Hata
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Hata
Merhabalar Oyunu indirirken bir hata oluşmuş olabilir size Tavsiyem İndirme Programları Kullanın..enesmik yazdı:Arkadaşlar ben yeni ikvyi indirdim 2 güncelleme yapıyor launcher exe ve istanbul exe sonra atıyor server listesi gelmiyor lütfen yardım oyuna giremiyorum
Örnek Program:İnternet Download Manager 5.18 .
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhabalar siz benim dediğimi deneyiniz.enesmik yazdı:ya kardeş en az 20 kere indirdim oyunu ilkinde 31 güncelleme yaptı attı kendiliğinden sonra tkrr giriyorum 2 güncelleme yapıyor yine atıyor server listesine giremiyorum
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Resmini koyarsan daha kolay anlaşılır arkadaşşım 
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
zodiak2009 adlı kullanıcı gerekli açıklamayı yapmış. Lütfen oyunu tekrar indirip kurunuz. Sorun sizin indirmenizden ya da bilgisayarınızdan da kaynaklanıyor olabilir. Bir başka yerden indirerek bilgisayarınıza kurmayı deneyin ya da indirdiğiniz dosyayı başka bir pc de çalıştırmayı deneyin. O zaman sorunun asıl nerden kaynaklandığını gözlerinizle göreceksiniz.
zodiak2009 adlı kullanıcı gerekli açıklamayı yapmış. Lütfen oyunu tekrar indirip kurunuz. Sorun sizin indirmenizden ya da bilgisayarınızdan da kaynaklanıyor olabilir. Bir başka yerden indirerek bilgisayarınıza kurmayı deneyin ya da indirdiğiniz dosyayı başka bir pc de çalıştırmayı deneyin. O zaman sorunun asıl nerden kaynaklandığını gözlerinizle göreceksiniz.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları