ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
Arkadaslar sizler yine inandiginiz degerler ugruna savasmaya devam edin ve lütfen sinirlerinìze hakim olun bir müddet izlemede kalin. 
- SonSpiderFreak
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kimya biliminin dehası Lavoisier'' nin, asıl eğitimi hukuk idi ve Paris Barosu'' na kayıtlı bir avukattı. Bilimsel gözlem ve yorum üzerine yaptığı konuşmaları ile ünü bütün dünyaya yayılmıştı.
Kimya bilimini reddeden yobazların kafasını gösterip "Bu kelleler hiçbir şeye yaramaz" dediği için tutuklandı. Aynı gün yargılanıp ölüme mahkum edildi.
Lavoisier, matematikçi Lagrange'' i çağırdı. "Kellem giyotinden sepete düştüğünde gözlerime bak; Eğer iki kere kırpıyorsam bil ki, insan kafası kesildikten sonra bir süre daha beyninin düşünmekte olduğunu anlarız." Lavoisier'' nin kafası kesildikten sonra sepete düştü ve gülerek iki kere göz kırptı.
Matematikçi Lagrange diyor ki, "Lavoisier'' nin son saniyedeki ispat arayışı, bilimselliğin yüzyıllar sürecek meşalesidir. Ama o yobaz kafalar ufunet üretmek için asırlarca karanlıkta sürüneceklerdir."
Bizde yönetime sıcak bir tebessüm edip,2 kere göz kırpıyoruz
Fakat Lavosier gibi ölüme mahkum ediliyoruz
Kimya bilimini reddeden yobazların kafasını gösterip "Bu kelleler hiçbir şeye yaramaz" dediği için tutuklandı. Aynı gün yargılanıp ölüme mahkum edildi.
Lavoisier, matematikçi Lagrange'' i çağırdı. "Kellem giyotinden sepete düştüğünde gözlerime bak; Eğer iki kere kırpıyorsam bil ki, insan kafası kesildikten sonra bir süre daha beyninin düşünmekte olduğunu anlarız." Lavoisier'' nin kafası kesildikten sonra sepete düştü ve gülerek iki kere göz kırptı.
Matematikçi Lagrange diyor ki, "Lavoisier'' nin son saniyedeki ispat arayışı, bilimselliğin yüzyıllar sürecek meşalesidir. Ama o yobaz kafalar ufunet üretmek için asırlarca karanlıkta sürüneceklerdir."
Bizde yönetime sıcak bir tebessüm edip,2 kere göz kırpıyoruz
GodfreyXspideR
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
SonSpiderFreak yazdı:Harun abi adam özrünü dile getirdi fakat tavrını sertleştirdin sildi sonra.
Biz Amisos Loncasının değişmesini istemiyoruz bölgeden/klandan muhabbet etmek istiyoruz ...
Bizlere verdiğiniz destekden ötürü cezalar aldığınızı biliyorum.DAFNE yazdı:Arkadaslar sizler yine inandiginiz degerler ugruna savasmaya devam edin ve lütfen sinirlerinìze hakim olun bir müddet izlemede kalin.
Desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkürler.
Bizlere bu şekil karar aldıran kişilerin bunları düşünmesi gerek diye düşünüyorum.
Bizler yine eskisi gibi değişmeden devam edeceğiz ancak daha önceden oyun içerisindeki olumsuz davranış sergileyenleri şikayet ederek ve bu ortamı güzelleştirmek adına yaptığımız çalışmalarımızı durduracağız.
Bizler bu uğurda sayısız küfür sayısız hakarete maruz kaldığımız halde yılmadığımız bu işte bu tür yaşanan olaylardan dolayı anlıyoruzki bizler her ne kadar iyilik içinde çalışıyor olsak bizleri menfaatçi ilan edilebiliyoruz.
Anlıyoruzki bu oyunda yaptığımız onca şeyden sonra iş bu oyunun selayeti için yapılan çabaları boş çıkardılar :S
Şimdi bizler sadece oyuncu olacağımızdan ötürü yapılcak işeri oyun adına değil kendi menfaatlerimize uyar ise yapmayı düşünüyoruz.
Bunun doğru bir şey olduğunu savunmuyor iyi bir şey yapmış gibi gururlanmıyoruz.
Ancak sizlerde gördüğünüz gibi yaşadıklarımız normalin üzerindedir.
Bilemiyorum bu mesajımıda silecektirler büyük ihtimalle ama iyi veya kötü yazdığım her yorumu sildiler.
Birilerine yaptıkları güzel işten dolayı bile ettiğim teşekkürü kışkırtıcı olarak nitelendirdiler.
Çok şey yazmak isterdimde sesimizi kısıyorlar artık.
İnşallah herşey gönüllerince ve ceplerine uygun olur.
Herşey Kendi Menfaatlerimiz için.
Kim takar Tılsımı Kim takar İKV yi. Eğlenmeye devam
Karakter Adı :AmisosEmmi -- AmisosGame
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
-
- Acemi Savaşçı
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Sonuna Kadar Destekçinizim !
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
-
- Acemi Savaşçı
Birde küçük bir bilgilendirma yapmak istiyorum.
Arkadaşlar oyun içerisinde benim telefon numaramı bilen arkadaşlar var onlardan Ricam oyun için beni aramamalarıdır.
Cevap vermem bu şekilde gelen telefonlara. Bu konuda kızacak olan var isede buyursun kızsın.
Lütfen ulaşmak istediğinizde aramak yerine söylicekleriniz çok mühim ise sms yolu ile yazın.
Gerek msn de gerek oyunda gerek face de ben size ulaşırım ama telefon açmayın rica ediyorum.
Arkadaşlar oyun içerisinde benim telefon numaramı bilen arkadaşlar var onlardan Ricam oyun için beni aramamalarıdır.
Cevap vermem bu şekilde gelen telefonlara. Bu konuda kızacak olan var isede buyursun kızsın.
Lütfen ulaşmak istediğinizde aramak yerine söylicekleriniz çok mühim ise sms yolu ile yazın.
Gerek msn de gerek oyunda gerek face de ben size ulaşırım ama telefon açmayın rica ediyorum.
Yanımızda bulunan ve bu kötü günümüzde bizi yarı yolda bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz..
Hayırlı geceler herkese...
Hayırlı geceler herkese...
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Amisosxxbambam yazdı:![]()
![]()
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
İstanbul Gazetesinin kapatılması ve Amisosemmi'nin forum hesabının kapaatılıdığını öğrenince çok şaşırdım ve nedenini hala daha tam olarak anlayamadım dost olmasakta bu duruma üzüldüm geçmiş olsun takma kafana emmi arada olur böyle şeyler hayatta tekrar geçmiş olsun ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
Ne kadar iyi niyetli yaklaşmaya çalışmış olsamda bunun burada fayda etmediğini görüyorum. Konunun kilitlenmemesi için içinde kendi mesajımda dahil olmak üzere tüm mesajları silip moderasyon ile ilgili mesaj atılmamasını rica ettim. Yetmedi (hatam olmadığı halde) gazete ile alakadar konunun silinmesinden dolayı üzüntümü dile getirdim. Karşılığı ise aşağıdaki ucuz tehtid olmuştur.
Ve SonSpiderFreak 'ın yobazlık hakareti. Bu iki kişiyinin mesajlarnı ben tehdit ve hakaret sebebi ile silsem eminim ki alacağım tepki bundan öncesinde olduğu gibi; eleştiriyi engelliyor, bizi susturmak istiyor, yanıyoruz ölüyoruz türünden mesajlar olacaktır,
Dolayısı ile konunun nereden başlayip nereye geldiğini görünce de neyin neden yapıldığını izah etme hevesim bitmiştir. Forumda hakkımızda hiç bir dayanağı olmadan suçlama ve hakaretlerde bulunduğu için AmisosEmmi adlı forum üyesi kibar bir üslupla uyarılmış ve aksi halde tüm moderasyon hakkımızı kullanacağımız belirtilmiştir. Fakat kendisi hangi amaçla yaptığını henüz anlayamadığımız bir şekilde özel mesajla gönderilen uyarımızı bir mesajında yayınlayıp dalga geçmiştir. Madem önemli olduğuna inanmış olduğu mesajları barındıran bir üyeliğe sahip olunuyor, neden yapılan uyarı ile dalga geçiliyor olacak olanlar bile bile. Sizin sorgulamadığınız daha doğrusu sorgulama cesaretine erişemediğiniz neden burasıdır. Eğer bir inat güdüyorsanız bununda bedelini bilerek devam ediyorsanız sonra da burada suçu bize (bana) atıyorsanız buna sadece gülerim bu saatten sonra
Halen AmisosEmmi'nin hareketlerini, cezanın nereden başladığını, nereye geldiğini, kendisinin uyarılıp uyarılmadığını, kafasına silah dayanarak zorla bizle dalga geç deyip demediğimizi bilmeden, yazmış olduğum açıklamaları okuma zahmetine katlanmadan arkadaşlık edası ile bizlere hakkı olmayan eleştiriler yağdıran kişilere de ayrıca üzüntülerimi bildiriyorum.
Son defa moderasyoun gerekçesini burada yazıyorum tamamını mesajlarım içinde bulabilirsiniz
Oyuncularımızla forumlar üzerinden tartışmayacağımız için ilgili üyelik özel mesaj aracılığı ile uyarılmıştır ve uyarı dikkate alınmadığı takdirde tüm moderasyon haklarımızı kullanacağımız kendilerine bildirilmiştir. Fakat yapılan uyarının bir forum mesajında yayınlanıp dalgaya alındığının tespit edilmesiyle forum üyeliği SİLİNMİŞTİR.
Görüldüğü üzere yapılan işlem sadece forum üyeliği ilgili olup diğer hiç bir kimse yada grupla ilgilisi yoktur. Bu üyeliğin belirli gruplarda aktivite içinde olup, yapılan moderasyonun bu aktiviteleri etkilemesinin tek sorumlusu, yapılan uyarı ile dalga geçen forum üyeliğinin kendisidir.
Bu tehdit nedeni ile bu konu kapatılmıştır. Umarım bu da başka yerlere çekilmez.
AmisosxxPitbuLL yazdı:Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ama buda biline.
AmisosxxPitbuLL yazdı:Yapıcı küfüre karşı bir Amisos Loncası olmayacak bundan sonra.
Bundan sonra sadece oyundaki çıkarları uğruna oyunda olacak bu lonca ve üyeleri.
Herşey serbest ve herşey mübah bundan sonra.
Kimse kusura bakmasın.
Plus paket alımı yasaklanmış olup uymayan üyeler Loncadan uzaklaştırılacaktır.
Ve SonSpiderFreak 'ın yobazlık hakareti. Bu iki kişiyinin mesajlarnı ben tehdit ve hakaret sebebi ile silsem eminim ki alacağım tepki bundan öncesinde olduğu gibi; eleştiriyi engelliyor, bizi susturmak istiyor, yanıyoruz ölüyoruz türünden mesajlar olacaktır,
Dolayısı ile konunun nereden başlayip nereye geldiğini görünce de neyin neden yapıldığını izah etme hevesim bitmiştir. Forumda hakkımızda hiç bir dayanağı olmadan suçlama ve hakaretlerde bulunduğu için AmisosEmmi adlı forum üyesi kibar bir üslupla uyarılmış ve aksi halde tüm moderasyon hakkımızı kullanacağımız belirtilmiştir. Fakat kendisi hangi amaçla yaptığını henüz anlayamadığımız bir şekilde özel mesajla gönderilen uyarımızı bir mesajında yayınlayıp dalga geçmiştir. Madem önemli olduğuna inanmış olduğu mesajları barındıran bir üyeliğe sahip olunuyor, neden yapılan uyarı ile dalga geçiliyor olacak olanlar bile bile. Sizin sorgulamadığınız daha doğrusu sorgulama cesaretine erişemediğiniz neden burasıdır. Eğer bir inat güdüyorsanız bununda bedelini bilerek devam ediyorsanız sonra da burada suçu bize (bana) atıyorsanız buna sadece gülerim bu saatten sonra
Halen AmisosEmmi'nin hareketlerini, cezanın nereden başladığını, nereye geldiğini, kendisinin uyarılıp uyarılmadığını, kafasına silah dayanarak zorla bizle dalga geç deyip demediğimizi bilmeden, yazmış olduğum açıklamaları okuma zahmetine katlanmadan arkadaşlık edası ile bizlere hakkı olmayan eleştiriler yağdıran kişilere de ayrıca üzüntülerimi bildiriyorum.
DAFNE yazdı:Arkadaslar sizler yine inandiginiz degerler ugruna savasmaya devam edin ve lütfen sinirlerinìze hakim olun bir müddet izlemede kalin.
SonSpiderFreak yazdı:
....
yobaz kafalar
...
Bizde yönetime sıcak bir tebessüm edip,2 kere göz kırpıyoruzFakat Lavosier gibi ölüme mahkum ediliyoruz
![]()
kurtreis yazdı:İstanbul Gazetesinin kapatılması ve Amisosemmi'nin forum hesabının kapaatılıdığını öğrenince çok şaşırdım ve nedenini hala daha tam olarak anlayamadım dost olmasakta bu duruma üzüldüm geçmiş olsun takma kafana emmi arada olur böyle şeyler hayatta tekrar geçmiş olsun ...
Son defa moderasyoun gerekçesini burada yazıyorum tamamını mesajlarım içinde bulabilirsiniz
Oyuncularımızla forumlar üzerinden tartışmayacağımız için ilgili üyelik özel mesaj aracılığı ile uyarılmıştır ve uyarı dikkate alınmadığı takdirde tüm moderasyon haklarımızı kullanacağımız kendilerine bildirilmiştir. Fakat yapılan uyarının bir forum mesajında yayınlanıp dalgaya alındığının tespit edilmesiyle forum üyeliği SİLİNMİŞTİR.
Görüldüğü üzere yapılan işlem sadece forum üyeliği ilgili olup diğer hiç bir kimse yada grupla ilgilisi yoktur. Bu üyeliğin belirli gruplarda aktivite içinde olup, yapılan moderasyonun bu aktiviteleri etkilemesinin tek sorumlusu, yapılan uyarı ile dalga geçen forum üyeliğinin kendisidir.
Üstteki mesaj iyi niyetime verilmiş bir cevap olup hayal kırıklığından başka bir şey değildir.AmisosxxPitbuLL yazdı:Yapıcı küfüre karşı bir Amisos Loncası olmayacak bundan sonra.
Bundan sonra sadece oyundaki çıkarları uğruna oyunda olacak bu lonca ve üyeleri.
Herşey serbest ve herşey mübah bundan sonra.
Kimse kusura bakmasın.
Plus paket alımı yasaklanmış olup uymayan üyeler Loncadan uzaklaştırılacaktır.
Bu tehdit nedeni ile bu konu kapatılmıştır. Umarım bu da başka yerlere çekilmez.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]