Hani işine karışıyo gibi olmiyimde bu kurallarla çok fazla ayakta kalmaz o lonca..Meranın %98 lik bi kısmı zaten küfür,argo kelimeyi kendine dil olarak görmüştür.Yani diyeceğim o ki işiniz zor
Tremexhaqan yazdı:Hani işine karışıyo gibi olmiyimde bu kurallarla çok fazla ayakta kalmaz o lonca..Meranın %98 lik bi kısmı zaten küfür,argo kelimeyi kendine dil olarak görmüştür.Yani diyeceğim o ki işiniz zor
Hiç emin olma bölgeden klandan 3,4 kişi kavga ediyor, küfür ediyor diye meranın %90 sayılmaz. Oyununu sakince oynayan efendi dürst saygılı birçok arkdaş var istersen sana birçok kişi gösterebilirim... Biz Zaten küfür yasak olması çocuklarla uğraşmak istememiz büyük arkdaşlar küfür ettiğini hiç görmedim diyebilirim...
Kıyametin Ardında, Yaşlı Gözlerle Savaşan İstanbul... Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...
Tremexhaqan yazdı:Hani işine karışıyo gibi olmiyimde bu kurallarla çok fazla ayakta kalmaz o lonca..Meranın %98 lik bi kısmı zaten küfür,argo kelimeyi kendine dil olarak görmüştür.Yani diyeceğim o ki işiniz zor
Hiç emin olma bölgeden klandan 3,4 kişi kavga ediyor, küfür ediyor diye meranın %90 sayılmaz. Oyununu sakince oynayan efendi dürst saygılı birçok arkdaş var istersen sana birçok kişi gösterebilirim... Biz Zaten küfür yasak olması çocuklarla uğraşmak istememiz büyük arkdaşlar küfür ettiğini hiç görmedim diyebilirim...
sende etmediklerinden olma neyse söliyim o küfür ağızlarından çıkar çünkü meran insanı deli eder küfür etmemek için meranda peygamber sabrı olması lazım
Öncelikle loncanız hayırlı olsun fakat loncanızdan bir alımlari br de normal konu olmak üzere 2 konu var .. Diğer "ALIMLARI " konusunu saçma buluyorum fikrimce.Burdan devam etmenızı temenni eder iyi forumlar dilerim..[/b]
Genius yazdı:Öncelikle loncanız hayırlı olsun fakat loncanızdan bir alımlari br de normal konu olmak üzere 2 konu var .. Diğer "ALIMLARI " konusunu saçma buluyorum fikrimce.Burdan devam etmenızı temenni eder iyi forumlar dilerim..[/b]
Düşünceniz için teşekkürler ama bu konun diğer lonca konuları gibi başvuranların yorum yapanların hepsinin birbirine girmesini istemiyorum umarım düşüncemi anlayışla karşılarsınız...
Kıyametin Ardında, Yaşlı Gözlerle Savaşan İstanbul... Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...