Yaklaşık bir 10 gün evvel sağlık durumumdan dolayı aniden ortadan kaybolmak zorunda kaldım.Bir süre tedavi gördüm.Şuan pc başında sağlıklı olmama rağmen bir süre çok sevdiğim ikv oyunundan, arkadaşlarımdan, düşüncelerimi fikirlerimi rahatlıkla açıklama fırsatı bulduğum ikv forum sayfasından uzak, benim için sıkıntılı bir sürece başlamış bulunuyorum.Mental olarak bir süreliğine farklı hobilerle,farklı uğraşlarla meşkul olmak bir sonraki buluşmamız içinde iyi olacağı kanaatini taşıyorum.
Kesin bir ayrılık olmasada Ocipres olarak kimde ne hakkım olmuşsa helal hoş olsun, umut ederim sizlerde helal edersiniz.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
BİR SÜRE MOLA!
BİR SÜRE MOLA!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Re: BİR SÜRE MOLA!
geçmiş olsun kardesim, saglıgına kavusup yeniden aramıza dönmenden onur duyarız, tekrardan geçmiş olsun...
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
merhabalar,
Öncelıkle çok geçmiş olsun , hastalıgının onemlı bırsey olmadıgına sevındım oyunda pek konusmamız olsakta sıma olarak bılıyorum tabı farklı hobıler farklı ugrasla ıcıne gırmen cok guzzel haytta daha guzellıkler dılerım hayyatında hersey gonlunce ve guzel olsun.
Güle güle
Öncelıkle çok geçmiş olsun , hastalıgının onemlı bırsey olmadıgına sevındım oyunda pek konusmamız olsakta sıma olarak bılıyorum tabı farklı hobıler farklı ugrasla ıcıne gırmen cok guzzel haytta daha guzellıkler dılerım hayyatında hersey gonlunce ve guzel olsun.
Güle güle
UgLyJuLYa
DaiLyShaDee
AnkgücüxVenom
Stolen
”Yeryüzünde Sana En Uzak Nokta Aslında Sırtındır.” ( Kaybedenler Kulübü )
DaiLyShaDee
AnkgücüxVenom
Stolen
”Yeryüzünde Sana En Uzak Nokta Aslında Sırtındır.” ( Kaybedenler Kulübü )
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Geçmiş olsun inş sağlığına kavuşup en kısa zamanda oyuna ve foruma dönersin 
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
sen mola verirsen dogruları kım söyleyecek burada 
Hayırlısı olsun.
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Geçmiş olsun. mola iyidir arada. 

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!