BÜTÜN İKV YÖNETİMİNİ KINIYORUZ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sonxtiriniti
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

BÜTÜN İKV YÖNETİMİNİ KINIYORUZ

Mesaj gönderen sonxtiriniti »

OYUNUN ÇIKTIĞI İLK GÜNDEN BERİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE OLAN DOSTLUĞUMUZ KARDEŞLİĞİMİZ SON ZAMANLARDA GELEN GRUP BÖLGELERİ (bununla gelen yükseltmeler vb.) BÜTÜN KARDEŞLİĞİ DOSTLUĞU BİTİRMEYE BAŞLADI.MADEN ARTIRICILAR GİBİ PARAYA DÖKÜLEN HERŞEY EMEKLERİMİZİN BOŞUNA OLDUĞUNUN BİR GÖSTERGESİDİR.GÜNLERCE SABAHLADIĞIMIZ MADENLERİN BAŞLARINDA, MADEN ARTIRICI ALAN KARDEŞLERİMİZİN KENDİNİ FAZLA YORMADAN DEĞERLİ MADEN ÇEKME ŞANSI BİZİ KULLANDIKLARININ BİR KISMIDIR.EMEK GRUP BÖLGELERİNDE HARCADIĞIMIZ ONCA ZAMAN VE EMEKLERİN YAĞMA ARTICILARI GİBİ (bizi tekrardan kullandıkları bir şey daha) KULLANILDIĞIMIZIN BİR İSPATI DAHA.

OYUNDAKİ LAG'A BİR TÜRLÜ ÇÖZÜM BULAMAYAN İKV YÖNETİMİNE BURDAN SESLENİYORUM HİÇ OLMAYAN AKÇE ÇIKARIN LAG'I ÖNLESİN VERDİĞİMİZ PARAYA DEĞER BİRŞEY OLSUN.

OYUNDAKİ HIRSIZLIKLARA ÇAR ÇALINMALARIYLA İLGİLENMEYEN YÖNETİM ÇALINAN KARAKTERİNİZ İÇİN İKV PLUS PAKET OLMADAN ÇARINI KURTARAMIYORUZ CEVABINI VEREN DESTEĞE SESLENİYORUM PAKET ALAMAYAN KARDEŞİMİZ NE YAPSIN ÇARI ÇALINDIĞI ZAMAN ONCA EMEĞİ BOŞAMI GİDECEK.

BÜTÜN DUYARLI KARDEŞLERİMİZİN DESTEĞİYLE BUNCA YÜZSÜZLÜĞE KARŞI DESTEK ÇIKABİLCEKLERİNE GÜVENİYORUM.
RABBİME EMANET OLUN
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: BÜTÜN İKV YÖNETİMİNİ KINIYORUZ

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

sonxtiriniti yazdı:OYUNUN ÇIKTIĞI İLK GÜNDEN BERİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE OLAN DOSTLUĞUMUZ KARDEŞLİĞİMİZ SON ZAMANLARDA GELEN GRUP BÖLGELERİ (bununla gelen yükseltmeler vb.) BÜTÜN KARDEŞLİĞİ DOSTLUĞU BİTİRMEYE BAŞLADI.MADEN ARTIRICILAR GİBİ PARAYA DÖKÜLEN HERŞEY EMEKLERİMİZİN BOŞUNA OLDUĞUNUN BİR GÖSTERGESİDİR.GÜNLERCE SABAHLADIĞIMIZ MADENLERİN BAŞLARINDA, MADEN ARTIRICI ALAN KARDEŞLERİMİZİN KENDİNİ FAZLA YORMADAN DEĞERLİ MADEN ÇEKME ŞANSI BİZİ KULLANDIKLARININ BİR KISMIDIR.EMEK GRUP BÖLGELERİNDE HARCADIĞIMIZ ONCA ZAMAN VE EMEKLERİN YAĞMA ARTICILARI GİBİ (bizi tekrardan kullandıkları bir şey daha) KULLANILDIĞIMIZIN BİR İSPATI DAHA.

OYUNDAKİ LAG'A BİR TÜRLÜ ÇÖZÜM BULAMAYAN İKV YÖNETİMİNE BURDAN SESLENİYORUM HİÇ OLMAYAN AKÇE ÇIKARIN LAG'I ÖNLESİN VERDİĞİMİZ PARAYA DEĞER BİRŞEY OLSUN.

OYUNDAKİ HIRSIZLIKLARA ÇAR ÇALINMALARIYLA İLGİLENMEYEN YÖNETİM ÇALINAN KARAKTERİNİZ İÇİN İKV PLUS PAKET OLMADAN ÇARINI KURTARAMIYORUZ CEVABINI VEREN DESTEĞE SESLENİYORUM PAKET ALAMAYAN KARDEŞİMİZ NE YAPSIN ÇARI ÇALINDIĞI ZAMAN ONCA EMEĞİ BOŞAMI GİDECEK.

BÜTÜN DUYARLI KARDEŞLERİMİZİN DESTEĞİYLE BUNCA YÜZSÜZLÜĞE KARŞI DESTEK ÇIKABİLCEKLERİNE GÜVENİYORUM.
RABBİME EMANET OLUN
AYnen Kardeşim KaTılıyorum..!
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
RuZGaR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen RuZGaR »

Arkadaşlar bencede haklısınız eskıden plus paketınden başka hiç bir şey para vermezdık ama şimdi ölemi akçeye para isim epine para oyun artık ılk önce kendıne alıştırdı sonra ise para almaya calışıyor bölede olmaz kı cemberli taşa gircez görev istiyor herkez dıokı azulhaci verıyor gorevı azul hacının verdıgı Bir şebey yok ml ml konusuyor Oyun budur ya tek cümle

PARA PARA PARA HANCA OZAMAN GUCLU OLURSUN
RuZGaR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen RuZGaR »

AAA EN ÖNEMLİ ŞEYİ UNUTMUŞUM LAGGGG
Ya olmaz bu ya mısır carşısı v.b yerlerden cıkana kdr ölüyoruz bıde adamın bırını ksecez adam bızı 100 canla kesıyor ve adam bıde ezık demez mı? ozmn insan sinir oluyor gelde bunu yönetime anlat OLMAZ BÖLE OYUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
RuZGaR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen RuZGaR »

RuZGaR yazdı:Arkadaşlar bencede haklısınız eskıden plus paketınden başka hiç bir şey para vermezdık ama şimdi ölemi akçeye para isim epine para oyun artık ılk önce kendıne alıştırdı sonra ise para almaya calışıyor bölede olmaz kı cemberli taşa gircez görev istiyor herkez dıokı azulhaci verıyor gorevı azul hacının verdıgı Bir şebey yok ml ml konusuyor Oyun budur ya tek cümle

PARA PARA PARA HANCA OZAMAN GUCLU OLURSUN
sonxtiriniti
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

lag olayını 2.bölümde yazdım rüzgar anlayana diyeyim :)
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

onu bunu bırakın lagı düzeltsinler yeter ya kasılırken bile artık 1 yaratık öldürüom geberiıom o lagdan dolayı(tabi bu lafın gelişi yani XD)ama gerçekten lag çok xD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
sonxtiriniti
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bu oyun olduğu sürece bu laglar çözülmez.ne zaman yönetim paraya sıkışır işte o zaman yie bi akçe çıkarılır ve oyunda lag olmaz ;)
Kullanıcı avatarı
Mirliva
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mirliva »

Yazdıklarına katılmamam mümkün değil ama para konusunda çok ön yargılıyız...sonuçda bu oyunu yapmak için onca emek,zaman ve para harcıyorlar elbetteki karşılığınıda almaları lazım birazda madalyonun bu yüzünden bakmak lazım diye düşünüyorum...
Cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir...ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Zonguldakli »

{GM} lere buradan seslenıyorum. Diyorsunuzki büyük uğraşlardan sonra GB ler geldi Çemberli geldi... Sizden duymak istediğimiz bu değil.. Sizden duymak istediğimiz "Büyük uğraşlardan sonra lag sorununda bir çözüme ulaşıldı." Sizden istediğimiz sadece bu... Herşeyi paraya bağlamışsınız. Bakıyorumda dükkanda yaptığınız şeylerin yarısından çoğu gereksiz... Lütfen YÖNETİM artık bize kulak verin...
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön