Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi www.istanbuloyun.com'un güncellenmesi gerek.Siteyi şöyle bir dolaşınca anladım bunu. Sitede herşey eski levellerden kalmış , siz de siteye şöyle bir göz atınca bunu anlayabilirsiniz.
_Aşağıya eskide kalmış şeyleri belirttim:
-KONSEPT ÇİZİMLERİ: Oyunun 29 veya 39 level sınırından kalma canavarlar var sadece .
-EKRAN GÖRÜNTÜLERİ: Grafiklerden de anlaşılacağı gibi 29 seviye sınırından kalma .
-TARİHÇE: Şu an ki İkv durumundan ve insanlardan bahsetmiyor,HİDRA bile daha yeni Eminönü'ne çıkmış.
-HİKAYELER: Kendimi bildim bileli aynı hikayeler var,yeni bir hikaye eklenmemiş.
-EŞYALAR: Eşyalar 39 level ve 49 level eşyalarından bahsetmiyor (Çifte hariç) ve resimlerde de bu eşyalar yok.
-YARATIKLAR: Kurt Adama kadar yazılmış.Yeni Yaratıklar mevcut değil.
-DUVAR KAĞITLARI: Eski bölgeler ve karakterler mevcut.Yeni bölgeler ve karakterler yok (meran şehri,hidralar ve yeraltı gibi göz alıcı bölgelerin olması sizce iyi olmaz mı ?)
Vee en olarak www.istanbuloyun.com ana sayfasında yukarıda hareketli bir avatar var.Ve O hareketli avatarın en sonunda HİDRA EKLENTİSİ ÇOK YAKINDA yazıyor.Hidra geleli 7 gün oluyor .. Onun da düzeltilmesi gerek ..
Sizce de güncellenmesi gerekmiyor mu www.istanbuloyun.com'un .. Sizi bilmem ama bence gerekiyor ...
GÖRÜŞLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ ...
www.istanbuloyun.com'un Güncellenmesi Gerek .
www.istanbuloyun.com'un Güncellenmesi Gerek .
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: www.istanbuloyun.com'un Güncellenmesi Gerek .
Bencede kesinlikle gerekiyor.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Yönetim Sobee.com.tr ve istanbuloyun.com adreslerini düzenleyecegini Açıklamıştı Yakında...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Keşke hep eski leveller kalsaydı
Daha güzeldi oyun=)
Güncel ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;rapper yazdı:Güncel ..
Konu hakkında sobee zaten açıklama yapmıştı. Site güncellenecek elbette. Bu arada konuyu güncel tutmanın bir anlamı yok.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
http://www.sobee.com.tr/ bir de buna göz at en son yazı Kasım 2008'de eklenmiş...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Site 1 yıldır güncellencek güya bir tarih verin de merakta bırakmatın bizi sayın zembek ..zembekoğlu yazdı:Merhabalar;rapper yazdı:Güncel ..
Konu hakkında sobee zaten açıklama yapmıştı. Site güncellenecek elbette. Bu arada konuyu güncel tutmanın bir anlamı yok.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Arkadaşlar hala güncellenmedi site ve bu konuyu birdaha açmamak için
GÜNCELLİYORUM ..
GÜNCELLİYORUM ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
dostum 1.5 yıl önce eski forumda da böyle bir konu açılmıştı ve yine en kısa zamanda güncellenecek demişti. yani bu en kısa zaman çok muğlaktır. gerçekçi olacaksak tarihlerle konuşmayılıyız. destekliyoruz ve bekliyoruz. belki bir gün bizimde tarihlerle net açıklama yapan bir yönetimimiz olur.rapper yazdı:Arkadaşlar hala güncellenmedi site ve bu konuyu birdaha açmamak için
GÜNCELLİYORUM ..