Babalar Günü

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Babalar Günü!

Mesaj gönderen bilinmez »

resimdeki çocuk öyle bir geçer zamandaki osmana çok benziyor.

Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

DoNotDisturb yazdı:Teşekkürler Baba;

Kötüsüyle iyisiyle bu dünyada var olmama olanak sağladığın için...

Sana kötü şeylerden bahsederken hep iyi bir noktasını bulup, iyimser olmayı gösterdiğin için...

Çok kızdığım anda beni sakinleştirip ama diye başladığın cümleleri hep olumlu sonuçlandırıp hoşgörülü olmak budur işte dedirttiğin için.

Beni egoistçe yetiştirmeyip insanları sevmeyi öğrettiğin aynı zamanda bana kendimi çok özel ve önemli hissettirdiğin için …

Çocukluğumu, gençliğimi benimle yaşayıp baba olmanın ötesinde arkadaşım olduğun için...

Sana yalan konuştuğum anda bunu anlayıp, bana doğruyu söylemem için ısrar ettiğin ve hata da olsa doğrunun değerini öğrettiğin için…

Hatalar insanlar içindir mantığını gösterip, yaptığım hatalardan ders almamı ve yaşamıma kaldığım yerden devam etmemi sağladığın için...

Bana eğlenmeyi öğrettiğin için...

Özgürlüğümü yavaş yavaş verdiğin ama hep özgür olduğumu hissettirdiğin için...

Bana içinde bulunduğum durumun sonuçlarının nasıl olacağını anlatıp tercih hakkını bana bıraktığın ve hiç bir zaman dikte etmediğin için...

Sana saçma sapan birşey anlatırken dahi beni dinleyip kendimi iyi hissetmemi sağladığın ve hep benimle ilgilendiğini gösterdiğin için...

Hayatın her safasında hep anlayışla davranıp, anlayış kavramının aslında ne önemli olduğunu gösterdiğin için…

Her gece uyumadan önce beni öptüğün, ve sevginin ne değerli olduğunu gösterdiğin için...

Arkadaşlarımla zaman geçirip benden ötede onlarlada bişiler paylaşıp, çevremi tanımama yardım ettiğin için...

Başarılı olmanın aslında ne büyük bir zevk olduğunu gösterdiğin için...

Hiç uyumak istemediğim zamanlarda, uyumak yerine balkonda benimle sohbet ettiğin ve güneşin doğuşunu izlediğin için...

Kendin halledebilirsin diyerek özgüvenimi sağladığın için...

Mantığın düşünce bazında ne önemli olduğunu öğrettiğin için...

Her alanda benimle hayatı paylaşmaktan hiç çekinmediğin, ve sonuna kadar bana güvendiğin için...

Ve babacığım; Herkesin bitti dediği gün sen yeniden başlatıp, nasıl başlatılacığını gösterdiğin için...

Teşekkürler Baba; Sen bir hayatsın baba, yaşadıkça güzelleşen ve güzelleştikçe tapılan ve vazgeçilmez olan...

Seni ne kadar sevdiğimi, sensiz geçen dakikaların ne çok acı verdiğini ve seni ne denli özlediğimi anlatabilecek kelimelerin yeryüzünde olduğuna inanmıyorum baba.

SENİ ÇOK ÖZLEDİM !
Ağlıyacam be kardeş ya :?
Kullanıcı avatarı
FarEastMovement
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FarEastMovement »

NewKULL yazdı:Babalarımızın, Baba olacakların ve bir an önce bu duyguyu yaşamayı bekleyen milyonlarca Kardeşim'in Babalar Günü Kutlu Olsun !
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Kötüsüyle iyisiyle bu dünyada var olmama olanak sağladığın için...

Sana kötü şeylerden bahsederken hep iyi bir noktasını bulup, iyimser olmayı gösterdiğin için...

Çok kızdığım anda beni sakinleştirip ama diye başladığın cümleleri hep olumlu sonuçlandırıp hoşgörülü olmak budur işte dedirttiğin için.

Beni egoistçe yetiştirmeyip insanları sevmeyi öğrettiğin aynı zamanda bana kendimi çok özel ve önemli hissettirdiğin için …

Çocukluğumu, gençliğimi benimle yaşayıp baba olmanın ötesinde arkadaşım olduğun için...

Sana yalan konuştuğum anda bunu anlayıp, bana doğruyu söylemem için ısrar ettiğin ve hata da olsa doğrunun değerini öğrettiğin için…

Hatalar insanlar içindir mantığını gösterip, yaptığım hatalardan ders almamı ve yaşamıma kaldığım yerden devam etmemi sağladığın için...

Bana eğlenmeyi öğrettiğin için...

Özgürlüğümü yavaş yavaş verdiğin ama hep özgür olduğumu hissettirdiğin için...

Bana içinde bulunduğum durumun sonuçlarının nasıl olacağını anlatıp tercih hakkını bana bıraktığın ve hiç bir zaman dikte etmediğin için...

Sana saçma sapan birşey anlatırken dahi beni dinleyip kendimi iyi hissetmemi sağladığın ve hep benimle ilgilendiğini gösterdiğin için...

Hayatın her safasında hep anlayışla davranıp, anlayış kavramının aslında ne önemli olduğunu gösterdiğin için…

Her gece uyumadan önce beni öptüğün, ve sevginin ne değerli olduğunu gösterdiğin için...

Arkadaşlarımla zaman geçirip benden ötede onlarlada bişiler paylaşıp, çevremi tanımama yardım ettiğin için...

Başarılı olmanın aslında ne büyük bir zevk olduğunu gösterdiğin için...

Hiç uyumak istemediğim zamanlarda, uyumak yerine balkonda benimle sohbet ettiğin ve güneşin doğuşunu izlediğin için...

Kendin halledebilirsin diyerek özgüvenimi sağladığın için...

Mantığın düşünce bazında ne önemli olduğunu öğrettiğin için...

Her alanda benimle hayatı paylaşmaktan hiç çekinmediğin, ve sonuna kadar bana güvendiğin için...

Ve babacığım; Herkesin bitti dediği gün sen yeniden başlatıp, nasıl başlatılacığını gösterdiğin için...

Teşekkürler Baba; Sen bir hayatsın baba, yaşadıkça güzelleşen ve güzelleştikçe tapılan ve vazgeçilmez olan...

Seni ne kadar sevdiğimi, sensiz geçen dakikaların ne çok acı verdiğini ve seni ne denli özlediğimi anlatabilecek kelimelerin yeryüzünde olduğuna inanmıyorum baba.

SENİ ÇOK ÖZLEDİM !

:( :( :(

Çocuklarının daha iyi bir hayat yaşaması için emek gösteren tüm babalarımızın, babalar gününü kutlarım.

ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

WHiTexDeWiL yazdı:Tüm babaların ve Baba adaylarının babalar günü Kutlu olsun.. :)

Keyifli forumlar.
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixeFSaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Babalar Günü

Mesaj gönderen LaNeTLixeFSaNe »

Bu çocuk Oski'ye mi benziyo ne :? .
Resim

"Ecel geldiğinde, Lodosları efsanevi kılıçları bile koruyamayacak!"
Lanetliler..

^Ashab-ı Kehf,Mevlana Pant,ibni ibni ceket,fundi sar.yüzük kolye,İbni cevo eld,ayakkabı,m2.5 şifa bu kadar
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

Bizleri hertürlü koruyan çoğu konularda asabi davranıp tekbir sesiyle bizleri ürkütüp kendimize getiren .Her sıkıştığımızda yokluğunu hep hissettiğimiz , Aile ocağının tartışılmaz reisi Babalar Günün Kutlu olsun.

İnsanlar hep ektiklerini biçerler . Ne yaparlarsa onu çekerler.Sakın pişman olmayın ve pişman olacak hareketler yapmayınç. Geçmişe olan özleminizi şimdiden pekiştirmeyin.Vakit geçiyor ,yaşlanıyoruz.Bizlerin büyümesi Ebeveyinlerimizin ayrılışının habercisi.

Selametle ..

Vakit varken tomurcukları topla zaman hala uçup gidiyor

Ve bugun gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

SENİ ÇOK ÖZLEDİM !
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

O gün bugünmüş öyle diyorlar, bugünü har vurup harman savuranlar var,
Babalarına peder diyenler,
Varlığını hiçe sayanlarda var.
Varlığında kıymet bilmeyen sözler ,
İki sözcüğü katıp sarılmayanlar var.

Yok Baba onlar bilmiyor işte sevmeyide , özlemeyide.
Şimdi varsın O gün Bugün olsun!
Sen olmadıktan sonra ,
Bugünün ne önemi Var ?

Fatih Kaba [KaRaDaYI] / 19.06.2011

Tüm babaların ve Baba adaylarının babalar günü Kutlarım.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kemalizm »

Anneler günü babalar günü sevgililer günü emperyalizmin bize oynadığı oyunlar.Annemin ve babamın bu emperyalizmi yıkan tek cümlesi 'hatırlasan yeter oğul'.
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN

“Eski Duyurular” sayfasına dön