ÇEMBERLİ 7 SAAT (ZAGROS)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Apple
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

ÇEMBERLİ 7 SAAT (ZAGROS)

Mesaj gönderen Apple »

ÖNCELLİKLİ OLARAK ARTIK İKV ÖĞRETMEK VE EĞİTMEK ADINA KOCAMAN BİR HİÇ VERDİ PRENSİBİNİZ TAMAMEN TAZE BEYİNLERİN YANİ ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN BİLGİSAYAR BAŞINDA BIRAKIP BİLGİ AİLE OKUL SOSYAL HAYATTAN UZAKLAŞTIRIP TAMAMEN UYUTMA POLİTAKASI İÇİNDESİNİZ KAZANIRKEN BİŞEYLLERİ KAZANDIRMAK İLKESİNE HİÇ BİR ZAMAN SAHİP OLMADINIZ 7 SAAT SÜREN YENİ BÖLGENİZ ÇEMBERLİTAŞ TA SÜREYİ BU KADAR UZATMANIZDAKİ AMAÇ İKV YE İNSAN KÖLELEŞTİRMEK MEVLÜT DİNÇ SAKIN VATANSEVER LUGATLARINI ATMA SEN BU TOPLUMA ALKOL SİGARA UYUŞTURUCU DAN DAHA BETER SAĞLIĞA ZARARLISIN BİLİNÇLİ TÜM İNSANLARIN BU SAYFAYA DESTEK VERİP ARTIK ZAMANIMIZI BİLGİSAYAR BAŞINDA UYDURUK MADALYA LAR VEREK BİZİ UYUTMASINA MÜSADE ETMEMEKTİR ARTIK İNSANLAR YEMEĞİNİ PC BAŞINDA YEME ALIŞKANLIĞA ALIŞTI TÜRKİYE TOPLUMU ARASINDAKİ ÖRF LERİMİZDEN OLAN SOFRA KÜLTÜRÜMEZE KADAR DARBE YAPTIN İNAN SİYASAL İLLEGAL ÖRGÜTLER BİLE SENİN BU TOPLUMA VERDİĞİ ZARARLARI VERMİYOR AMAÇ PARA KAZANMAKSA BU İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN OLMASIN BU BÖLGELERİ BİR İYİLEŞTİR İNSANLARA BU OYUNA GİRRKEN KÖLELEŞMEYİ DEĞİL SOSYALLEŞMEYİ ÖĞRETSEN DAHA İYİ YAPARSIN
ZAGROS(SELMAN ABİDEN ALINTIDIR)
Herkes Destek Versin 7 Saat Köleleşmeye Hayır !
HaYaT BiLe BaNa KüSMüŞKeN KaYBeDeCeK NeYiM VaR !!!!
Resim
Apple
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Reich / ankara

Re: ÇEMBERLİ 7 SAAT (ZAGROS)

Mesaj gönderen tramp »

konuya hak veriyorum fakat direk mevlut dinç e kızman yanlış o Süpercanıyla ilgileniyor keza bizim yöneticilerde ;)
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Xxreisxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Xxreisxx »

HakLısın krdş ..Güzel yorum olmuş
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

İlla insanlar isyan edecek.
Oyuncunun bu kadar üzerine gelirseniz, bikaç oyun hastasından başka kimse Çemberlitaş ile uğraşmaz ve oyuncu kaybedersiniz.Oyuncular toplu isyan etmedikten sonra bi halt yapmaz bunlar.
Kim yaptıysa o bölgeyi, gitsin kendi oynasın ve üzerini kendi düzsün.Ben uğraşamam kimse kusura bakmasın.Maden topla da iksir ürette altı kişi topla da şefleri kes de şansın varsa bişeyler düşşün:D çok komiksiniz.
Siz istiyorsunuz ki tüm günümüzü oyunda geçirelim.Kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek zordur ve sizinki de değişeceğe benzemiyor.
Ben diyeceğimi dedim.Alın Çemberlitaş sizin olsun.Çokta umrumdaydı.
En son YALNIZALPEREN tarafından 18 Haz 2011 17:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

YALNIZALPEREN yazdı:İlla insanlar isyan edecek.
Oyuncunun bu kadar üzerine gelirseniz, bikaç oyun hastasından başka kimse Çemberlitaş ile uğraşmaz ve oyuncu kaybedersiniz.Oyuncular toplu isyan etmedikten sonra bi halt yapmaz bunlar.
Kim yaptıysa o bölgeyi, gitsin kendi oynasın ve üzerini kendi düzsün.Ben uğraşamam kimse kusura bakmasın.Maden topla da iksir ürette altı kişi topla da şefleri kes de şansın varsa bişeyler düşşün:D çok komiksiniz.
Siz istiyorsunuz ki tüm günümüzü oyunda geçirelim.Kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek zordur ve sizinki de değişeceğe benzemiyor.
Kullanıcı avatarı
Apple
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Apple »

YALNIZALPEREN yazdı:
HaYaT BiLe BaNa KüSMüŞKeN KaYBeDeCeK NeYiM VaR !!!!
Resim
Apple
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixeFSaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen LaNeTLixeFSaNe »

İsyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn!!!!!

Hadi foruma molotof atalım. Oyuna motorin döküp yakalım anlasınlar ciddiyetimizi (?!!?!?)
Resim

"Ecel geldiğinde, Lodosları efsanevi kılıçları bile koruyamayacak!"
Lanetliler..

^Ashab-ı Kehf,Mevlana Pant,ibni ibni ceket,fundi sar.yüzük kolye,İbni cevo eld,ayakkabı,m2.5 şifa bu kadar
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

SONUNA KADAR TAM DESTEK [!!!!!! ;) ]
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
Kullanıcı avatarı
FarEastMovement
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen FarEastMovement »

YALNIZALPEREN yazdı:
:!:
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Bu kadar süre Pc başında durmak son derece yanlış ve sağlık problemleri meydana getirecek bir sorun ancak

Oyun da bu kadar zaman harcama tamamen bireyin ve ailenin kendi sorumluluğundadır. Bunda yönetimin falan suçu olamaz. Unutmayalım ki bu oyuna ne kadar zaman harcıyorsak bu tamamen kendimiz ile alakalı bir durumdur.

Ve son olarak bir bireyin ailesi kendi çocuğunun sağlığını düşünmeyip bu kadar zamanını oyuna harcamasına izin veriyor ise ve çocuğunun sağlığını düşünmüyorsa başkası neden düşünsün ?

Kısaca suçu yönetimde aramak yanlıştır.

Eğer siz bu kadar duyarlı iseniz zaten oyunda fazla zaman harcamaz ve Çemberlitaşın 7 saat olmasını kafaya bu kadar takmassınız. Kaldı ki arkadaşın teki Çembetlitaş da zaman geçirenlere "oyun hastası" gibi kaba bir tabir kullanmış. Bu da son derece yanlış bana göre. İnsanlar eğlenme amaçlı o bölgeye giriyor ve emek veriyorsa bu oyun hastalığı değil sadece boş zamanını arkadaşları ile oyunda eğlenmeye ayırmaktır.

Tabi ki bu eğlenmenin süresinin bu kadar abartılı olmasına bende son derece karşıyım ancak başından itibaren dediğim gibi Bireyin kendi isteği ve sorumluluğundadır. Bu yüzden başkalarını suçlamak son derece yanlıştır.

Keyifli forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön