Söz senin! Slogan senin![Oylama Sonuçları] - 19.06.2011

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Söz senin! Slogan senin![Oylama Sonuçları] - 19.06.2011

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhabalar,

Söz senin! Slogan senin! etkinliğinde etkinlik jurisisinin oyları ile Facebook sayfasında oylamaya katılmaya hak kazanan toplamda 20 slogan arasından kullanıcı oylarıyla seçilen, her iki slogan temasından 5 eser belirlenmiştir. Oylarla seçilen eserler arasından, tekrar juri oylaması ile kazanan eserler belirlenecek ve kısa süre içerisinde Forum ve Facebook sayfamızda duyurulacaktır.

Resim

Söz senin! Slogan senin! [Arzın Çocukları] Facebook oylamasında en beğenilen 5 eser;

1. Sancağıma canımı almaya gelenin canı sağolsun... Almadan gidenin başı sağolsun! (263 kişi)
  2. Düşmanı silahımızdan ziyade bilgimizle ezeceğiz! (251 kişi)
  3. Kıyameti yaşayanların degil, yaşatanların klanı [Arz'ın Çocukları] (235 kişi)
  4. Kıyamet Sahnesindeki Rolümüz Güneş Işığıyla Değil,Arzın Çocuklarının Asaletiyle Aydınlanacaktır.. (219 kişi)
  5. Yaşıyorsan, hala cehaletle savaşıyorsun demektir..! (49 kişi)
[/color]

Resim

Söz senin! Slogan senin! [Lodos] Facebook oylamasında en beğenilen 5 eser;

1. Biz ölmeyi çoktan göze aldıkta yanımızda kimleri götüreceğiz onu düşünüyoruz. (232 kişi)
  2. İstanbul elinde! Kuralları sen koy! (91 kişi)
  3. Ya Lodossundur yada bir hiç... (79 kişi)
  4. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber, ya hiç birimiz! İstanbul için tüm Lodos neferi için... (44 kişi)
  5. Arzlara Lodos estirmek Lodos klanının vatani görevidir. (24 kişi)
[/color]

Resim

Katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Lesyevv
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Sal Ta Nat

Re: Söz senin! Slogan senin![Facebook oylama sonuçları]

Mesaj gönderen Lesyevv »

İyi olan kazansın . Ben sloganımı söylerken adımın 1 harfini yanlış yazmışım ve şimdi ilk 5 teyim bunu nasıl düzeltebilirim ?
xXxLesYeVxXx
Lesyevxxkarizma
Yatko

мєкαηıмα ¢αηıмı αℓмαуα gєℓєηιη ¢αηı ѕασℓѕυη... αℓмα∂αη gι∂єηιη вαѕı ѕασℓѕυη...
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Seni mahlukat seni yöneticilere o kadar bildirdim kaale almadılar.Bir etkinlik yapıyorsanız bunun hakkını veriniz.Arzın cocukları anketinde hile yapan Lesyevv az sonra bütün fotoğraflarla yaptıgın hileyi sergileyeceğim.Biz emeğimizle aldığımız oyları sen 0 üyesi olan fake hesaplar açıp karşıladın.Hiç vicdanın sızlamadı elbet.Arkadaşlar
http://www.facebook.com/home.php?sk=que ... 7657186956 linkinde Düşmanı silahımdan ziyade sanatımla ezerim şıkkına oy verenlere bakarmısın hepsini hakiki ikv oyuncuları.Birde Kıyameti yaşayanların değil yaşatanların klanı şıkkına oy verenlerine bakın.Bir de Sancağa canımı almaya gelenin canı sağolsun şıkkına oy verinlerine bakın.SLOGAN SAHİPLERİ 0 ÜYESİ O LAN FAKE SAYFALARLA OY ATMIŞ BEN BUNU 24 SAATTİR GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK TAKİP EDİYORUM VE BİLDİRİYORUM KİMSENİN UMURU OLMUYOR SİZE YAZIKLAR OLSUN.BEN DE HİLE YAPMAYI BİLİRDİM AMA DÜRÜST OLDUM DOĞRU YOLDAN AYRILMADIM AMA BU DÜNYADA DÜRÜSTLERİN YERİ YOK TABİ BU OLAYA SONUNA KADAR İTİRAZIMI YAPACAĞIM İŞTE FOTOĞRAFLAR

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

SİZ BU HİLEYİ GÖREMEYECEK KADAR BİLGİSİZ OLAMASSINIZ.GEREKLİ MERCİLERE ŞİKAYET YAPILACAKTIR.HAKKIMI YİYEN HERKESE CEZASINI ÇEKTİRECEĞİM.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Lesyevv yazdı:İyi olan kazansın . Ben sloganımı söylerken adımın 1 harfini yanlış yazmışım ve şimdi ilk 5 teyim bunu nasıl düzeltebilirim ?
Seni insanlık sıfatlarından yoksun.Fazla ümitlenme ceza alman için heryere başvurulacak.Yaptığın hileyi görmeyen kalmasın.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Lesyevv
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Lesyevv »

Kardeş 1 haftalık sarraf şansı için seninle laf dalaşına giremicem Gm lere anlattın durumu gerisini onlar çözsün...
xXxLesYeVxXx
Lesyevxxkarizma
Yatko

мєкαηıмα ¢αηıмı αℓмαуα gєℓєηιη ¢αηı ѕασℓѕυη... αℓмα∂αη gι∂єηιη вαѕı ѕασℓѕυη...
Kullanıcı avatarı
TwiLiGhTxxNoNaMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TwiLiGhTxxNoNaMe »

3. Olmuşum.. =((
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Ne kadar saçma eserler ortaya atılmış ya inanamadım. :|
FatiH yazdı:Sancağıma canımı almaya gelenin canı sağolsun... Almadan gidenin başı sağolsun!
FatiH yazdı:Biz ölmeyi çoktan göze aldıkta yanımızda kimleri götüreceğiz onu düşünüyoruz.
Bunlar internette "Özlü sözler"de yer alan kelimeler sadece 1-2 kelimesini değiştirerek buraya koymuşlar yani hiç düşünmeden diğer eserlere büyük haksızlık yapılmış bence insan kendi düşüncesini ortaya koyar internette bulduğu "Özlü sözler"den alıntı yaparak diğer insanların kendi becerileriyle oluşturduğu "Slogan"lara büyük haksızlık yapmışlar.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Sanalkorkun yazdı:Ne kadar saçma eserler ortaya atılmış ya inanamadım. :|
FatiH yazdı:Sancağıma canımı almaya gelenin canı sağolsun... Almadan gidenin başı sağolsun!
FatiH yazdı:Biz ölmeyi çoktan göze aldıkta yanımızda kimleri götüreceğiz onu düşünüyoruz.
Bunlar internette "Özlü sözler"de yer alan kelimeler sadece 1-2 kelimesini değiştirerek buraya koymuşlar yani hiç düşünmeden diğer eserlere büyük haksızlık yapılmış bence insan kendi düşüncesini ortaya koyar internette bulduğu "Özlü sözler"den alıntı yaparak diğer insanların kendi becerileriyle oluşturduğu "Slogan"lara büyük haksızlık yapmışlar.
FatiH yazdı:Merhabalar,

Eserler seçilirken, yazılan sloganı internette aratıp acaba bu slogan msn yazısı mı? Acaba türkü sözü mü? diye düşürenek değil de İKV Dünyasına ve istenilen konuya uygun mu değil mi? Slogan olabilir mi olamaz mı ? şeklinde değerlendirerek seçildi.Burada kimsenin sloganı kötülenmedi.Sloganların herbirinin kendince ayrı bir güzelliği vardı.Gönül isterdi ki tüm sloganları oylamaya koyalım.Ama ne yazık ki böyle birşey mümkün olmadığından dolayı bunu gerçekleştiremedik.
@Afrodisyak; Henüz sonuçların belirlenmediğini ve yapılacak incelemenin ardından aramızdaki ufak oylamada sonuçların belirleneceğini bilmenizi isterim. ;)
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
PANORA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PANORA »

Yarışma Güzel ve Akıllıca...

Lakin Seçilen Eserler (Ç)alıntı ve Salakça ?!

Anlamadım Gitti :P ;)

(bkz. Ters Orantı)
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Adam fake hesaplarla 1. oluyor yönetim uyusun :cry: Afrodisyak kanıtlamış usulsüzlük oldugunu bunu bile bile hala etkinlik devam ediyor yazık emeğimize yazık :!:
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön