ÇEMBERLİTAŞ TA 7 SAAT

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ÇEMBERLİTAŞ TA 7 SAAT

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

feroleytee yazdı:
takio yazdı:Selamlar ,

İkv Yönetiminin Şuan ki Susma Politakası , İsteyen Oynar İstemeyen Oynamaz Demek mi ? Herhangi Bi İç Gıdıklayıcı Veya Ferahlatıcı , Sakinleştirici Bir Yazı Geçilmemesi Bunlar Havlar Havlar Susarmı Demek ? Emin Olun ki Şuan Da Tek Bir Lafımızla Online Sayınızı Ve Plus,Akçe Alımınızı Yarı Yarı Düşürebilecek Gücümüz Var . Bu Kadar İnsanın Serzenişine Kulak Verip Üstünüze Asıl Düşen Görevleri Yapın , Şurda Yazı Yazan İnsanlara Bakıyorum , Cogu Belki Birbiriyle Kavgalı Ama Düşününki O kadar Hem Fikir Olup Size Karşı Birleşmiş Durumdalarki , Tehlikenin Ciddiyetine Varın , Şimdi Sizi İzliyoruz.

Sevgiler , SaygıLaR.

Tek lafına bakar serhat, hazırız..
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Zagros
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zagros »

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR
HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR
AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE
BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE... İKV YÖNETİMİ BİZİ HESABA KATMIYORSUNUZ GALİBA BU OYUNUN SAHİBİ YAPAN DEĞİL BU OYUNA SAHİP ÇIKANDIR SAHİBİ,YANİ BU OYUNUN SAHİBİ BİZLERİZ NAZİ ALMANYANIN KOMUTANLARI DEĞİLSİNİZ SİZ BİZDE ASKERLERİNİZ DEĞİLİZ KURALLARI SİZDE DEĞİL BİZLER KOYARIZ SİZ DEĞİL MİLLET ASALETTİR MİLLETVEKİLİ VEKALET TİR VEKALETİN ASALETİ YÖNETTİĞİNİ NERDEN GÖRDÜNÜZ YA BU OYUNA ÇEKİ DÜZEN YADA MİLLET İLE BAŞBAŞA KALIN KARAR SİZİN HAK VERİLMEZ SÖKE SÖKE ALINIR....
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

takio yazdı: Şurda Yazı Yazan İnsanlara Bakıyorum , Cogu Belki Birbiriyle Kavgalı Ama Düşününki O kadar Hem Fikir Olup Size Karşı Birleşmiş Durumdalarki , Tehlikenin Ciddiyetine Varın , Şimdi Sizi İzliyoruz.
O kadar vahim olduğunu bizler anlatıyoruzda yetkili arkadaşlar kaale alıp dinliyorlarmı acaba :?:
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

BebeRuhii
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen BebeRuhii »

Uzun zamandır i.k.v. ve oyunla iştigal etmediğim için bu konuya da yeni vakıf oldum.Selman'ım ,bir kere seni gerçekten kutlamak gerekiyor."İstanbul kıyamet vakti" adı altında bizlere sunulan bu oyunun bizler tarafından tercih edilmesinin 1. nedeni Türk oyunu olmasıdır.Ancak senin de altını kalın çizgilerle çizip adeta haykırdığın gibi ,hem vakit hem de nakit olarak sömürülüyoruz.Biçok arkadaşın belirttiği gibi oyunda "iki saati aşkındır oyundasınız.sağlığınız için ara vermelisiniz" uyarısını yapan aynı yönetim 7 saat süren bir bölgeyi hangi mantık ve gerekçeyle getirdi,bundan önce bütün parasını (gerek oyun parası ,gerekse gerçek tl'sini) harcayan oyuncuların bütün emeklerini bir anda çöp edip ,yok sayıp, yeni gelen efsunlu eşyaları hangi iyi niyetle oyunculara sundular.Hadi bütün zorlukları başarıp oyunda az çok üstünü başını dizen,emek ve para harcayan bir oyuncunun hemen akabinde yeni bir bölge/lw eklentisi ile bütün emeklerinin zayi olmayacağının garantisini kim verebilir?
Son olarak ben de buradan nacizane yönetimin üst kademelerine seslenmek istiyorum ve diyorum ki ; "Lütfen bu sorunlara bir çözüm üretin.Bilgisayar başında sandalye ile bütünleşip sosyal hayattan kopan gençliğimizin geri kazanımı,kazanacağınız milyon dolarlardan daha önemli olması gerektiğini bir düşünün."Sizler "bize ne. isteyen oynasın istemeyen oynamasın.Bizim şartlarımız ,kurallarımız bu " deme lüksünüz yok.Ben de size "Buraya yorum yazan ve aynı şikayetleri dillendiren kişilere bir bakın.Hepsi bu oyunun en eskileri ve bu oyuna gönül vermiş kişileridir.Hepsinin yıllarca bu oyuna emeği geçti ,ikv'nin tanıtımı için hepsi özel çaba sarfetti.Sırf bu nedenle de olsa kaale alınmayı ,en azından sorunun çözümüne dair küçücük bir açıklamayı hakediyorlar. " derim.

Raiders of Anatolia (Anadolu akıncıları)
BebeRuhi
http://f1208.hizliresim.com/10/3/bdq2p.png
BebeRuhi
RoA Genel Yetklisi
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

BebeRuhii yazdı:Uzun zamandır i.k.v. ve oyunla iştigal etmediğim için bu konuya da yeni vakıf oldum.Selman'ım ,bir kere seni gerçekten kutlamak gerekiyor."İstanbul kıyamet vakti" adı altında bizlere sunulan bu oyunun bizler tarafından tercih edilmesinin 1. nedeni Türk oyunu olmasıdır.Ancak senin de altını kalın çizgilerle çizip adeta haykırdığın gibi ,hem vakit hem de nakit olarak sömürülüyoruz.Biçok arkadaşın belirttiği gibi oyunda "iki saati aşkındır oyundasınız.sağlığınız için ara vermelisiniz" uyarısını yapan aynı yönetim 7 saat süren bir bölgeyi hangi mantık ve gerekçeyle getirdi,bundan önce bütün parasını (gerek oyun parası ,gerekse gerçek tl'sini) harcayan oyuncuların bütün emeklerini bir anda çöp edip ,yok sayıp, yeni gelen efsunlu eşyaları hangi iyi niyetle oyunculara sundular.Hadi bütün zorlukları başarıp oyunda az çok üstünü başını dizen,emek ve para harcayan bir oyuncunun hemen akabinde yeni bir bölge/lw eklentisi ile bütün emeklerinin zayi olmayacağının garantisini kim verebilir?
Son olarak ben de buradan nacizane yönetimin üst kademelerine seslenmek istiyorum ve diyorum ki ; "Lütfen bu sorunlara bir çözüm üretin.Bilgisayar başında sandalye ile bütünleşip sosyal hayattan kopan gençliğimizin geri kazanımı,kazanacağınız milyon dolarlardan daha önemli olması gerektiğini bir düşünün."Sizler "bize ne. isteyen oynasın istemeyen oynamasın.Bizim şartlarımız ,kurallarımız bu " deme lüksünüz yok.Ben de size "Buraya yorum yazan ve aynı şikayetleri dillendiren kişilere bir bakın.Hepsi bu oyunun en eskileri ve bu oyuna gönül vermiş kişileridir.Hepsinin yıllarca bu oyuna emeği geçti ,ikv'nin tanıtımı için hepsi özel çaba sarfetti.Sırf bu nedenle de olsa kaale alınmayı ,en azından sorunun çözümüne dair küçücük bir açıklamayı hakediyorlar. " derim.

Raiders of Anatolia (Anadolu akıncıları)
BebeRuhi
Musa abi söylenecek laf bırakmamşsın gerçekten ikvyi 4 yıldır oynuyorumda demeki hiç değmezmiş daha HİÇ BİR YETKİLİ KONUYA YORUM DAHİ YAZMADI AĞRIMA GİTİ.. BÖYLE DEVAM EDERSE ŞAHSIMA KONUŞACAK OLURSAM OYUNU BIRAKACAM...
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
ANKETTT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ANKETTT »

takio yazdı:Selamlar ,

İkv Yönetiminin Şuan ki Susma Politakası , İsteyen Oynar İstemeyen Oynamaz Demek mi ? Herhangi Bi İç Gıdıklayıcı Veya Ferahlatıcı , Sakinleştirici Bir Yazı Geçilmemesi Bunlar Havlar Havlar Susarmı Demek ? Emin Olun ki Şuan Da Tek Bir Lafımızla Online Sayınızı Ve Plus,Akçe Alımınızı Yarı Yarı Düşürebilecek Gücümüz Var . Bu Kadar İnsanın Serzenişine Kulak Verip Üstünüze Asıl Düşen Görevleri Yapın , Şurda Yazı Yazan İnsanlara Bakıyorum , Cogu Belki Birbiriyle Kavgalı Ama Düşününki O kadar Hem Fikir Olup Size Karşı Birleşmiş Durumdalarki , Tehlikenin Ciddiyetine Varın , Şimdi Sizi İzliyoruz.

Sevgiler , SaygıLaR.

Herkezin Dediği Gibi Tek Bir Sözünle Harekete Hazırız Reis.
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

İKV oyuncusu gücünün farkına varıyor sonunda =)

Serhat'm "şimdi" demenle başlarız ;)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

YALNIZALPEREN yazdı:İlla insanlar isyan edecek.
Oyuncunun bu kadar üzerine gelirseniz, bikaç oyun hastasından başka kimse Çemberlitaş ile uğraşmaz ve oyuncu kaybedersiniz.Oyuncular toplu isyan etmedikten sonra bi halt yapmaz bunlar.
Kim yaptıysa o bölgeyi, gitsin kendi oynasın ve üzerini kendi düzsün.Ben uğraşamam kimse kusura bakmasın.Maden topla da iksir ürette altı kişi topla da şefleri kes de şansın varsa bişeyler düşşün:D çok komiksiniz.
Siz istiyorsunuz ki tüm günümüzü oyunda geçirelim.Kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek zordur ve sizinki de değişeceğe benzemiyor.
Ben diyeceğimi dedim.Alın Çemberlitaş sizin olsun.Çokta umrumdaydı.
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

WaxWhineRAVYN yazdı:İKV oyuncusu gücünün farkına varıyor sonunda =)

Serhat'm "şimdi" demenle başlarız ;)

İyiForumlar...
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

HAK VERİLMEZ SÖKE SÖKE ALINIR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön