Söz sizin slogan sizin saçmalığı hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixeFSaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Söz sizin slogan sizin saçmalığı hk.

Mesaj gönderen LaNeTLixeFSaNe »

Merhabalar,

Konu içeriğini okumadan önce başlığı görürdüğüm de içimden "Eseri seçilmediği için isyan mı var" diye geçirdim.Nitekim konuyu okuduğumda da bunu görmüş oldum.Eserler seçilirken, yazılan sloganı internette aratıp acaba bu slogan msn yazısı mı? Acaba türkü sözü mü? diye düşürenek değil de İKV Dünyasına ve istenilen konuya uygun mu değil mi? Slogan olabilir mi olamaz mı ? şeklinde değerlendirerek seçildi.Burada kimsenin sloganı kötülenmedi.Sloganların herbirinin kendince ayrı bir güzelliği vardı.Gönül isterdi ki tüm sloganları oylamaya koyalım.Ama ne yazık ki böyle birşey mümkün olmadığından dolayı bunu gerçekleştiremedik.Ayrıca şunuda bildirmek isterim oylama sunulan sloganlar birçok görüş alınırak seçilmiştir.Sloganınız seçilmediği için sloganı yayınlanan 20 kişinin emeğini görmezden gelmek o kişiye saygısızlık yapmak demektir.

Ümit ediyorum ki bir dahaki slogan yarışmalarında sizinde eserleriniz oylama sunulur.

İyi Eğlenceler

FatiH adlı yönetim üyesinden alıntı.

Arkadaşlar öncelikle yapılan sloganlardan 1 tanesinin bile Lodoslarla yada Arzlarla uzaktan yakından alakası yok!

bknz.

Biz ölmeyi çoktan göze aldıkta, yanımızda kimleri götüreğiz onu düşünüyoruz.

Her saniye intikam günümüz yaklaşıyor...

İstanbul elinde! Kuralları sen koy!

Yaşıyorsan, hala cehaletle savaşıyorsun demektir..!

Düşmanı silahımızdan ziyade bilgimizle ezeceğiz!

Bunların hangisi Lodosla yada Arzlarla alakalı yönetimden bir tanesi cevap versin bekliyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Veremezler çünkü çoğu alıntı ve konuyla alakası sözler. İşte bu yüzden böyle saçma sapan etkinliklere karşıyız [GM]Erdoğan".

Birde imzamdaki slogana bakın. Tamamen bana aittir. Sizce yukarıdaki sloganlar mı, yoksa imzamdaki slogan mı?

Yönetim. UYAAAAAANN!
Resim

"Ecel geldiğinde, Lodosları efsanevi kılıçları bile koruyamayacak!"
Lanetliler..

^Ashab-ı Kehf,Mevlana Pant,ibni ibni ceket,fundi sar.yüzük kolye,İbni cevo eld,ayakkabı,m2.5 şifa bu kadar
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: Söz sizin slogan sizin saçmalığı hk.

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Sloganlar iyi çok güzel ama

İKV ile ilgisi anlamadım
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixeFSaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

KaraXHayalet yazdı:Sloganlar iyi çok güzel ama

İKV ile ilgisi anlamadım
Sorun orada zaten :D.
Sloganların İKV ile ilgili yok.

Kurallar:
Slogan tek cümleden oluşmalıdır.
Slogan ..... Klanı ile ilgili olmalıdır.
Özgün olmalıdır.
Yalnızca bu konuya cevap olarak gönderilen iletiler geçerli sayılacaktır.
Slogan harici gönderiler silinecektir.
Gönderim şekline uygun olmayan gönderimler silinecektir.
Son katılım 18.06.2011 - 00:00 tarihine kadardır.
En son LaNeTLixeFSaNe tarafından 18 Haz 2011 17:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim

Lanetliler..

^Ashab-ı Kehf,Mevlana Pant,ibni ibni ceket,fundi sar.yüzük kolye,İbni cevo eld,ayakkabı,m2.5 şifa bu kadar
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

LaNeTLixeFSaNe yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Sloganlar iyi çok güzel ama

İKV ile ilgisi anlamadım
Sorun orada zaten :D.
Sloganların İKV ile ilgili yok.
Yok bazı sloganlar gerçekten iyi ve yandanda olsa ikv ile ilgisi var ama bu tamamen saçmalık
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhabalar,

Belirtmiş olduğunuz bazı sloganların temasını basitten anlatabiliriz. Fakat şunu da belirtmeliyiz ki kelime,cümle,metin yorumlamaları kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

"Yaşıyorsan, hala cehaletle savaşıyorsun demektir..!" (Arzın Çocukları ilim ve bilimi kendilerine yol gösterici olarak seçmiş ve bilgelik ile genç neferlerini yetiştirmektedir. Arz klanının düşmanı Lodos klanıysa bilgelikten daha öte güç ile temsillenir. Arz olarak yaşamaya devam edenler, hala Lodos klanı yani cehalet ile savaşmaya devam edecektir.)

"Düşmanı silahımızdan ziyade bilgimizle ezeceğiz!" (Arzın Çocukları bilimden,okumadan yana bir tema eşliğinde ilerlediğinden, güçten daha öte taktiklerimizle öne çıkacağız.)

"Her saniye intikam günümüz yaklaşıyor..." (Lodosların bu uğurda kaybettiği bir çok neferinin intikamı yakın zamanda alınacaktır.Burda her iki taraf içinde uyuşabilecek bir slogan mevcut. Fakat Lodos klanının aldığı sinsi yaralar, Lodos klanına doğru daha belirgin yansımaktadır.)

Ek olarak bazı yorumlarda genellemeden daha çok kısıtlamalarla ifade edildiğinden geniş bir kitle yorumu anlayamayabilir.

Örnek olarak; "İstanbul elinde! Kuralları sen koy!" (Eminönü sunucusunda üstün bir şekilde süren Lodos hakimiyeti, tüm İstanbul'u ele geçirmiş durumda. Hakimiyeti ele alan kendi oyununun kurallarını, kendisi koyar manasını taşıyabilir.)

Arkadaşlar yine tekrarlıyorum ki yorumlama düşünceleri kişiden kişiye göre farklılık gösterir. Edebiyat derslerinde gördüğümüz şairlerin düşünce çatışmaları bunlara en güzel örneklerdendir.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Evet tek bunu anlamamıştım teşekkürler diğer sloganlar gerçekten çok iyi
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixeFSaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SirOnur yazdı:Merhabalar,

Belirtmiş olduğunuz bazı sloganların temasını basitten anlatabiliriz. Fakat şunu da belirtmeliyiz ki kelime,cümle,metin yorumlamaları kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

"Yaşıyorsan, hala cehaletle savaşıyorsun demektir..!" (Arzın Çocukları ilim ve bilimi kendilerine yol gösterici olarak seçmiş ve bilgelik ile genç neferlerini yetiştirmektedir. Arz klanının düşmanı Lodos klanıysa bilgelikten daha öte güç ile temsillenir. Arz olarak yaşamaya devam edenler, hala Lodos klanı yani cehalet ile savaşmaya devam edecektir.)

Düşmanı silahımızdan ziyade bilgimizle ezeceğiz! (Arzın Çocukları bilimden,okumadan yana bir tema eşliğinde ilerlediğinden, güçten daha öte taktiklerimizle öne çıkacağız.)

Her saniye intikam günümüz yaklaşıyor... (Lodosların bu uğurda kaybettiği bir çok neferinin intikamı yakın zamanda alınacaktır.Burda her iki taraf içinde uyuşabilecek bir slogan mevcut fakat,Lodos klanının aldığı sinsi yaralar, Lodos klanına doğru daha belirgin yansımaktadır.)

Ek olarak bazı yorumlarda genellemeden daha çok kısıtlamalarla ifade edildiğinden geniş bir kitle yorumu anlayamayabilir.

Örnek olarak; İstanbul elinde! Kuralları sen koy! (Eminönü sunucusunda üstün bir şekilde süren Lodos hakimiyeti, tüm İstanbul'u ele geçirmiş durumda. Hakimiyeti ele alan kendi oyununun kurallarını, kendisi koyar manasını taşımaktadır.)

Arkadaşlar yine tekrarlıyorum ki yorumlama düşünceleri kişiden kişiye göre farklılık gösterir. Edebiyat derslerinde gördüğümüz şairlerin düşünce çatışmaları bunlara en güzel örneklerdendir.

Burada oyuncuya hitap ediliyor ise sadece 2 3 kişinin değil tüm oyuncuların anlayabileceği bir slogan olmalı. Eminönündeki Lodos üstünlüğünden diğer sunuculardaki payı ne.

Burada detaycı olmaktansa ana hatlara dikkat edilmeli. Ben anladım, o anladı ama şu anlamadı.
Ee günün 7/24 saat millete slogan mı açıklayacağız?

Ayriyetten bu Ati Radeon problemleri çözülemeyecek mi? AMD firmasına , Ati Radeon firmasına bir hata raporu yollanmayacak mı?
Parayı ödeyen biz onuda mı biz yapalım anlamadım.
Resim

Lanetliler..

KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

KaraXHayalet yazdı:Yaşıyorsan, hala cehaletle savaşıyorsun demektir..!

Böyle yorumlar gerçekten mutluluk veriyor.Teşekkürler. ;)
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
FarEastMovement
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen FarEastMovement »

FatiH yazdı:

:lol: :lol: Dikkat ediyorumda yöneticiler sadece kendilerine güzel şey söyleyenleri tebrik eder söylemeyenlerin konusuna kilit atar biraz eleştiriye açık olun adam yapılan haksızlıklarla ilgili bişey demiş bu insanada insan gibi cevap verin :!:
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

FarEastMovement yazdı:
FatiH yazdı:

:lol: :lol: Dikkat ediyorumda yöneticiler sadece kendilerine güzel şey söyleyenleri tebrik eder söylemeyenlerin konusuna kilit atar biraz eleştiriye açık olun adam yapılan haksızlıklarla ilgili bişey demiş bu insanada insan gibi cevap verin :!:
Şahsen ben yönetici olsam herhalde bende kilit atardım yani hakaret ettiğniiz için teşekkürler sizden böyle şeyler bekliyoruz diyeceğimi pek sanmam :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön