İkv ücretli bir oyunmu olacak acaba?
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: İkv ücretli bir oyunmu olacak acaba?
Ya para konusu benide rahatsız etmeye başladı dicem ama diğer oyunları oynayan arkadaşlarla konuşuyorumda bu boyuta gelememiş oyunlar bile daha fazla para gerektiriyo. Ayrıca ikv yi parasız oynayabilirsinizde ama şans oranınız çok düşük olacaktır. Ha para yatırıp karşılında şans artırıcı alıyoruz garantisi yok benim tek sıkıntım bu konuda. Ama şuanda isteyen bir kişi tek bir kuruş harcamadan oyun oynama şansına sahip mi??? Evet sahip. Ben yine şu halimize şükrediyorum. İsim vemicem büyük bi online oyunda 4 çeşit plus paket vardı en iyi plus + yüzde 400 ex fln veriyodu birsürü bişi getiriyodu fln ve 80 dolar civarındaydı
Oyunumuz daha 49 seviye
ilerde bizimde plus paketimiz çeşitlenebilir diye düşünüyorum.
ya beyler işi sıkıntıya süren oyuna giriş için bile para alabılıcek olmaları bunuda çekınmeden verecek adamlar varmı yokmu benım amacım bunu gormek
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
İKV oynamak hiç bir zaman ücretli olmadı, olacağını da sanmıyorum. Ki , böyle bir şey olursa çok şey kaybederler. Oyunun çoğunluk kitlesini oluşturan 10-20 yaş arası gençlerin buraya pek para harcayacağını sanmıyorum.
Ama oyunumuzun gelişmesi adına, Dükkan & Plus gibi şeyleri tabii ki destekliyorum, hiç bir oyun para olmadan belirli başlı adımlar atamaz. Oyunu tadını çıkara çıkara oynamak için para harcamak şarttır. Ama sırf oyunu oynamak için para harcamak başkadır.
Evet oyunda emek konusu iyice yargılanmıyor. En basitinden saatlerimizi alan boss kesimleri ile alakalı olsun , görev teslimine giderken 183: hatası almak olsun, bu konular başka.
Ama oyunumuzun gelişmesi adına, Dükkan & Plus gibi şeyleri tabii ki destekliyorum, hiç bir oyun para olmadan belirli başlı adımlar atamaz. Oyunu tadını çıkara çıkara oynamak için para harcamak şarttır. Ama sırf oyunu oynamak için para harcamak başkadır.
Evet oyunda emek konusu iyice yargılanmıyor. En basitinden saatlerimizi alan boss kesimleri ile alakalı olsun , görev teslimine giderken 183: hatası almak olsun, bu konular başka.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyunun gelişmesi için para ile birşeyler yapılması zaten şart. Ama Mevlüt Dinç kendiside bi konuşmasında belirtmişti sanırım İKV yi WoW a World Of Craft ( ismini yanlıs yazmıs olabılırım ) benzetmıstı. Bu benzerlıkler gitgide acıga cıkıyor. WoW da bi levele kadar ücretsiz bi levelden sonra ise paralı idi. Örneğin 30 olunca Oyunun başka bi sürümünü satın almak gerekiyordu 60 dada 90dada. ( sayıları attım ). İKV de ise Çemberlitaş a girmek için yani boss kesip item düşürmek için ayı satın almak şart.
İKV nin diğer oyunlara benzemesi değilde , kendi farkını yaratması daha iyi olucak.
İKV nin diğer oyunlara benzemesi değilde , kendi farkını yaratması daha iyi olucak.
oyunun para kazanmasını bizde istiyoruz ama yöneticiler bunu abarttı, artık oyunda doğru düzgün oynamak istiyorsan, güçlü olmak istiyorsan plus + hayvan + silah yükseltme + yağma şans arttırıcı + maden şars arttırıcı almak zorundasın , en azından bunları almak zorundasın, tek kelime zorundasın, peki alıyorsun da ne oluyor ? sabaha kadar maden çekersin hiçbirşey çıkmaz, günde 6 kere sığınak yağarsın iksir bile düşmez .... biz mi oyun oynuyoruz onlar mı bizimle oyun oynuyor ??? yazıklar olsun....elbette bir çok insan bu oyunu bırakacak ardına bile bakmayacak!!!
İlla ki vardır.Kemalizm yazdı:ya beyler işi sıkıntıya süren oyuna giriş için bile para alabılıcek olmaları bunuda çekınmeden verecek adamlar varmı yokmu benım amacım bunu gormek
Verilebilir.
Ki oyuna giriş için para veren dünyada MİLYONLARCA insan varken?
"Everything starts in the head"

- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı

Olacak mı ?
Olmadı mı ? :roll:
Olmadı mı ? :roll:
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Şöyle bir düşünün artık hiçbirşey zorla olmuyor.Neden mi zorla olunca isyan cıkıyor.Nasıl ki Fransa'nın Mısırı işgal edip zorla hristiyan yapmaya çalışıp Mısır 'dan kovulduğu gibi, ardından İngiltere' nin yavas yavas yerleşme politikası uygulayıp yerleştigi gibi.
İKV de de Mev Dinc ' in oyun tam sürüme geçmeden "para hep arka planda olacagı gibi" dedigi gibi fakat yavas yavas PLUS PAKET(buna birşey diyemem normal) sonra kutu(biraz para kazanılabilir.) 3 aylık plus(eh) akçe(yok artık) isim değiştirme meselesi ve çemberlitaş kutu oyun en başta direk soksaydı ne olacaktı 700 bin değil 7 bin olcaktı işte aynı politika ile para konumu.
Biz İKV' yi böyle istemiyorduk daha iyi bir şekilde istiyorduk.Yolsuzluk artmış istemezdik.Paranın ön planda olmasını istemezdik.Biz daha iyi bir İKV istiyorduk ancak bu istegimiz 2007-2008 de kaldı.
Bugün oluşan SirOnur faciası.Ne oluyorda oyuncuların çemberlitaş kutu kazanma istegini kursagında bırakıyor.
Yazık...
İKV de de Mev Dinc ' in oyun tam sürüme geçmeden "para hep arka planda olacagı gibi" dedigi gibi fakat yavas yavas PLUS PAKET(buna birşey diyemem normal) sonra kutu(biraz para kazanılabilir.) 3 aylık plus(eh) akçe(yok artık) isim değiştirme meselesi ve çemberlitaş kutu oyun en başta direk soksaydı ne olacaktı 700 bin değil 7 bin olcaktı işte aynı politika ile para konumu.
Biz İKV' yi böyle istemiyorduk daha iyi bir şekilde istiyorduk.Yolsuzluk artmış istemezdik.Paranın ön planda olmasını istemezdik.Biz daha iyi bir İKV istiyorduk ancak bu istegimiz 2007-2008 de kaldı.
Bugün oluşan SirOnur faciası.Ne oluyorda oyuncuların çemberlitaş kutu kazanma istegini kursagında bırakıyor.
Yazık...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Auril yazdı:son zamanlarda hersey para oldu...
Marioda 3ün 1 ini bi türlü geçemedim yardım et kankaintikamatesi yazdı:Hızlı kasılmak para.
İtem düşürmek para.
Maden çekebilmek para.
Bir itemi rahatca satabilmek para.
Hayvan almak para.
Güçlü olmak para.
PARA PARA PARA...
Beğenmiyorsan mario oyna diyen ukala yöneticiler varken bu oyun çekilmiyor artık.
Bir çarım bilem yok