NERDE BU NARKOTİC?(KalendarxLİDER)
- abdulkadiresin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: §øLdiér§ øf Apocalypse
NERDE BU NARKOTİC?(KalendarxLİDER)
Bİ ZMANLAR SAVAŞÇI TAKINTIM VARDI VE 39 LWL DE ÖALZEMÖMLİRİN TOPLADIM ECEL BASTIM SONRA 45 LWLDE LATİF BASTIM VE HEPSİNİ YÜKSELTTİM AMA URFALI Bİ ARKDAŞIM (ROYMAND) güvenerk verdiğim narkotic isimli çarım çalındı ve ben geri aldım akşam mynetin şifresi gene değişmiş şimdi KalendarxMEVLANA,KalendarxBAŞKAN ve AZRAİLXKORCU yla oynamama rağmen o zevki vermiyor azrailxkorucun maxı dah yüksek ama daha çok kesiliyor NERDE BENİM NARKOTİCİMMMMM
KalendarxBAŞKAN,KalendarxMEVLANA,KalendarxLIDER.
©KALABALIKTA※LAFI«OLANIN»TENHADA≒AFFI≡OLMAZ.®
©KALABALIKTA※LAFI«OLANIN»TENHADA≒AFFI≡OLMAZ.®
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Re: NERDE BU NARKOTİC?(KalendarxLİDER)
abdulkadiresin yazdı:Bİ ZMANLAR SAVAŞÇI TAKINTIM VARDI VE 39 LWL DE ÖALZEMÖMLİRİN TOPLADIM ECEL BASTIM SONRA 45 LWLDE LATİF BASTIM VE HEPSİNİ YÜKSELTTİM AMA URFALI Bİ ARKDAŞIM (ROYMAND) güvenerk verdiğim narkotic isimli çarım çalındı ve ben geri aldım akşam mynetin şifresi gene değişmiş şimdi KalendarxMEVLANA,KalendarxBAŞKAN ve AZRAİLXKORCU yla oynamama rağmen o zevki vermiyor azrailxkorucun maxı dah yüksek ama daha çok kesiliyor NERDE BENİM NARKOTİCİMMMMM
babana bile güvenme şimdi böyle sürünürsün geçmiş olsun
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Öncelkle gerçekten geçmiş olsun :?
Ama kurallar gayet açık ve net oyun içerisinde üyelik bilgilerinizi paylaşmak yasaktır.Aksi halde sorumluluk size aittir :!:
Nese inş karakterini geri alırsın
Ama kurallar gayet açık ve net oyun içerisinde üyelik bilgilerinizi paylaşmak yasaktır.Aksi halde sorumluluk size aittir :!:
Nese inş karakterini geri alırsın
-
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
bendede batunun şifresi var onun çarı çalacam DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDBatuhangs730 yazdı:abdulkadiresin yazdı:Bİ ZMANLAR SAVAŞÇI TAKINTIM VARDI VE 39 LWL DE ÖALZEMÖMLİRİN TOPLADIM ECEL BASTIM SONRA 45 LWLDE LATİF BASTIM VE HEPSİNİ YÜKSELTTİM AMA URFALI Bİ ARKDAŞIM (ROYMAND) güvenerk verdiğim narkotic isimli çarım çalındı ve ben geri aldım akşam mynetin şifresi gene değişmiş şimdi KalendarxMEVLANA,KalendarxBAŞKAN ve AZRAİLXKORCU yla oynamama rağmen o zevki vermiyor azrailxkorucun maxı dah yüksek ama daha çok kesiliyor NERDE BENİM NARKOTİCİMMMMM
babana bile güvenme şimdi böyle sürünürsün geçmiş olsun
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)