Eski anılar canlansın İkv eskileri unutmasın..!
- godblessyou612
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Eski anılar canlansın İkv eskileri unutmasın..!
Eski görevleride unutmayalım 600 taş kanat derisi görevi hiç unutmamışımdır savaşçıya mev meteor eldiven veriyordu ..
Godblessyou => Ecel Getiren..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
Bankanın sol tarafını unutmam bide Karakürkü, kadimden zordu :S
keşke yine öyle olsa 
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Karakürke ilk kez gittiğimde
Ruh Taşından ışınlandığımız için başka bölge olduğunu sanıyordum
Ölmemeliyim
Çıkışı bilmiyorum ölmemeliyim diye söylenir dururdum
Çünkü gene ruh taşı gibi bir yerden çıkacağımızı sanırdım
Millet Karakürkü keserdi ben çıkış aradım
Ruh Taşından ışınlandığımız için başka bölge olduğunu sanıyordum
Ölmemeliyim
Çıkışı bilmiyorum ölmemeliyim diye söylenir dururdum
Çünkü gene ruh taşı gibi bir yerden çıkacağımızı sanırdım
Millet Karakürkü keserdi ben çıkış aradım

- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
39 leveldeki tek hayalim full alman modeli bir çarımın olmasıydı fakat hiç bi zaman olmadı çünkü çantamda en fazla 2 m para görüyordum o zamanlar,Plus nasıl alır bilmiyordum sonunda zor da olsa tek item magnezyum dizdim ne oldu
1 hafta sonra yeraltı geldi
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Benden'de size 2 anı,
Gece leyin her zamanki gibi Civan öbeğinin başında sabahlıyorum ve 4 kişyiz sırayla zar atıyoruz kim yükse atarsa o madeni çeker di ben hep yenilirdim ve saat epey ilerlemişti ve bi kere bile yüksek zar atamamıştım ve gene ve gene gene yüksek rakamlı zar çıkmadı benimde inadıım inat uzun bi süre bekledim ve beklenen an Crazybosnali Atılan zar 67* hiç unutmam çektim ve Civan Çiçeği çıktı sonra o heycanla direk bankaya gittim ve 500 bin gibi yüksek bir fiyata sattım o an ki sevincimi asla ama asla unutmıcam
Er Meydanı daha geleli 1 hafta olmuştu biz hiç durmadan er maydanı yapardık ama hiç drmadan ozamanlar naylon kp de yoktu tabi.3 grup kurup girdik içeri ozamanlar tabi 18 kişilikti Er meydanları baya farklı kazanmıştık tam bittiğinde biz 500 kp aldık yan grup dan birinin üstüne tıklamıştım İskoçyalı olucakdı tam hatırlamıyorum Maraşel olduğunu gördüm
Dışarı çıktık ve onun grubundaki her kez Maraşel rütbe olmuştu Arzçocuğu da ozamanlar o gruptaydı ve yakın dostum bana bütün gözlükleri çekip vermişti sadece bana değil bütün Arz klanın gözlüğü olmuştu o gün sonra Lodoslar'a çok ucuz fiyatlara satılmıştı 100 bin civarı gibi artık oyunda herkezin gözlüğü vardı ama herkezin öbürgün oyuna girdiğimizde oyun geri sarmıştı ve artık o beleş gözlüklerden kimsede yoktu
Gece leyin her zamanki gibi Civan öbeğinin başında sabahlıyorum ve 4 kişyiz sırayla zar atıyoruz kim yükse atarsa o madeni çeker di ben hep yenilirdim ve saat epey ilerlemişti ve bi kere bile yüksek zar atamamıştım ve gene ve gene gene yüksek rakamlı zar çıkmadı benimde inadıım inat uzun bi süre bekledim ve beklenen an Crazybosnali Atılan zar 67* hiç unutmam çektim ve Civan Çiçeği çıktı sonra o heycanla direk bankaya gittim ve 500 bin gibi yüksek bir fiyata sattım o an ki sevincimi asla ama asla unutmıcam
Er Meydanı daha geleli 1 hafta olmuştu biz hiç durmadan er maydanı yapardık ama hiç drmadan ozamanlar naylon kp de yoktu tabi.3 grup kurup girdik içeri ozamanlar tabi 18 kişilikti Er meydanları baya farklı kazanmıştık tam bittiğinde biz 500 kp aldık yan grup dan birinin üstüne tıklamıştım İskoçyalı olucakdı tam hatırlamıyorum Maraşel olduğunu gördüm
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
TIPATIP AYNISI OLDU BANAkontforum62 yazdı:39 leveldeki tek hayalim full alman modeli bir çarımın olmasıydı fakat hiç bi zaman olmadı çünkü çantamda en fazla 2 m para görüyordum o zamanlar,Plus nasıl alır bilmiyordum sonunda zor da olsa tek item magnezyum dizdim ne oldu1 hafta sonra yeraltı geldi
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
Dediğin görev Komutan'ın verdiği tepegöz kesme göreviydi 10 amplifikatör elmasına veriyordu o eldivenigodblessyou612 yazdı:Eski görevleride unutmayalım 600 taş kanat derisi görevi hiç unutmamışımdır savaşçıya mev meteor eldiven veriyordu ..![]()
BEYAZATLI
SINCE BETA
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Gecmişten bugüne anılar.. Betadan Sonra İlk aylar.. Sultanorhan - Eminönü tek sunucu zamanları.. : )
http://video.mynet.com/wanted25251980/I ... UNU/41462/
http://video.mynet.com/wanted25251980/I ... UNU/41462/

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Ya eskiden en çok şeye uyuz olurdum biri gelirdi alışveriş açardı 5 - 10 m gösterirdi:D deli ederdi beni ozamanlar nerde 10 m görmek:D en güzel anım şuydu şimdi hiç olmuyo 10 kasımda Yürüyüş düzenlemişti hatta her böyle önemli günde düzenlenirdi arz lodos farketmez e.öde hep beraber yürürdük nerdeeeee o günler:D
Bide arkadaşım ilk gözlük almıştım istedi verdim az takıyım dedi sonra bana alışveriş açıyom diye gitti başkasına açtı ona vermişti deli olmuştum:D ilk gözlügüm ilk gününde gitmişti herifte tabi direk oyundna çıktı alan:D
Bide arkadaşım ilk gözlük almıştım istedi verdim az takıyım dedi sonra bana alışveriş açıyom diye gitti başkasına açtı ona vermişti deli olmuştum:D ilk gözlügüm ilk gününde gitmişti herifte tabi direk oyundna çıktı alan:D
ARAFxAcAyİpHeRiF