'ta Yaşa O Senin Bileceğin İş Ben Sadece Yazarım Yanımdakinide Uyarırım İlkinde .

Benim İmzama Bakarsanız Ne Demek İstediğimi ne Yazmaya Çalıştığımı Kelimelerimden Anlamazsanız Ordan Belki Anlarsınız ha ! Genemi Anlamadınız O Zaman Açın Kur-an-ı Kerim Mealini Okuyun Biraz Bilgi Sahibi Olun .
Söylediklerine Kesinlikle Katılıyorum Yasin Abi.Atamızın Bir Sözü Vardı; ''Geçmişini Bilemeyen Geleceğine Yön Veremez.''
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Tayfaxoguz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tayfaxoguz »

siz demek istediğimi anlasanız zaten bu millet bu halde olmazdı az ilerleyin yazıktır ben dinimi ve milletimin geçmişini çok iyi biliyorum merak etmeyin ben öyle 1 nisan , yılbaşı vb. günleri kutlamam kutladığım bayramlar dini bayramlar ve milli bayramlarımızdır sizin gibi insanlar her zaman bu millet önünde olmuştur zaten ben burda insanların kararlarına saygı duyulması gerektiğini söyledim siz ister duyun ister duymayın sizin bileceğiniz birşeydir ALIN SİZE VERECEĞİM TEK CEVAP BU VİDEO DİNLEYİNCE ANLARSIN ;)

[Vimeo]http://www.youtube.com/watch?v=kWxfxwgAu24[/Vimeo]
Resim
Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Tayfaxoguz yazdı:siz demek istediğimi anlasanız zaten bu millet bu halde olmazdı az ilerleyin yazıktır ben dinimi ve milletimin geçmişini çok iyi biliyorum merak etmeyin ben öyle 1 nisan , yılbaşı vb. günleri kutlamam kutladığım bayramlar dini bayramlar ve milli bayramlarımızdır sizin gibi insanlar her zaman bu millet önünde olmuştur zaten ben burda insanların kararlarına saygı duyulması gerektiğini söyledim siz ister duyun ister duymayın sizin bileceğiniz birşeydir ALIN SİZE VERECEĞİM TEK CEVAP BU VİDEO DİNLEYİNCE ANLARSIN ;)

[Vimeo]http://www.youtube.com/watch?v=kWxfxwgAu24[/Vimeo]

Oğuz İnsanlar İstedikleri Yönlerden Anlarlar Durumu :) Yada Anlamak İstedikleri Şekilde :) Herkes Gördüğünü Kabul Ediyosa Benim Suçum Değildir :) Neyse İsteyen İstediği Gibi Anlasın :)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
raptor55
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen raptor55 »

fatihfenerkoliq yazdı:
Tayfaxoguz yazdı:bu konu bilgi verme amacı ile açılmış iyi hoşta herşeye karşı olmanızdaki amaç ne onu çözemedim herkezin kendi görüşleri var isteyen kutlar isteyen oturur saygı duyar ;)
Haklısın Fakat Ataları Tarih yazmış Bir Milletiz Biz .. Ve Bazı Batılılarda Kutlanan Bizi Yozlaştırmaya Daha Geriye Gitmeye ve Daha Çok Avrupalaştırılmaya Çalıştırılan hareketlerden bunlar..
İşte ; Benim Karşı Çıktığım Şey Bu ..
Çok Güzel Bir söz Vardır..
Atalarımız Tarih Yazmış Gençlik Okumaktan Aciz..
Biz Bir Ülke TÜRKİYE Olarak Böyle Şeylerin Karşısında Durmadığımız Sürece Atalarımızın Kemiklerini Sızlatmaktan Başka birşey Yapamayız..
Size Tek Söyleyeceğim..
Türkiye'mize Laik Vatandaş Olmak İçin Çaba Gösterin..
Herkes İçin Değil Bu Sözüm.. Anlayan Anladı..

Atatürk'ün İnkilapçılık İlkesini Yanlış Anlayanlar Size söylüyorum..
Yenilikçi Olun Fakat Başkalaşmayın..
Çok doğru.

“Genel Sohbet” sayfasına dön