yönetm yada oyun sorumluları şu oyundaki lag problemine bi çare bulsanz biraz
lagdan doalyı tadı tuzu kalmıo yha bi ws edemiosun düşmana dalamıosun ölünce sinir oluosun lagdan dolayı özelkkle !!!
yada bölgelerdeki sorunlar .... yaz yaz bitmez galiba en azından biraz destek olsanız da yaptıgınız oyunun zevkini çıkartsak ... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
tadı kaçıo ama
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
tadı kaçıo ama
Yusuf
Re: tadı kaçıo ama
bide ekran kartın kötü ise oyunu oynuyamazsın benim şuan öle ekran kartım kötü oynuyamıyorum
aynen gta 4 gibi.Mrxbaris yazdı:bide ekran kartın kötü ise oyunu oynuyamazsın benim şuan öle ekran kartım kötü oynuyamıyorum
Aynen yaa eskiden böyle miydi? Bazen arkama dönüp bakıyorumda boynum felan kütlüo iyi geliyo rahatlıyorum valla
ops:
Bir çarım bilem yok
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

bilinmez yazdı:aynen gta 4 gibi.Mrxbaris yazdı:bide ekran kartın kötü ise oyunu oynuyamazsın benim şuan öle ekran kartım kötü oynuyamıyorum
yok ekran kartım o kadar kötü değil normalde güzel oynuyordum bu 2 gündür yada bugün özellkle
laptop zatn aşırı iyi bi ekran kartı yokdu normal düzeyde çok kalabalık olmadıgı sürece kasılma olmuo
Yusuf
256 mb ekran akrtı :?Aslanbambam yazdı:bilinmez yazdı:aynen gta 4 gibi.Mrxbaris yazdı:bide ekran kartın kötü ise oyunu oynuyamazsın benim şuan öle ekran kartım kötü oynuyamıyorum
yok ekran kartım o kadar kötü değil normalde güzel oynuyordum bu 2 gündür yada bugün özellkle
laptop zatn aşırı iyi bi ekran kartı yokdu normal düzeyde çok kalabalık olmadıgı sürece kasılma olmuo
2 gb ekran kartı var ama oyunda yine kasma oluyo bu pc ile ilgili değil genel sıkıntı bence
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

Kemalizm yazdı:2 gb ekran kartı var ama oyunda yine kasma oluyo bu pc ile ilgili değil genel sıkıntı bence
eet zatn ekran kartım o kadar kötü değil şu sıralar özellkle bugün hiç hoşnut değilm oyundan giresi gelmio insanın
Yusuf