Mustafa Kemal Atatürk Diyor ki...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.
Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir...
NOT:T.İ.T Loncası ile hiç bir alakam yoktur.Bunu yazıyorum tartışmalara neden olmaması için.
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın
goncagul yazdı:Mustafa Kemal Atatürk Diyor ki...
Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir...
NOT:T.İ.T Loncası ile hiç bir alakam yoktur.Bunu yazıyorum tartışmalara neden olmaması için.
Güzel bir söz bulmuşsun tebrikler...
Titxreis-Titxatasagun Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
goncagul yazdı:Mustafa Kemal Atatürk Diyor ki...
Bir kadına ne verirseniz verin onu daha da büyük hale getirir.
Ona bir ev verirsiniz size bir yuva verir;
Ona sebze verirsiniz size yemek verir.
Ona bir gülücük verirsiniz size kalbini verir.
Ona bir şarkı sözleri söylerseniz size konser verir.
...Kendisine verileni çarpıp çoğaltarak geri verir.
Bu yüzden ona çamur atarsanız karşılığında bi
bataklıkta boğulmaya HAZIR OLUN!
DİKKAT EDİN BENDE BİR BAYANIM::)
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın
Senin gibi çapulcu olmadığım kesin ;sende azıcık kapasite olsa yazılanlardan ders alırsın ama görünüyor ki yoksunsun...
Demekki sana göre kapasitem oldukça iyi ki her şeyi çabucak öğreniyorum..
o kadar çok merak ediyorsan IP incelette kimmişim öğren senin gibi veletlerle uğraşacak değilim Allah T.İ.T Loncasındakilere sabır versin.
Not:T.İ.T Loncasından özür diliyorum forum hesabınızda tartışmaya neden olduğum için,bundan sonra yazmamaya dikkat edeceğim. SAYGILARIMLA....
İYİ FORUMLAR...