Galata Sembolü

Hidrojen

Erg Yongası

Köşk Madalyonu

Ateş Boyası
İyi forumlar...
KAANBEY yazdı:Teşekkürler Paylaşım İçin..
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Oyunda daha köşk madalyası düşüren olmadıgını biliyorum ? Bazı dosyalar mı araştırılmış yoksa ?
ÇEMBERLİTAŞ GELDİĞİNDEN BERİ DATALARLAR OYNANMIYOR OYNAYAN KİŞİLER OYUNA TAM GİRERKEN OYUNDAN DÜŞÜYORKAANBEY yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Oyunda daha köşk madalyası düşüren olmadıgını biliyorum ? Bazı dosyalar mı araştırılmış yoksa ?
Semiha ' Dan Düşüyor ..Ateş Boyası .. Tabii Ki ' de DaTa İle Oynanmış
ecelini parlat girersinbilinmez yazdı:Evet datalarla oynanmıyor artık niye bazı şeylee hep itaraz ederseniz anlamıyorum her kesen forumamı koyacak valla çok sağol bnm gibi giremeyenler için çok güzel özellikle galata sembolunu merak ediyordum.
Kardeş zaten yarın güncellemeyle parlıyordu tanıdıklar artık açmıyor khaos var ona bile almıyolar bide ayı lazım şimdi kızacak şey çok oyunu eğlenmek için oynadığımızdan birşey demek istemiyorum.Mrxbaris yazdı:ecelini parlat girersinbilinmez yazdı:Evet datalarla oynanmıyor artık niye bazı şeylee hep itaraz ederseniz anlamıyorum her kesen forumamı koyacak valla çok sağol bnm gibi giremeyenler için çok güzel özellikle galata sembolunu merak ediyordum.
satırımı parlattım ayı aldım gbler alan yok :?bilinmez yazdı:Kardeş zaten yarın güncellemeyle parlıyordu tanıdıklar artık açmıyor khaos var ona bile almıyolar bide ayı lazım şimdi kızacak şey çok oyunu eğlenmek için oynadığımızdan birşey demek istemiyorum.Mrxbaris yazdı:ecelini parlat girersinbilinmez yazdı:Evet datalarla oynanmıyor artık niye bazı şeylee hep itaraz ederseniz anlamıyorum her kesen forumamı koyacak valla çok sağol bnm gibi giremeyenler için çok güzel özellikle galata sembolunu merak ediyordum.