necatialperen yazdı:Oradaki 20bin in 500-1000'i benim arakdaşım Oyunu Bilmiyorlar Hatrım İçin Önerdimde Beğendiler.
İyi Forumlar..
Bunu senin sölemen biraz garip açıkcası.Birde seni bulmuşken birşey belirtim.Senin karakterin siyah saçlı ve top sakallı.Facebook profil resmi yaptıgın karakter ise seninle alaksı yok ve biraz tanıdık gibi geliyor.Bilmem anlatabildimmi.500-1000 arkadaşını yanıltma lütfen
Bi sen anladın o farkı oda abartılı şekilde söyledim zaten.
İyi Forumlar.
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...
Arzın çocukları slogan yarışmasında 4. slogan bana ait.Oylamayı 1. götürürken bir baktımki ''Sancağıma canımı almaya gelenın canı sagolsun almadan gıdenın bası sagolsun '' isimli şıkkın hilesi gözümden kaçmadı .Bu şıkkın oy verenlerine bakarmısınız.0 üyesi olan fake sayfalar sallama isimler .ASkjasdjask - 132283128 vb.Eminimki bu mahlukatlar kazanacağını zannediyor ama yanılıyorlar.Eminimki yönetim bu şıkkın sahibini diskalifiye edecektir .Zaten destekten şikayet olarakta bildireceğim
Son katılım tarihine kadar gönderilen sloganlar arasından seçilen sloganlar, Resmi Facebook Sayfamızda oylamaya açılacak ve 2 gün sürecek oylama ie sizlerin oyları sonucunda son eleme tamamlanacak ve jüri kararı ile kazanan belirlenecektir.
Afrodisyak yazdı:Arzın çocukları slogan yarışmasında 4. slogan bana ait.Oylamayı 1. götürürken bir baktımki ''Sancağıma canımı almaya gelenın canı sagolsun almadan gıdenın bası sagolsun '' isimli şıkkın hilesi gözümden kaçmadı .Bu şıkkın oy verenlerine bakarmısınız.0 üyesi olan fake sayfalar sallama isimler .ASkjasdjask - 132283128 vb.Eminimki bu mahlukatlar kazanacağını zannediyor ama yanılıyorlar.Eminimki yönetim bu şıkkın sahibini diskalifiye edecektir .Zaten destekten şikayet olarakta bildireceğim
İyi forumlar.
Sayfa açıp oyle oylamislar 3 facebookun olsa face bası 50 sayfa 150 oy bu oylamalar siteden yapılmalı nasil mynetin yaptiği oylamalarda ayni ip le 2 kere oy veremiyorsan bundada oyle olmali