Kudret İksirleri OOK larda satılsın
- Rxticey
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sadece RON
Re: Kudret İksirleri OOK larda satılsın
Konuyu Destekliyorum Teşkilatta ejderha iksir şuan da 3 mılyon olmus durumda bı topaza 50 bın dıyor adamlar

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
konuya destek verın arkdaslar madem ıksırlerımızı gasp ettıler bı sekılde telafı edelım , cemberlitaş bölgesınde bı sıfacı 20 ejderha ıcıyor bı gıırsde yazıkdır bu kadar ıksırı nerden bulucaz ,oyun ıcı dengeden baheden yonetım buyucu hıc ıksır ıcmıyor nası iş bu ?

SPARTACUS
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Destekliyorum.
Öyle veya böyle, o yolla yahut diğer yolla. Mutlaka bu ''kudret'' iksiri işine çözüm bulunmalıdır. GB yahut diğer bölgelerde 1 saatte harcanan kudret iksirini saatlerce maden çekerek karşılayamıyoruz. 1-2 kere GB'ye girmek için günlerce kaynak toplamak gerekiyor. Bir şekilde para konusunda sıkıntısı olmayanlar aşırı uçuk fiyatlardan hazır iksir tedarik edebiliyor, böylece piyasa fiyatı ütopik seviyelere fırlıyor. Orta halli oyuncu eziliyor. Daha düşük oyuncular tabiri caizse ''köle'' gibi para kazanmak için maden çekip, iksir üretiyor...
Hangi yolla yapılacağı önemli değil, bir çözüm ivedi ile bulunmalı...
Öyle veya böyle, o yolla yahut diğer yolla. Mutlaka bu ''kudret'' iksiri işine çözüm bulunmalıdır. GB yahut diğer bölgelerde 1 saatte harcanan kudret iksirini saatlerce maden çekerek karşılayamıyoruz. 1-2 kere GB'ye girmek için günlerce kaynak toplamak gerekiyor. Bir şekilde para konusunda sıkıntısı olmayanlar aşırı uçuk fiyatlardan hazır iksir tedarik edebiliyor, böylece piyasa fiyatı ütopik seviyelere fırlıyor. Orta halli oyuncu eziliyor. Daha düşük oyuncular tabiri caizse ''köle'' gibi para kazanmak için maden çekip, iksir üretiyor...
Hangi yolla yapılacağı önemli değil, bir çözüm ivedi ile bulunmalı...
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Güzel bir konu;
Can ve kudret iksirlerinin satılması gerçekten iyi olur.
Can ve kudret iksirlerinin satılması gerçekten iyi olur.
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İksir Üretmek 1 Saat .. İksir İçmek 1 Saniye.. Sahaf Necmi'de Satılmaması Paha Biçilemez..
Mail Atıyorum Desteğe.
Mail Atıyorum Desteğe.
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
KatılıyorumMeaninqless yazdı:İksir Üretmek 1 Saat .. İksir İçmek 1 Saniye.. Sahaf Necmi'de Satılmaması Paha Biçilemez..![]()
Mail Atıyorum Desteğe.
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
akçeyle satılırsa iyi olur 500 akçeye 50 ejdarha iksir süper olur
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Merhaba,
Çok güzel fikirler var. Bunları ortak bir karar ile Desteğe mail olarak geçerseniz öneri havuzunda yer almasını ve yakın bir dönemde de uygulanabilmesini sağlayabilirsiniz.
Çok güzel fikirler var. Bunları ortak bir karar ile Desteğe mail olarak geçerseniz öneri havuzunda yer almasını ve yakın bir dönemde de uygulanabilmesini sağlayabilirsiniz.
Siz o havuzda köpekbalığı veya katil balinamı besliyorsunuz artık o havuz dola dola merak ediyorum büyüklüğü ne olduPitbuLL yazdı:Merhaba,
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
PitbuLL yazdı:Merhaba,
Öneri havuzuymuş