ÇEMBERLİTAŞ TA 7 SAAT

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: ÇEMBERLİTAŞ TA 7 SAAT

Mesaj gönderen AsaLeT »

2 Saatir oyundasınız sağlığınız için mola vermenizi öneririz ?,Ne önermesi ? çemberlitaş"da durmak oluyor mu ? 7 saat bölge 1 kısım bitirmek için yol savaşcısı gbmx49 staurt efe semiha Ablası semiha Gaffar ? Ne zaman mola vercez bölgede ? bu saat neyin nesi ? boss canı 10 bölgeden atılıyoruz. şifacılar 7 ejderha savaşcılar 14 tilki büyüler 8 ejderha içmişiz. canı 10 bölgeden atılıyoruz. yazık degil mi sizce ?

Biraz Beyin...
Esat

Kullanıcı avatarı
GReeNJoKeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GReeNJoKeR »

HakLısınız Sonuna kadar katıLıyorum. Oyunu bırakıyorum sayenizde YÖNETİM oyun düzelene dek .! Artık birşeyler yapıLmaLı . :!:

LeoHoRRibLeII
Carizmatik
Gökkuşağı
Kuklacı

Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

Yazdığın Herşey Çok Doğru Şeyler Bunları Dile Getirdiğin İçin Teşekkürler.
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
system0173
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen system0173 »

Zagros yazdı:ÖNCELLİKLİ OLARAK ARTIK İKV ÖĞRETMEK VE EĞİTMEK ADINA KOCAMAN BİR HİÇ VERDİ PRENSİBİNİZ TAMAMEN TAZE BEYİNLERİN YANİ ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN BİLGİSAYAR BAŞINDA BIRAKIP BİLGİ AİLE OKUL SOSYAL HAYATTAN UZAKLAŞTIRIP TAMAMEN UYUTMA POLİTAKASI İÇİNDESİNİZ KAZANIRKEN BİŞEYLLERİ KAZANDIRMAK İLKESİNE HİÇ BİR ZAMAN SAHİP OLMADINIZ 7 SAAT SÜREN YENİ BÖLGENİZ ÇEMBERLİTAŞ TA SÜREYİ BU KADAR UZATMANIZDAKİ AMAÇ İKV YE İNSAN KÖLELEŞTİRMEK MEVLÜT DİNÇ SAKIN VATANSEVER LUGATLARINI ATMA SEN BU TOPLUMA ALKOL SİGARA UYUŞTURUCU DAN DAHA BETER SAĞLIĞA ZARARLISIN BİLİNÇLİ TÜM İNSANLARIN BU SAYFAYA DESTEK VERİP ARTIK ZAMANIMIZI BİLGİSAYAR BAŞINDA UYDURUK MADALYA LAR VEREK BİZİ UYUTMASINA MÜSADE ETMEMEKTİR ARTIK İNSANLAR YEMEĞİNİ PC BAŞINDA YEME ALIŞKANLIĞA ALIŞTI TÜRKİYE TOPLUMU ARASINDAKİ ÖRF LERİMİZDEN OLAN SOFRA KÜLTÜRÜMEZE KADAR DARBE YAPTIN İNAN SİYASAL İLLEGAL ÖRGÜTLER BİLE SENİN BU TOPLUMA VERDİĞİ ZARARLARI VERMİYOR AMAÇ PARA KAZANMAKSA BU İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN OLMASIN BU BÖLGELERİ BİR İYİLEŞTİR İNSANLARA BU OYUNA GİRRKEN KÖLELEŞMEYİ DEĞİL SOSYALLEŞMEYİ ÖĞRETSEN DAHA İYİ YAPARSIN
--- System ---

tüm yazdıklarına katılıyorum . Ama şu var oyuncu tüm bunların farkında . eskiden gunde 12 saatten fazla kalırdım şimdi ise bi anlamı olmadıgını daha iyi anlıyorum. Sobee nin tek düşüncesi daha fazla kazanmak bunun için de bu yazdıklarımızın bi kulaklarından girip diger kulaklarından cıkcagını biliyorum . Yönetim yalnış iş yapıyor tek düşünülen daha fazla kazanç .
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Selman abi herşeyi özetle açıklamışsın İKV'nin geleceği bu =)

2 saat 3 saatlik bölgeler derken çemberli 7 saat oldu, bir daha ki bölge
10 - 20 saat mi olacak sorusunu sormak gerekiyor yönetime =)
Hoş yönetim kendiyle çelişiyor, "1 saattir oyundasınız sağlığınız için ara vermeniz gerekir." diye mesaj gönderip 7 saatlik bölge koyan yönetimi alkışlıyorum.

Bu sadece süre krizi değil yakında oyun içi piyasayı zora sokacak bir kriz oluşacak. Şuan ki iksir stoku ve iksire gerekli materyaller az çok yetiyor fakat 1 ya da 2 ay sonra, bu hızla iksirler tüketilmeye devam edilirse stoklar bitecek ve bölgelerde kullanılacak iksirlerin materyalleri uçuk fiyatlara çıkacak.

Öte taraftan reçetelerdeki abartı maliyetler, parlatması yapılmış şaheserle çemberliden düşecek silahlar arasında ki ilginç hasar dengesi pek çok kişiye "biz bu şaheserleri boşuna mı ürettik ?" dedirtecek =)

Hadi diyelim tamam sağlam olmak için zorluklar olacak, oyuna emek sarfedenle etmeyen arası fark yapılacak; peki çemberli geleli 2 haftadan fazla süre oldu, gaffarı kesen, pardon gören kaç kişi var ? zorluk da bir yere kadar. 700 bin oyuncumuz var diyorsunuz bu 700 bin oyuncu bu kadar beceriksiz mi 2 hafta geçmesine rağmen bölgeyi bitiremiyor ?

İtemlerin reçetesinin olmasına rağmen şu zamana kadar bildiğim kadarıyla zırh ve ayakkabı dışında reçete düşüren olmadı. Reçete ve item düşürmekte ki zorluk ve dengesiz şans faktörü devam ettiği ve reçetelerde ki uçuk rakamlar olduğu sürece oyunda alt ve üst tabaka oluşacak ve zamanla bu alt tabaka yok olacak, oyun sadece belli bir kesimin tekelinde kalacak bu açık bir gerçek.
Oyunda bölgeye girecek çevresi olmayan kişilerin herhangi bir şekilde bu itemlerden edinmesi çok zor. Oyuna yeni başlayan biri önce 49 olacak( olması kolay demeyin yeni başlayan biri ne kadar bilebilir oyunu ?) daha sonra az çok sarı efsun dizecek, şaheser üretecek, parlatacak, sığınak ve miğrat için grup arayacak üstünü kim bilir ne kadar zamanda dizecek.. ve en sonunda az çok dizdiğinde çemberli için grup beklemeye başlayacak, o da bulabilirse.
Ve tüm bu emeklerin sonunda üstümü dizdim oh be derken, pat yeni bölge/level eski itemler çöp. Yapılan her yenilikte "emeğe saygı" nidalarıyla gezen yönetim ve yandaşları nerede oyuncu emeğine saygı ?

Söylenecek çok söz var ama gerek yok =)

İyiForumlar...
Selam,
Oktay kardeşim,kardeşim diyorum umarım sorun olmaz çünkü zamanında kısa da olsa muhabbetimiz vardı.Öncelikle yazını baştan sona okudum,ama emin ol sizin kadar ikiyüzlü insanlar görmedim hayatımda.Gerçekten,sizin kişilik sorununuz var oktay.Sizin diyorum çünki buraya yorum atan tüm roalılarında yazılarını okudum.

Yönetim ve yandaşları nerede diye sormuşsun,yönetim yerli yerinde,ama gariptir yandaşlarını soruyorsun,çünki YANDAŞLAR roa lılardır.

Forumda konu açılırdı,şöyle zor oluyor bunu üretmek zor,ama ne hikmetse tüm roalılar konuyu açana,sabır sabır derdi.
Dalga geçer gibi,yönetimi över giderdi,şimdi ne oldu da birden tıs ladınız ? Abileriniz sizi bıraktımı ?

Gaffar mıdır nedir her ne haltsa onu ilk roalılar göremedi,(kesildimi bilmiyorum) kesemedi diye bu isyan niye ?

Hayret daha önce hep yönetim yanlısı yazılarınızı okumuştum şimdi,taktir ettim ne kadar ciddisiniz ?
;)

YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Konu güzel, tartışmaya çevirmek istemiyorum o nedenle kısa tutacağım.

Bu konuya yorum yazan RoA'lılardan hangisi yönetim yanlısı yorum belirtmiş burada ya da başka konuda ?
Ben ne zaman yönetim yanlısı olmuşum ? Oyuncu haklı olduğunda oyuncuyu, yönetim haklı olduğunda yönetimi savundum bunda da bir sorun olduğunu sanmıyorum. Yarın yönetim güzel bir şey yapar, tebrik eder ve desteklerim.

Benim orada ki yazımda; yönetim işlerine gelen bir şey yaptığında şakşaklayıp, olumsuz bir şey yapınca "aman bize kızmasın abilerimiz" mantığıyla kabuğuna çekilenleri eleştirmek içindi ;)

Asıl sorulması gereken; bu kadar yorum yazan varken RoA üyelerini hedef alman garip :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

;)
WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Konu güzel, tartışmaya çevirmek istemiyorum o nedenle kısa tutacağım.

Bu konuya yorum yazan RoA'lılardan hangisi yönetim yanlısı yorum belirtmiş burada ya da başka konuda ?
Ben ne zaman yönetim yanlısı olmuşum ? Oyuncu haklı olduğunda oyuncuyu, yönetim haklı olduğunda yönetimi savundum bunda da bir sorun olduğunu sanmıyorum. Yarın yönetim güzel bir şey yapar, tebrik eder ve desteklerim.

Benim orada ki yazımda; yönetim işlerine gelen bir şey yaptığında şakşaklayıp, olumsuz bir şey yapınca "aman bize kızmasın abilerimiz" mantığıyla kabuğuna çekilenleri eleştirmek içindi ;)

Asıl sorulması gereken; bu kadar yorum yazan varken RoA üyelerini hedef alman garip :)

İyiForumlar...
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

Tartışma çıkarmak gibi bir niyetim yok,sadece fikrimi belirttim.Roalıların yönetimin ne kadar 'yakınında' olduğunu biliyoruz,bunun için açıklaman gerçekten anlamsız olmuş.
Herneyse benim eleştirim sana özel değil,tüm roa üyelerine hitafendi.Konuya şuan hak verenlerin çoğunun geçmişte bu tip konular açan çocuklara,onursuzca,munzurca dalga geçtiklerini dün gibi hatırlıyorum.Ancak şuan onları tanısam bile tek tek tartışma açmak istemedim,emin ol.
Tartışmaya da gerek yok zaten,yorum belirttim,roalı diğer üyeler ötüp dır dır baş ağrıtmazsa tartışma zaten çıkmaz.
Benim ki bir düşünce,öylesiniz veya değilsiniz sizi bilenlere kalsın takdiri.
uğrola !
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

KONUYU SAPTIRMA RoA Düşmanı !!!
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SONUNA KADAR TAM DESTEK PAŞA'DAN ;)
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön