Rehber Takımı Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Rehber Takımı Hk.

Mesaj gönderen Auril »

:) :) :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

asim3428 yazdı:
bilinmez yazdı:
asim3428 yazdı:Selamın Aleyküm,
Kendi sunucunuzda öyle diye bütün rehberleri karalamayalım lütfen. Rehber gönüllü yardımcılardır yani normal oyuncu kendiside bu oyunu oynayacak 7/24 Rehberlik yapıcak diye bir şart olabilir mi ? Tagı kaldırıp açma şansı Rehberlerin elindedir ki siz hiç merak etmeyin, Çalışan Rehberi ve Çalışmayan Rehberi Yöneticiler çok iyi biliyor ;)
Zaten bazı rehberler diyoruz neden hemen muhalefet oluyorsun ?
Bilmediğini şeyleri bildiğim için olabilir mi ? Yönetim ekibi zaten farkında çalışıp çalışmayan rehberlerin ;) yani gereği yokki bu tip bir konunun.
Çalışıyorsan üzerine alınmazsın olur biter. konuyu açan kişide zaten çalışmayanlar için yazı yazmış buraya ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen NewKULL »

Sevgili arkadaşım,

Eminönü Rehberleri hakkında yanlış bir izlenimdesiniz sanırım. Ben de bizzat Rehberlik yapmaktayım ve 24 saat boyunca oyunda {REHBER} tagı karakterimin üzerindedir. Oyunda olduğum süreçte de hem oyun hayatıma devam ediyorum hem de Grup Bölgesi'nde dahi olsam oyuncu arkadaşlarımızın,kardeşlerimizin sorularını cevaplıyorum ve Bölgeden,Klandan ara ara Rehberlik Hizmeti'nin ne olduğunu yazıyorum. Bu tür şeyleri buraya konu açmak yerine İKV Destek Formu'nu kullanarak bildirebilirsiniz. Yeterli Delilleri gösterdiğiniz sürece gerekli işlemler yapılacaktır.

İyi Forumlar,İyi Oyunlar...
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

NewKULL yazdı:Sevgili arkadaşım,

Eminönü Rehberleri hakkında yanlış bir izlenimdesiniz sanırım. Ben de bizzat Rehberlik yapmaktayım ve 24 saat boyunca oyunda {REHBER} tagı karakterimin üzerindedir. Oyunda olduğum süreçte de hem oyun hayatıma devam ediyorum hem de Grup Bölgesi'nde dahi olsam oyuncu arkadaşlarımızın,kardeşlerimizin sorularını cevaplıyorum ve Bölgeden,Klandan ara ara Rehberlik Hizmeti'nin ne olduğunu yazıyorum. Bu tür şeyleri buraya konu açmak yerine İKV Destek Formu'nu kullanarak bildirebilirsiniz. Yeterli Delilleri gösterdiğiniz sürece gerekli işlemler yapılacaktır.

İyi Forumlar,İyi Oyunlar...
Eleştiride bulunmak ve tartışmak normal bir şey değil midir neden buraya konu açılmasın ?
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Geçen insanları küçük düşüren adam fakir zengin ayrımı yapmıştı şimdi rehber olacak iş değil :shock:
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asim3428 »

BAKII yazdı:
asim3428 yazdı:
bilinmez yazdı:
asim3428 yazdı:Selamın Aleyküm,
Kendi sunucunuzda öyle diye bütün rehberleri karalamayalım lütfen. Rehber gönüllü yardımcılardır yani normal oyuncu kendiside bu oyunu oynayacak 7/24 Rehberlik yapıcak diye bir şart olabilir mi ? Tagı kaldırıp açma şansı Rehberlerin elindedir ki siz hiç merak etmeyin, Çalışan Rehberi ve Çalışmayan Rehberi Yöneticiler çok iyi biliyor ;)
Zaten bazı rehberler diyoruz neden hemen muhalefet oluyorsun ?
Bilmediğini şeyleri bildiğim için olabilir mi ? Yönetim ekibi zaten farkında çalışıp çalışmayan rehberlerin ;) yani gereği yokki bu tip bir konunun.
Çalışıyorsan üzerine alınmazsın olur biter. konuyu açan kişide zaten çalışmayanlar için yazı yazmış buraya ;)
Benim demek istediğim zaten yönetim biliyor kimin çalışıp kimin çalışmadığını, boş yere buraya konu açmaya gerek yoktu yöneticiler görsün diye.
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Harunyus »

Arkadaşlar bilmediğiniz konular var, siz rehber takımına güvenmiyorsanız onların seçtiği yönetimede güvenmiyorsunuz o zaman. Herkesin işini düzgün yaptığından emin olabilirsiniz.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
TeknikServiS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TeknikServiS »

Harunyus yazdı:Arkadaşlar bilmediğiniz konular var, siz rehber takımına güvenmiyorsanız onların seçtiği yönetimede güvenmiyorsunuz o zaman. Herkesin işini düzgün yaptığından emin olabilirsiniz.
Emin olamıyorum çünki yönetimin içinden bile bazı insanlarla konuşuyorum onlar bile olumsuz cevap verip yönetimde açıklar var torpilli insan çok gibi kelimeler duyuyorum kanıt koy veya desteğe şikayet et diceksiniz kimi kime şikayet edicem ? Ben duyup gördüklerimi yazıyorum inanmak isteyen inanır .Daha geçen gün TEŞKİLAT Sunucusunda rehber ceketinin satılığa çıkarıldığını gördükl,sunucumuzda küfürbaz insanların rehber olduğunu gördük tekrar söylüyorum bu laflar tüm rehberlere değil işini doğru düzgün hakkı ile yapan bi çok arkadaşta var.Ayrıca Kimin bilmediği konu var onu'da açıklarsan sevinirim.Yönetimin şuana kadar bi çok konuda söz verip tutmadı ve benzeri şeyler, sorun şurdaki bi çok kişi olduğu mevkiyi hak etmiyor görevini yapmıyor ben burda biçok şey söylerim örnek veririm ama görünen köy kılavuz istemez :arrow:
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön