Arkadaşlar dün 1 günlük %60 sarraf arttırıcı aldım ve plus olmasına rağmen yaklaşık 12 saat oturmama rağmen sadece 1 sibiryalı çıktı.
25 lwl plussuz arttırıcı olmayan bir adam menekşe çekti bu nasıl iş biz burda para veriyoruz adamlar bir halt harcamadan madeni çekiolar
Bu Ne Biçim İş? Sizce?
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bu Ne Biçim İş? Sizce?
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Re: Bu Ne Biçim İş? Sizce?
Sırf Post kasıcam diye yapmadığın şey yok. N Güzel bırakmıştın sen ne oldu da geri döndün ? Bİ GİT !
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Shizofren yazdı:Sırf Post kasıcam diye yapmadığın şey yok. N Güzel bırakmıştın sen ne oldu da geri döndün ? Bİ GİT !
Senın Kadar adı biri yok sunucuda o kadar gıcığımkı sana ..git tt hesabına gir ordan yaz yıyorsa ...Benıde bLokla
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
1.si plus ile maden çekiminin alakası yok.
2.si arttırıcı olmadan maden çekmek yasak mı
2.si arttırıcı olmadan maden çekmek yasak mı
BİLGİSAYAR OYUNLARI
Bilgisayar oyunlarının iki yüzü var.
İnteraktif oyunlar, çocuğun gelişim çağında başarma, ilerleme ve gelişme ihtiyacını gideriyor, problem çözme becerisini geliştiriyor. Oyun tabanlı öğrenme ortamı, bireysel öğrenmeye yardımcı oluyor, öğrencilerin kaygı ve endişe düzeyini azaltıyor, öğrenmeyi daha eğlenceli hale getiriyor, önceki bilgilerini pekiştiriyor.
Ancak araştırmalar, bilgisayar oyunlarının bağımlılık ve buna bağlı psikolojik ve fizyolojik sorunları da beraberinde getirdiğini gösteriyor. Özellikle okul çağındaki gençlerin aşırı ve uygunsuz internet kullanımı, psikolojik ve bedensel gelişimlerini olumsuz yönde etkileyebiliyor.
Şiddet içeren bilgisayar oyunlarını özümseyen çocukları saldırganlaştırıp, şiddete yönlendiriyor. Çocuğu içe dönüklüğe, yalnızlığa zorluyor. Ekrandan yayılan radyasyon ışınları nedeniyle birçok çocuk epilepsi (sara) nöbetleri geçiriyor
bilgisayar oyunları sizlere zarar verici bir düzeyde uygulamar gerçekleştiriyor olabilir...bu durumları aşağıdaki adresten şikayet etme hakkınız vardır...
tel: 0 312 582 82 82
ihbar@ihbarweb.org.tr
http://kurul.ubak.gov.tr/
( pazar günü kapalı )
Bilgisayar oyunlarının iki yüzü var.
İnteraktif oyunlar, çocuğun gelişim çağında başarma, ilerleme ve gelişme ihtiyacını gideriyor, problem çözme becerisini geliştiriyor. Oyun tabanlı öğrenme ortamı, bireysel öğrenmeye yardımcı oluyor, öğrencilerin kaygı ve endişe düzeyini azaltıyor, öğrenmeyi daha eğlenceli hale getiriyor, önceki bilgilerini pekiştiriyor.
Ancak araştırmalar, bilgisayar oyunlarının bağımlılık ve buna bağlı psikolojik ve fizyolojik sorunları da beraberinde getirdiğini gösteriyor. Özellikle okul çağındaki gençlerin aşırı ve uygunsuz internet kullanımı, psikolojik ve bedensel gelişimlerini olumsuz yönde etkileyebiliyor.
Şiddet içeren bilgisayar oyunlarını özümseyen çocukları saldırganlaştırıp, şiddete yönlendiriyor. Çocuğu içe dönüklüğe, yalnızlığa zorluyor. Ekrandan yayılan radyasyon ışınları nedeniyle birçok çocuk epilepsi (sara) nöbetleri geçiriyor
bilgisayar oyunları sizlere zarar verici bir düzeyde uygulamar gerçekleştiriyor olabilir...bu durumları aşağıdaki adresten şikayet etme hakkınız vardır...
tel: 0 312 582 82 82
ihbar@ihbarweb.org.tr
http://kurul.ubak.gov.tr/
( pazar günü kapalı )