Destek Bölümü Hakkında.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
elenigreece
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Destek Bölümü Hakkında.

Mesaj gönderen elenigreece »

Merhaba arkadaşlar, yönetim hakkında çok suçlamalar okuyorum. Banlanmalar, yasaklar. Ben açıkçası memnunum. Geçen gün oyuna girdiğimde sus aldığımı farkettim. Nedenini bilmiyordum. Desteğe itirazda bulundum. Susturulmamın sebebini öğrenmek istediğimi belirttim. 2 gün sonra cevap geldi. Açıklamalı ve detaylı olarak. Ve susturmamı kaldırdılar.

Bu çemberlitaşta iksir içip ceza alanlar hakkında bir fikrim yok. Eğer desteğe uygun biçimde itiraz da bulunursanız ilgileniyorlar.

Ama susturma alıp 1 hafta boyunca desteğe şikayet nedeninizi sormaz, sonra oyunda 'Gereksiz yere sus aldım ne biçim iş bu ya' gibi laflar etmeyin. Çok görüyorum çünkü.

Eğer destekten cevap almaz iseniz, Forumdan Ulaşmayı denemenizi tavsiye ederim.

İyi Oyunlar.
Resim

Angels touch.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: Destek Bölümü Hakkında.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

elenigreece yazdı:Merhaba arkadaşlar, yönetim hakkında çok suçlamalar okuyorum. Banlanmalar, yasaklar. Ben açıkçası memnunum. Geçen gün oyuna girdiğimde sus aldığımı farkettim. Nedenini bilmiyordum. Desteğe itirazda bulundum. Susturulmamın sebebini öğrenmek istediğimi belirttim. 2 gün sonra cevap geldi. Açıklamalı ve detaylı olarak. Ve susturmamı kaldırdılar.

Bu çemberlitaşta iksir içip ceza alanlar hakkında bir fikrim yok. Eğer desteğe uygun biçimde itiraz da bulunursanız ilgileniyorlar.

Ama susturma alıp 1 hafta boyunca desteğe şikayet nedeninizi sormaz, sonra oyunda 'Gereksiz yere sus aldım ne biçim iş bu ya' gibi laflar etmeyin. Çok görüyorum çünkü.

İyi Oyunlar.
31 kez destege basvurdm neden Sus aldıgımı yazmıyorlar pekı buna ne dıceksın_?
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
elenigreece
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

viewforum.php?f=100

Eğer Buraya Başvurursanız, Size Dönme Olasılıkları Olabilir.

Ayrıca Desteğe Susturma Nedeninizi Sorarken, Ceza Bilgilendirme Mailinde Verilen Bilgileri KULLANARAK itiraz etmelisiniz. Eğer kullanmazsanız itirazınız dikkate alınmaz, geçersiz sayılır.

İyi Oyunlar.
Resim

Angels touch.
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Nebula »

elenigreece yazdı:viewforum.php?f=100

Eğer Buraya Başvurursanız, Size Dönme Olasılıkları Olabilir.

Ayrıca Desteğe Susturma Nedeninizi Sorarken, Ceza Bilgilendirme Mailinde Verilen Bilgileri KULLANARAK itiraz etmelisiniz. Eğer kullanmazsanız itirazınız dikkate alınmaz, geçersiz sayılır.

İyi Oyunlar.
Çok iyi güzel hoş söylüyorsunda bloklanma ve çoğu susturmalarda kesinlikle mail gelmediğine eminim..1 haftayı geçti kuralına uygun 2 yazı yazdım hala bir dönüş olmadı sen kendi adına konuşuyosun güzelde başkalarınında fikrini almanı tavsiye ederim ;)
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

geçen gun telefonuma 7 gun susturuldunuz diye mesaj geldi itiraz ettim 6. gun cevap geldi ozur dilediler kaldırdılar :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
elenigreece
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Zaten bu destekten cevap gelmeme olayları Çemberltaş çıkışına yakın zamanda başladı.

Çemberlitaş bütün ekibi çok kastı. Oyun hataları, güncelleştirmeler...

Destek ekibi sadece susturma itirazları ile ilgilenmiyor, daha bir çok sorunla ilgileniyor. Oyun hataları, kayıp itemler.

Sizce Fazla Yüklenmiyor musunuz Destek Ekibine ?
Resim

Angels touch.
Kullanıcı avatarı
Hooligann
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hooligann »

samedsedir06 yazdı:
elenigreece yazdı:Merhaba arkadaşlar, yönetim hakkında çok suçlamalar okuyorum. Banlanmalar, yasaklar. Ben açıkçası memnunum. Geçen gün oyuna girdiğimde sus aldığımı farkettim. Nedenini bilmiyordum. Desteğe itirazda bulundum. Susturulmamın sebebini öğrenmek istediğimi belirttim. 2 gün sonra cevap geldi. Açıklamalı ve detaylı olarak. Ve susturmamı kaldırdılar.

İyi Oyunlar.
31 kez destege basvurdm neden Sus aldıgımı yazmıyorlar pekı buna ne dıceksın_?
Bence 31 kere denemeseydin kötü rakamdır o . :mrgreen:
Eminönü - Hooligann

“Genel Etkileşim” sayfasına dön