sianfeamx yazdı:Kusura bakmayın ama çok saçma konu..Kimse kimseye zorla birşey satmıyor.Ama haklı olduğunuz yerlerde var. Türk toplumu olarak alışmışız korsan oyun korsan şarkı vs vs.Size verilen birşeyin karşılığını istediklerinde artık saldırır olmuşşunuz. Beğenmiyorsan oynamazsın.Beğeniyor ama paran yoksa silahını parlatmadan şans arttırıcı vs almadan oynarsın..
HaTaLarı Biz DüzelTemiyorz!!!
Re: HaTaLarı Biz DüzelTemiyorz!!!
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Eh kazıklanmayı bukadar seven birisi oldugunuzu bilmiyordum bizim şehirde kazık çok sipariş verin yeter
Hayat ; Bir bayram günü değil, Bir yas günü değiş , BİR İŞ GÜNÜDÜR!
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Vamosbien Rehber Olmadna Önce snn Açtığın Konuda vardı Biliosun dimi?VaMoSBieN yazdı:sianfeamx yazdı:Kusura bakmayın ama çok saçma konu..Kimse kimseye zorla birşey satmıyor.Ama haklı olduğunuz yerlerde var. Türk toplumu olarak alışmışız korsan oyun korsan şarkı vs vs.Size verilen birşeyin karşılığını istediklerinde artık saldırır olmuşşunuz. Beğenmiyorsan oynamazsın.Beğeniyor ama paran yoksa silahını parlatmadan şans arttırıcı vs almadan oynarsın..
Forum yetkilisi Sironur Sİlmişti.İlk Dükkan geldiğinde Slah yükseltme İle ilgili...
Evet ancak hayatı beleşe yaşamaya alışmış(sülük asalak vb) birinden çıkar bu sözEksodia yazdı:Eh kazıklanmayı bukadar seven birisi oldugunuzu bilmiyordum bizim şehirde kazık çok sipariş verin yeter![]()
Albüm almayı,orjinal oyunlar almayı kısacası EMEĞE SAYGI duymayı kazıklanmak olarak gören zihniyetten kurtulmadıkca bi arpa boyu yol alamazsınız bu hayatta..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
Splash yazdı:Vamosbien Rehber Olmadna Önce snn Açtığın Konuda vardı Biliosun dimi?VaMoSBieN yazdı:sianfeamx yazdı:Kusura bakmayın ama çok saçma konu..Kimse kimseye zorla birşey satmıyor.Ama haklı olduğunuz yerlerde var. Türk toplumu olarak alışmışız korsan oyun korsan şarkı vs vs.Size verilen birşeyin karşılığını istediklerinde artık saldırır olmuşşunuz. Beğenmiyorsan oynamazsın.Beğeniyor ama paran yoksa silahını parlatmadan şans arttırıcı vs almadan oynarsın..
Forum yetkilisi Sironur Sİlmişti.İlk Dükkan geldiğinde Slah yükseltme İle ilgili...
Silah Yükseltmenin Hasarlarını Saçma Buluyodumki Oda Konu Bana Ait Değildi Birinin Açtığı Hasarların Dengesiz Olmasıydı Onur Benim Hiçbir Konumu Silmedi
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Ne yapsın vamosbien kendini böyle avutuyor...
Hayat ; Bir bayram günü değil, Bir yas günü değiş , BİR İŞ GÜNÜDÜR!