Kardeş maden konusunda bu suncda daha öncede ufak tefek tartışmalar olmuştur lakin durum çarı kesmek konsnda fazla gözlenemeyip klandan yada özelden halldilmiştir. Şu konda belki haklısın çarın sus yemiş yazı yazamııyorsun
... Fakat kendi aznla söylüyorsun adamın önünden madeni çekip saf olduğu halde adamı gıcık etmeye çalışıyorsun . . . Alışveris açıp bak kapk olsun tarznda bir harekette bulunuyorsun sus yemiş ola bilrsn lakin daha dengeli davranırsan . Sorun çıkacağını sanmıyorum .2 kişinin seni kesmeye çalşması senin yaptığın hareketler sonucu olmsuz bir ileti verdini de gösterdiğinden üstne birde şikayetini forumdan dile getirmen suçlu olduğun halde cebelleşmen pek doğru bir davranış değildir . Düzgün bir şekilde oyununa devam edip insanları sinrlendirecek hareketlerden sakınırsan o arkadaşlardan rica ederim birdaha seni kesmezler ; . . .
Kardeş adamların önündeki madene deparlarsan adamlarda sinirlenip seni keser tabi.. sende düzgün maden çek milletin çekecegine atlama kesilmezsin. :idea:
turkoxKANPARA yazdı:Kardeş maden konusunda bu suncda daha öncede ufak tefek tartışmalar olmuştur lakin durum çarı kesmek konsnda fazla gözlenemeyip klandan yada özelden halldilmiştir. Şu konda belki haklısın çarın sus yemiş yazı yazamııyorsun
... Fakat kendi aznla söylüyorsun adamın önünden madeni çekip saf olduğu halde adamı gıcık etmeye çalışıyorsun . . . Alışveris açıp bak kapk olsun tarznda bir harekette bulunuyorsun sus yemiş ola bilrsn lakin daha dengeli davranırsan . Sorun çıkacağını sanmıyorum .2 kişinin seni kesmeye çalşması senin yaptığın hareketler sonucu olmsuz bir ileti verdini de gösterdiğinden üstne birde şikayetini forumdan dile getirmen suçlu olduğun halde cebelleşmen pek doğru bir davranış değildir . Düzgün bir şekilde oyununa devam edip insanları sinrlendirecek hareketlerden sakınırsan o arkadaşlardan rica ederim birdaha seni kesmezler ; . . .
düşüncelerini saygı çerçevesinde belirttiğin için öncelikle teşekkürler.
ancak bu adam 2 3 gün önce bana küfretti ben de karşılık verdim. ki hem onun hem benim karakterler sus yedi.
ayrıca benim amacım gıcık etmek değildi ki bu arkadaş benim önümden madeni aldığı için ben de madeni önünden aldım.
saf çıkınca da bir amacım olmadan sadece sevincimi belirtmek amaçlı alışverişe koyup gösterdim.
xfabianx sana gelince beni niye kestiğini hala düşünüyorum ama hala anlayabilmiş değilim.
Kardeş insanlar birbirlerini durup durmadan küfür etmezler. Ya aranızda geçen tartışma nedeniyle küfür etmiştir yada küfür etti diye şimdi uyduruyorsundur . Ben orasını bilemem ve karşmam ikinizde eyer söylediğin gibiyse zaten cezanızı almışınız. Ama bildrdiğin şikayette bana küfr etti diye nir şey dile getirmemişin. Sen -sivri adada 2 kişi gelip itemsiz maden çekmek için kastığım susturmalı savaşçıyı sürekli keserek maden çekmemi engelliyorsunuz.- Tarzında bir bildiride bulnmuşun ki . öncesinde ve sonrasında yazdığın şeylerde tamamen senin suçlu olduğunu göstermekteydi . Şimdi gönderdiğim cevabın altna attığın yorumda daha güzel bir şekilde açıklamışın bu bakımdan daha önce böyle bir şey yazsaydın belki herkesten böyle bir tepki görmye bilirdin . Fakat bu bahsettiğin kişileri tanımaktayım ve bunların kişileri rahatsız etmek açsndan gerek küfür gerekte insanların önünden maden çekmek tarzında bir huyları yoktur . Bu yüzden bu konunun uzamasına bence gerek bile yok.Bu arkadaşlarn bundan sonra daha sakin davrancaklarından eminim senin davranışların konusunda net bişi söyliyemiceğimden dolayı bu olyın büyümiyeceğinede garanti veremem ama uzaması dahilinde klandaki çarını kesmeleri çok abes kaçan bir durum değildir bu oyunun bir amacıda budur sonuçta oyun için laf dalaşı yapmanında anlmı yoktur.
Bu yüzden konşmayı kapatıp oyununa sakince devam etmeni tavsiye ederim . Aksi taktirde diyer arkadaşlarla tartşmanın devamında aaaa beni maden çekerken kesiyorlar tarzında foruma konu açman çok saçma olur .
...........TEŞEKKÜRLER..........
Adamın önünden maden çektiysen suç senin
Benim önümden de madeni mi çekseler bende keserim
Birde önünden maden çekiyorsun çektiğinde saf çıkıyor bunu adama göstererek artistlik yapıyorsun
Senin yaptığın adamlıksa onların yaptığı adamlığın heykelidir
FaunTLeRoy yazdı:Adamın önünden maden çektiysen suç senin
Birde önünden maden çekiyorsun çektiğinde saf çıkıyor bunu adama göstererek artistlik yapıyorsun
turkoxKANPARA yazdı:Kardeş insanlar birbirlerini durup durmadan küfür etmezler. Ya aranızda geçen tartışma nedeniyle küfür etmiştir yada küfür etti diye şimdi uyduruyorsundur . Ben orasını bilemem ve karşmam ikinizde eyer söylediğin gibiyse zaten cezanızı almışınız. Ama bildrdiğin şikayette bana küfr etti diye nir şey dile getirmemişin. Sen -sivri adada 2 kişi gelip itemsiz maden çekmek için kastığım susturmalı savaşçıyı sürekli keserek maden çekmemi engelliyorsunuz.- Tarzında bir bildiride bulnmuşun ki . öncesinde ve sonrasında yazdığın şeylerde tamamen senin suçlu olduğunu göstermekteydi . Şimdi gönderdiğim cevabın altna attığın yorumda daha güzel bir şekilde açıklamışın bu bakımdan daha önce böyle bir şey yazsaydın belki herkesten böyle bir tepki görmye bilirdin . Fakat bu bahsettiğin kişileri tanımaktayım ve bunların kişileri rahatsız etmek açsndan gerek küfür gerekte insanların önünden maden çekmek tarzında bir huyları yoktur . Bu yüzden bu konunun uzamasına bence gerek bile yok.Bu arkadaşlarn bundan sonra daha sakin davrancaklarından eminim senin davranışların konusunda net bişi söyliyemiceğimden dolayı bu olyın büyümiyeceğinede garanti veremem ama uzaması dahilinde klandaki çarını kesmeleri çok abes kaçan bir durum değildir bu oyunun bir amacıda budur sonuçta oyun için laf dalaşı yapmanında anlmı yoktur.
Bu yüzden konşmayı kapatıp oyununa sakince devam etmeni tavsiye ederim . Aksi taktirde diyer arkadaşlarla tartşmanın devamında aaaa beni maden çekerken kesiyorlar tarzında foruma konu açman çok saçma olur .
...........TEŞEKKÜRLER..........
o 2 kişiden biri yani karşıyakaa forumda bile şuan küfrediyor kısaltmalarla. konudaki iletilerine bir bakmanı tavsiye ederim.
FaunTLeRoy yazdı:Adamın önünden maden çektiysen suç senin