Themagecian ile Grup Bölgesi Atmayınız.
- Bodyxantep
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Themagecian ile Grup Bölgesi Atmayınız.
S.a arkadaşlar ben sizin emeğinizn boşa gitmemesi ve yarı yolda bırakılmamnız için bu yazıyı yazıyorum mesela migrat,sığınak ya da gizli tünel grup bölgelerine gireceksiniz bir adam geliyor işi biliyorum tecrübem var sağlamım diyor inanıp alıyorsunuz (Themagecian) sonra bu adam zor yerler gelince bakıyorsunuz ki vuruşları kötü bişey demiyorsunuz bi kerelik aldık bidahaki sefer almayız gibi kendi kendinize söyleniyorsunuz ve bu adamda çok bimiş gibi daha birde suçluyken kendini suçusz duruma getirmesi adamı resmen sinirden deliye çeviriyor.Sonra bu adam o kadar emeğin üstüne grubu terk edioyr ve bu bölgelerdeki saatleriniz boşa gidiyor emekler boşa gidiyor ve sizde çıkmak zorunda kalıyorsunuz.Demem o ki arkadaşar grup bölgelerinde arkadaşlarını terk etmek şerefsizliktir.Hadi bazen çok öneli işlerimiz olabilir ona bir şey diyemem ama (Themagecian) gibi şerefsizlik yaparsanız buna karşıyız.
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Re: Themagecian ile Grup Bölgesi Atmayınız.
Sunucumuz Beyaz Köşk'te böyle adamlara çok rastlanıyor. Adam 744 buz hasarının olduğunu söylüyor fakat gözünde gözlük yok. Eşyalarını yansıtmasını isteyince saçma saçma şeyler söylüyor. Yansıtınca zaten meydana çıkıyor. Dün 4 kişiyle karşılaştım böyle. İşi biliyorum diyor. Sığınak'a giriyor. Yetenekleri fiziksel ve elektrik. Çok saçma kişiler var. Sabırlı olmak gerekiyor. 
- NoStraDaMus
- Salgın Koruyucusu
katılyoum.... :arrow:
Efsaneler geri döndüğünde hikayeer sona EreR...
'Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir. '
TheAnTiChrisT Levazımatçı
'Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir. '
TheAnTiChrisT Levazımatçı
aynen tam kenan a geldk işim var dedi çıktı xS