arkadaşlar bazen pc nin fiş çekilince veya kendi kendine oyuna birden girdimde böle oluyor bıktım artık 13 14 reset attım zman veya cok zuun zman pc kapalı tuttum zman eski haline dönüyor oyu bi çarasi varsa sçleyin lütfen
bu arada ekran kartım NVIDIA Geforce 7300 Se/7200 Gs vede 512 mg dır
bu sıkıntıyı cok uzun zmandır cekiyorum 2 2.5 yıldır filan neden oluyo anlamadım sabrım kalmadı yardım bekliyorum formatlada olmuyo
Ekran kartını çıkar çok az nemli bezle sil sonra kasayı iyice temizle %10 düzelme olmalı
aynı sorun benim 2. pc de oluyodu ayda 2 kere yapıyom şuana kadar olmadı
İyi ForumLar...
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
problemin sebebi ekran kartındır.problemi gidermek için 100 de 100 çözüm yolu ekran kartını değiştirmektir.başka yöntemler arıyorsan masa üstüyse kasanın kapağını açık bırakırsan bu problemin oluşmasını gecitirmiş olursun.yukarıda arkadaşın belirttiği gibi ekran kartını çıkart kasanın kapağıın çıkart al eline süpürgeyi her bir tarafını güzelce çek.(tozlar için)sonra ekran kartını yerine tak.tabi bunlar önlemez en kesin yöntem 1. söylediğim
Sorunun % 100 Ekran kartından kaynaklanıyor... Sorunun ekran kartından olup olmadığına emin olmak istıyorsan sana bir tavsiye ; Mevcut ekran kart'ını çıkartıp Monitör kablosunu Ana kart üzerindeki sabit ekran kartına takarak oyuna giriş yaptıkdan sonra bu sorunla karsılasıp karşılaşmayacağını görmüş olursun...
Bazı ekran kartları İKV grafikleri ile uyusmadığından bu şekilde sorunlar çıkartmaktadır. Sorundan tamamen kurtulmanız için Uyumlu bir ekran kartı almanı tavsiye ederim Veya O can sıkıcı Sorunla karsılasmamk için sinirlerinin bozulmamsı için Mevcut ekran kartını cıkartıp Sabit ( Onboard ) Ekran kartını kullanmaya devam etmeni öneririm