Söz senin! Slogan senin! etkinliğinde etkinlik jurisisinin oyları ile Facebook sayfasında oylamaya katılmaya hak kazanan toplamda 20 slogan arasından kullanıcı oylarıyla seçilen, her iki slogan temasından 5 eser belirlenmiştir. Oylarla seçilen eserler arasından, tekrar juri oylaması ile kazanan eserler belirlenecek ve kısa süre içerisinde Forum ve Facebook sayfamızda duyurulacaktır.
Söz senin! Slogan senin! [Arzın Çocukları] Facebook oylamasında en beğenilen 5 eser;
Sancağıma canımı almaya gelenin canı sağolsun... Almadan gidenin başı sağolsun! (263 kişi)
Seni mahlukat seni yöneticilere o kadar bildirdim kaale almadılar.Bir etkinlik yapıyorsanız bunun hakkını veriniz.Arzın cocukları anketinde hile yapan Lesyevv az sonra bütün fotoğraflarla yaptıgın hileyi sergileyeceğim.Biz emeğimizle aldığımız oyları sen 0 üyesi olan fake hesaplar açıp karşıladın.Hiç vicdanın sızlamadı elbet.Arkadaşlar http://www.facebook.com/home.php?sk=que ... 7657186956 linkinde Düşmanı silahımdan ziyade sanatımla ezerim şıkkına oy verenlere bakarmısın hepsini hakiki ikv oyuncuları.Birde Kıyameti yaşayanların değil yaşatanların klanı şıkkına oy verenlerine bakın.Bir de Sancağa canımı almaya gelenin canı sağolsun şıkkına oy verinlerine bakın.SLOGAN SAHİPLERİ 0 ÜYESİ O LAN FAKE SAYFALARLA OY ATMIŞ BEN BUNU 24 SAATTİR GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK TAKİP EDİYORUM VE BİLDİRİYORUM KİMSENİN UMURU OLMUYOR SİZE YAZIKLAR OLSUN.BEN DE HİLE YAPMAYI BİLİRDİM AMA DÜRÜST OLDUM DOĞRU YOLDAN AYRILMADIM AMA BU DÜNYADA DÜRÜSTLERİN YERİ YOK TABİ BU OLAYA SONUNA KADAR İTİRAZIMI YAPACAĞIM İŞTE FOTOĞRAFLAR
SİZ BU HİLEYİ GÖREMEYECEK KADAR BİLGİSİZ OLAMASSINIZ.GEREKLİ MERCİLERE ŞİKAYET YAPILACAKTIR.HAKKIMI YİYEN HERKESE CEZASINI ÇEKTİRECEĞİM.
Ne kadar saçma eserler ortaya atılmış ya inanamadım. :|
FatiH yazdı:Sancağıma canımı almaya gelenin canı sağolsun... Almadan gidenin başı sağolsun!
FatiH yazdı:Biz ölmeyi çoktan göze aldıkta yanımızda kimleri götüreceğiz onu düşünüyoruz.
Bunlar internette "Özlü sözler"de yer alan kelimeler sadece 1-2 kelimesini değiştirerek buraya koymuşlar yani hiç düşünmeden diğer eserlere büyük haksızlık yapılmış bence insan kendi düşüncesini ortaya koyar internette bulduğu"Özlü sözler"den alıntı yaparak diğer insanların kendi becerileriyle oluşturduğu"Slogan"lara büyük haksızlık yapmışlar.
Sanalkorkun yazdı:Ne kadar saçma eserler ortaya atılmış ya inanamadım. :|
FatiH yazdı:Sancağıma canımı almaya gelenin canı sağolsun... Almadan gidenin başı sağolsun!
FatiH yazdı:Biz ölmeyi çoktan göze aldıkta yanımızda kimleri götüreceğiz onu düşünüyoruz.
Bunlar internette "Özlü sözler"de yer alan kelimeler sadece 1-2 kelimesini değiştirerek buraya koymuşlar yani hiç düşünmeden diğer eserlere büyük haksızlık yapılmış bence insan kendi düşüncesini ortaya koyar internette bulduğu"Özlü sözler"den alıntı yaparak diğer insanların kendi becerileriyle oluşturduğu"Slogan"lara büyük haksızlık yapmışlar.
FatiH yazdı:Merhabalar,
Eserler seçilirken, yazılan sloganı internette aratıp acaba bu slogan msn yazısı mı? Acaba türkü sözü mü? diye düşürenek değil de İKV Dünyasına ve istenilen konuya uygun mu değil mi? Slogan olabilir mi olamaz mı ? şeklinde değerlendirerek seçildi.Burada kimsenin sloganı kötülenmedi.Sloganların herbirinin kendince ayrı bir güzelliği vardı.Gönül isterdi ki tüm sloganları oylamaya koyalım.Ama ne yazık ki böyle birşey mümkün olmadığından dolayı bunu gerçekleştiremedik.
@Afrodisyak; Henüz sonuçların belirlenmediğini ve yapılacak incelemenin ardından aramızdaki ufak oylamada sonuçların belirleneceğini bilmenizi isterim.
Adam fake hesaplarla 1. oluyor yönetim uyusun Afrodisyak kanıtlamış usulsüzlük oldugunu bunu bile bile hala etkinlik devam ediyor yazık emeğimize yazık :!:
20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV