Splash yazdı:NVIDIA yazdı:Sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum
ÇEMBERLİTAŞ GEREKSİZ ZORLUK
Re: ÇEMBERLİTAŞ GEREKSİZ ZORLUK
sexytown yazdı:Splash yazdı:NVIDIA yazdı:Sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum
Sevgili İKV sakinleri konuyu öldürmeyin konu bizim ve bütün oyuncuları ilgilendiren bir konu sağlığı ve huzuru için çok önemli İKV destek ekibi cevapları tatmin edici değil ve hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar ancak bu şekilde kendimizi ifade edebiliyoruz kanu ölmesin tüm ikv sakinlerine sesleniyoruz konuya destek çıkın...!!!

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
cesurbey yazdı:Yeni gelen bölge , beklentileri belli bir seviyede karşıladı ama çoğu kişide isyanlara girdi - ki buna bende dahilim. Bir bölge yaptınız gayet güzel ve buna kimsenin bir dediği yok ancak belli ki bu bölgeyi daha kimsenin uzunca bir süre bitiremeyeceği belli. Bölge zaten bitmiyor birde devriye koymuşsunuz. İçeride 7 saat dursanız bile 1 saatten fazlası devriye keserek geçiyor. Bir oyuncu oyundan düşüyor ve belki de 3 saat önce gectiginiz bölümü devriye yüzünden tekrar bastan geçmek zorunda kalıyoruz. Ayrıca insanların ne kadar zamanı var? Bitirilmesi icin en fazla 7 saatte verilen bir bölge yapılıyor.
Peki her gün kaç kişi aynı ekiple bölgeye girip,bölgeyi tamamen bitirip,istediği bölgeden başlayacak?
Bir bölgeyi zor yapıyorsanız buna alternatif olarak da oyuncuların lehine bir şeyler vermeniz gerekir.
Örneğin ; devriyelerin kaldırılması bile biz oyuncular için +1 saat anlamına gelir.
Oyuncuların isteklerine her zaman saygı duyuyorum diyorsanız
1. Devriyeler kaldırılabilir veya canlanma süreleri uzatılabilir.
2. Npc ye Hp ve Mp iksirler konulabilir.
3. 1. bölgeyi bitiren herkes otamatik 2. bölgeden başlıyabilir.
4. Bölgede ki yaratıkların canları azaltılabilir.
5. Kimse istemez ama bölge bitme süresi arttırılabilir.
İnsanlara biraz saygınız varsa eğer , bu insanları saatlerce bilgisayar başında mahkum etmemeniz gerektiğini de bilirsiniz. Bununla ilgili bir çalışma yapmanız lazım.
BİLGİSAYAR OYUNLARI
Bilgisayar oyunlarının iki yüzü var.
İnteraktif oyunlar, çocuğun gelişim çağında başarma, ilerleme ve gelişme ihtiyacını gideriyor, problem çözme becerisini geliştiriyor. Oyun tabanlı öğrenme ortamı, bireysel öğrenmeye yardımcı oluyor, öğrencilerin kaygı ve endişe düzeyini azaltıyor, öğrenmeyi daha eğlenceli hale getiriyor, önceki bilgilerini pekiştiriyor.
Ancak araştırmalar, bilgisayar oyunlarının bağımlılık ve buna bağlı psikolojik ve fizyolojik sorunları da beraberinde getirdiğini gösteriyor. Özellikle okul çağındaki gençlerin aşırı ve uygunsuz internet kullanımı, psikolojik ve bedensel gelişimlerini olumsuz yönde etkileyebiliyor.
Şiddet içeren bilgisayar oyunlarını özümseyen çocukları saldırganlaştırıp, şiddete yönlendiriyor. Çocuğu içe dönüklüğe, yalnızlığa zorluyor. Ekrandan yayılan radyasyon ışınları nedeniyle birçok çocuk epilepsi (sara) nöbetleri geçiriyor
bilgisayar oyunları sizlere zarar verici bir düzeyde uygulamar gerçekleştiriyor olabilir...bu durumları aşağıdaki adresten şikayet etme hakkınız vardır...
tel: 0 312 582 82 82
ihbar@ihbarweb.org.tr
http://kurul.ubak.gov.tr/
( pazar günü kapalı )
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Valla Hacı Ya Hem 2 Saattir oyundasınız sağlığınız için mola verin diyolar bide ne kadar süre veriolar xD
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
muhalif yazdı:cesurbey yazdı:Yeni gelen bölge , beklentileri belli bir seviyede karşıladı ama çoğu kişide isyanlara girdi - ki buna bende dahilim. Bir bölge yaptınız gayet güzel ve buna kimsenin bir dediği yok ancak belli ki bu bölgeyi daha kimsenin uzunca bir süre bitiremeyeceği belli. Bölge zaten bitmiyor birde devriye koymuşsunuz. İçeride 7 saat dursanız bile 1 saatten fazlası devriye keserek geçiyor. Bir oyuncu oyundan düşüyor ve belki de 3 saat önce gectiginiz bölümü devriye yüzünden tekrar bastan geçmek zorunda kalıyoruz. Ayrıca insanların ne kadar zamanı var? Bitirilmesi icin en fazla 7 saatte verilen bir bölge yapılıyor.
Peki her gün kaç kişi aynı ekiple bölgeye girip,bölgeyi tamamen bitirip,istediği bölgeden başlayacak?
Bir bölgeyi zor yapıyorsanız buna alternatif olarak da oyuncuların lehine bir şeyler vermeniz gerekir.
Örneğin ; devriyelerin kaldırılması bile biz oyuncular için +1 saat anlamına gelir.
İnsanlara biraz saygınız varsa eğer , bu insanları saatlerce bilgisayar başında mahkum etmemeniz gerektiğini de bilirsiniz. Bununla ilgili bir çalışma yapmanız lazım.
BİLGİSAYAR OYUNLARI
Bilgisayar oyunlarının iki yüzü var.
İnteraktif oyunlar, çocuğun gelişim çağında başarma, ilerleme ve gelişme ihtiyacını gideriyor, problem çözme becerisini geliştiriyor. Oyun tabanlı öğrenme ortamı, bireysel öğrenmeye yardımcı oluyor, öğrencilerin kaygı ve endişe düzeyini azaltıyor, öğrenmeyi daha eğlenceli hale getiriyor, önceki bilgilerini pekiştiriyor.
Ancak araştırmalar, bilgisayar oyunlarının bağımlılık ve buna bağlı psikolojik ve fizyolojik sorunları da beraberinde getirdiğini gösteriyor. Özellikle okul çağındaki gençlerin aşırı ve uygunsuz internet kullanımı, psikolojik ve bedensel gelişimlerini olumsuz yönde etkileyebiliyor.
Şiddet içeren bilgisayar oyunlarını özümseyen çocukları saldırganlaştırıp, şiddete yönlendiriyor. Çocuğu içe dönüklüğe, yalnızlığa zorluyor. Ekrandan yayılan radyasyon ışınları nedeniyle birçok çocuk epilepsi (sara) nöbetleri geçiriyor
bilgisayar oyunları sizlere zarar verici bir düzeyde uygulamar gerçekleştiriyor olabilir...bu durumları aşağıdaki adresten şikayet etme hakkınız vardır...
tel: 0 312 582 82 82
ihbar@ihbarweb.org.tr
http://kurul.ubak.gov.tr/
( pazar günü kapalı )
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
cesurbey yazdı:Yeni gelen bölge , beklentileri belli bir seviyede karşıladı ama çoğu kişide isyanlara girdi - ki buna bende dahilim. Bir bölge yaptınız gayet güzel ve buna kimsenin bir dediği yok ancak belli ki bu bölgeyi daha kimsenin uzunca bir süre bitiremeyeceği belli. Bölge zaten bitmiyor birde devriye koymuşsunuz. İçeride 7 saat dursanız bile 1 saatten fazlası devriye keserek geçiyor. Bir oyuncu oyundan düşüyor ve belki de 3 saat önce gectiginiz bölümü devriye yüzünden tekrar bastan geçmek zorunda kalıyoruz. Ayrıca insanların ne kadar zamanı var? Bitirilmesi icin en fazla 7 saatte verilen bir bölge yapılıyor.
Artık yavas da olsa anlasılıyorkı ınsanın onune dandık bır urun koyunca ufakda olsa tepkıler baslıyor bu bılıncın olusması oldukca guzel oyun dunyası adına zıra yapım hayatına yenı baslamıs bır fırmanın ısın en bastan kolayına kacmamasını ogrenmesı laızm .. Temel soruna gelınce maalesef her eskı oyuncu nerde 29 lvl lar der.. bılenler vardır bılmıyenler wardır o zmanalar oyun cok daha eglencelıydı guzeldı dıyneler cıkar.. Dogrudur cok guzel bır ortamdı bazı hatalarına ragmen guzel bır oyundu ama Ikv buyumeye basladı tıcarı bır meta olusmaya baslayınca maalesef oyun yapım ekıbı ve bu ısın malı enstrumanları ısı tamamen parasal yonune odaklandılarkı zaten sorun bundan sonra basladı bence ıkv nın gun gectıkce kalıtesı artacagına hep bır alt sevıye asagıya ındı son eklentıyı yorumlama sansım yok zıra hıc gırmedım ama oynuyan arkadaslardan edındıgım tamamıyle tıcarı cıkar gozetılerek kurgulanmıs bos bır bolum oldugudur.. IKV 39 sevıyede dahıl olmak uzere 49 ve gb bolgerının tamamı eskı platform uzerı zorluk derecelerı arttırılmıs aynı dusmanlardan ıbaret bır sıstem olmustur. Benım takıldıgım konu ve oyundan soguma sebebım boyle bır oyun fırmasının ve helekı arkasında telekom gıbı bır uke capında degerın hem etık acıdan hemde tıcarı acıdan ınsanları somuren bır tıcaret belırlemesı olmustur.. Ben rahatlıkla soyleye bılrımkı az cok oyun bılgısı olan bırı olarak gerkelı yerlere sıkayetde bulunulsun cok rahat +15 yas sınır ve cafelerde sınırlama bıle getırıle bılcek uygulamara sahıp bır sıstemdedır oyun .. cunku hıc bır oyun oyuncularını oyunda tutmak adına sıradan vast bır bolgeyı gereksız zorluklarla 7 saat yapmaz kı bunu zaten o kadar oynuayan arkadaslarıda tartısmak laızm oda ayrı konu Sonuc olarak uzuntu veren guzel baslıyan bır maceranın boyle sıg bır tıcarı mantıga kurban edılmesıdır...
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Bende katılıyorum ama gülmekten :lol: :lol:sigara34 yazdı:sexytown yazdı:Splash yazdı:NVIDIA yazdı:Sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum
Bir çarım bilem yok
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Yazılan yazılara katılıYorum. Dün girdik 3-4 saatte savaşcıyı kesıp cıktık elımızde ne var madalya aralara boss (bıraz kuvvetsız (motor dusunen gıbı ) konarak ıtem dusmesı saglanabılır bır bossa ulasmak grubuna baglı olarak 2-4 saat arası suruyor. Ama boslardan dusen ıtemler ınsana heyecen verebılır.Sıhhıyecıde oludugum kadarıyla 300 bın can varmıs kendıne sıfa basması ayrı tabıı. Sözun özü 7 saat, bılemedın ısı ogrendıkten sonra 4 saat dıyelım bılgısayar basında durmak gercekten ınsan bedenını zorlar.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
Merhaba Sevgili İKV oyuncuları belirtiğimiz sıkıntıları yüksek sesle söylediğimiz zaman ses daha çabuk ve net gerekli mercilere yetişiyor bu oyun birlik arkadaşlık vakit geçirme birnevi türkiye ve dünyadaki halkın birleşmesini sağlayan bir kazan gibi düşünün kazan çok fazla kaynarsa kimse kalmaz o yüzden kazanı boşaltmayın yoksa yiyecek ekmek bulamassınız...!!!
Konu ölmesin ve ensonunda duyanlar gerekli uygulamayı yaparlar diye düşünüyorum hayırlı forumlar arkadaşlar..!!
Konu ölmesin ve ensonunda duyanlar gerekli uygulamayı yaparlar diye düşünüyorum hayırlı forumlar arkadaşlar..!!

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.