Adalet

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Adalet

Mesaj gönderen samert71 »

Merhaba;

Arkadaşlar kadim hidranın gelişinden kaç kişi memnun oldu bilmiyorum ama merak ettim,

ve ben hiç memnun olmadım bunuda bildirmek istedim ama diyeceksinizki nedne memnun değilsin ?

Sebebi çok basit, Kadim hidra sözde çok zor bir görev evet olabilir zor olabilir ama imkansız olmasına gerek yok,

1 grup görev grubu oluyor peşinden en az 5 grup destek,

1. grup görevini yapıyor çekip gidiyor destek veren ortada kalıyor

pençesini alan şaheser üretimini yapıyor ne kadar güzel bir şey ama merak ettim

neresi en iyi olanların silahı acaba saatlerini oyuna adamış onca insan varken neden sadece 6 kişi

sadece 6 kişi için en az 30-40 kişi saatlerini harcıyor ama en iyi olan sadece 6 kişi,

sayın yönetim zorluğa bir şey dediğimiz yok elbetteki zor olacak ama abartmaya gerek yok...

he şimdi siz diyeceksiniz ki birlik beraberlik o zman buyrun DEV'ler Buyrun GM'ler nerdesiniz bir yardım dahi etmiyonuz

umarım sesimi duyan olur sadece ben değil bir çoğu kişi böyle düşünüyor ve kadim için gerekenin yapılmasını bekliyor

eğerki bana inanmıyorsanız Girin bir bakın Eminönü sunucusuna kaç kişi kesmiş kadimi

ve kaç kişi var kadimi kesmek için uğraşan bir bakın derim sadece
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Adalet

Mesaj gönderen zembekoğlu »

Merhabalar;

Kadim hidra evet çok güçlü bir yaratık ve öyle olması gerekiyor. 1. grup eğer materyallerini aldı ise demekki öldürülebiliyor. Birlik ve dayanışma şart bunuda bilmelisiniz. Ha birde az kişinin sahip olduğunu söylüyorsunuz. Herkes sahip olursa şaheserin ne anlamı kalır :(

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

zembekoğlu yazdı:Merhabalar;

Kadim hidra evet çok güçlü bir yaratık ve öyle olması gerekiyor. 1. grup eğer materyallerini aldı ise demekki öldürülebiliyor. Birlik ve dayanışma şart bunuda bilmelisiniz. Ha birde az kişinin sahip olduğunu söylüyorsunuz. Herkes sahip olursa şaheserin ne anlamı kalır :(
:)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Grup sayısındaki kişi sayısı artsın yada ilk vuran örneğin 3 grubunda görevi olsun mesela.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
IITHEMUROII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IITHEMUROII »

;)
since 2007
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

Böyle olunca birlik beraberlik artacağına azalıyor bence ilk vurucam davasına felan millet birbirine düşman oluyor.Bencillikler daha da artıyor.Buna bir çözüm bulun.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

O zmn üstün olcaklar sahip olanlar bölede olmzki =))
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Ben ne Kadim kesmeyi düşünüyorum ne de Şahaser üretmek. Niye derseniz kullandıgım karakter savaşcı. Benim gözümde ecel getiren iyi bir silah değil. Silah hasarı az olunca kafa koparan veya balyoz kadar vuramıyor. sadece saldırısı hızlı. bunuda sert ve ağır vuruşla karşılıyoruz zaten. ama şifacı veya büyücü olsam üretirdim
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

evet anlıyorum seni herkes sahip olamaz ama anlayamadığım herkesin sahip olmadığı şeyde neden herkesin payı oluyor yani görevi yapmaya gelince birlik beraberlik ama hediyeye gelince ayrılık gayrılık neden böyle bunu anlayamadım
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

herkes birşeylerini ortaya koyacak herkes saatlerini kadimi kesmek için harcayacak

ama hediye sadece 6 kişi için neden böyle bir saçmalık bu nu anlatabilirmi bana

“Genel Etkileşim” sayfasına dön