Bu oyunda adalet yok (= (Kafan bozuksa bakma hiç (:)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Bu oyunda adalet yok (= (Kafan bozuksa bakma hiç (:)

Mesaj gönderen nefretsiz92 »

Öncelikle Herkeze Selamlar...Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...

Bu oyunda adaletin yada eşitliğin olduğunu söyleyemiorum...Neden mi dersiniz ?
Oyunda klanda onu kestiğim için ana avrat söven bi adam vardı , "küfretmeye devam et eşek" dedim diye susturuldum (= , o adamda susturulmuş , ana avrat küfür eden adam bi yanda eşek diyen ben bi yanda (= , hadi buna bişi demiyeyim yönetim haklıdır diyip geçelim...2 gün önce yine aynı şekilde klanda kestiğim bi karakter ayrı ayrı tam üç karakterden ana avrat soy sop küfür etti , üç karakteride şikayet ettim , Sonuç:... , üstelik bu adam bana beta karakteriyle gelirim dedi geldide , o karakterlede küfür etti , ama nedense ceza falan yemedi , sizce neden ? Bu adam bana "Senin ip'ni bulurum seni bu oyundan silerim" dedi...Neymiş betadan beri oynuyomuş...Beta karakterleri Ceza almıyormu ???Diğer bi konu birileri karakterlerin tipini değiştirebilior...sonrada seni oyundan atarım diye tehdit ediyor nedir bu ??? Başka birileri şu meşhur 'geri sardırma' olayını biz yaptık diyor yine çıt yok...geçen sene Bronz'un orda kp kasıyoduk GM geldi hepimizi yolladı adanın girişine...ok tamam ama diğer kasan arkadaşları yollamadı ???

Biri bana yanıt versin...Ben "eşek" dedim diye beni susturan yönetim , bütün bunlar olurken nerde ??? Bumu İKV yönetimi...Yazık bu yönetime...bütün bunları yapan adamlardan çok Yönetimde yetkisi olanlara acıyorum (=

Gerçek hayatın adaletsizliğinden bıkıp sanala kafa dağıtmaya gelioruz...Sanalda adaletsiz , napalım biz ?
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Bu oyunda adalet yok (= (Kafan bozuksa bakma hiç (:)

Mesaj gönderen rapper »

Sana ana avrat söven plusludur veya Betacı olduğu için susturulmamıştır.11,80 ' e insanların ana bacı yediği küfürleri görmezden geliyorlar.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası

bende pluslıyım (= eşek dedim diye susuturuldum üstelik (=

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
AlpaslaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpaslaN »

Küfürün büyüğü küçüğü olmaz tıpkı üzerinize sıçrayan idrar olarak düşünün sen bi bardak idrar atmışsın o sana bi litre
2 nizde pislenmiş olursunuz neticede sen eşşek dedin diye tavizmi bekliyordun ki ?
Formatı doğru oldugu taktir de her şikayet özenle incelenip değerlendirildiğinden eminim.
Kendi şikayet ettiğim herkez bana mail yoluyla bildirildi ceza gördü.
Özelden olan an bacı yazışmalarınıza da yonetım karışacak değil ya yasakla seçeneği sunulmuş orda mhattap olma yasakla ?
Her fırsatta saçma sapan usluplarla yonetımı rencide etmeyın !
Resim
"Biz Düşmanlarımızdan Korunmasını Biliriz,
Allah Bizi Dost Bildiklerimizden Korusun"
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası

taviz bekliyorum demedim...ee tmm o konuda haklısın diyelim diğer adaletsizliklere diyicek bişeyin varmı ?kimi savunuosun sen bana...yazdıklarımın tamamını okumamışsın galiba...iyi okuda bi bak kim kimi rencide ediyor...snn saçma sapan dediğin konu oyunu oynayan herkezi ilgilendiriyor...sen kimsin hangilerindensin ? oyunu geri sardıranlardanmısın ??? ben teröristim diyenlerdenmisin ??? betacıyım diyenlerdenmisin ??? hileyle 999 m para yapanlardanmısın ? kimsin de bu kadar olayı görmezden gelip yönetimi savunuyosun bana ???

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

rapper yazdı:Sana ana avrat söven plusludur veya Betacı olduğu için susturulmamıştır.11,80 ' e insanların ana bacı yediği küfürleri görmezden geliyorlar.

??? Betacı , pluslı ... Siz ne yazdığınızın farkındamısınız ? Nerde gördünüz böyle bir uygulamayı ? Elinizde bilgi, delilmi var ? yoksa çamur at izi kalsın hesabınımı yapıyorsunuz ?

Oyuncuları yanlış bilgilendirmeyin . İddianız çok ağır ve asılsız . Forum hesabınızla birlikte oyun hesabınızında ceza almanız an meselesi.

Bilginize

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön