Söz senin slogan senin saçmalığı :(
Söz senin slogan senin saçmalığı :(
Bildiğiniz gibi facebook uzerinden yapilan bir oylama sonucu sloganlar oylanip 1. secilecek ama facebook hesabı acmak cok zor değil ya adam kendine bir sürü facebook hesabı açıp kendi sloganını oylarsa? Ben bu etkinliğe katılmadım ama katılsaydım bu şekilde yapardım

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
- necatialperen
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Söz senin slogan senin saçmalığı :(
En fazla kaç hesap açabilri 10-20-30- hadi 100 diyelim siteye üye kaç kişi var 20bin küsür 100msn alıp 2menekşe için face hesabı açıp da kendi slogn'ını beğenmek biraz saçma olur.
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...
O'da Artık Bir Emekli...
O'da Artık Bir Emekli...
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Biz ölmeyi göze aldıkda kimleri yanımızda götürecegiz onu düşünüyoruz sözünü bile slogan olarak kabul eden bir ikv yönetimimiz var ne bekliyorsunuzki ?
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
- Lemonx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
ÇOK GEREKSİZ SEÇİMLER YAPILMIŞ BELKIDE BUTUN SLOGANLAR OKUNMADI BİLE İKV EKİBİNİN BU SORUNU DUZELTMESİNİ BEKLIYORUM...
Merhabalar,Atmosferr yazdı:Bildiğiniz gibi facebook uzerinden yapilan bir oylama sonucu sloganlar oylanip 1. secilecek ama facebook hesabı acmak cok zor değil ya adam kendine bir sürü facebook hesabı açıp kendi sloganını oylarsa? Ben bu etkinliğe katılmadım ama katılsaydım bu şekilde yapardım
Anketi formumuzda açmış olsakta,facebook veya herhangibir anket sayfasında açmış olsakta bu durumun önüne malesef ki geçemeyiz.Anketin olduğu her kısımda yeni hesaplar açılıp oylama yapılacaktır.Eğer bu konuda öneriniz var ise bize ileterek katkıda bulunabilirsiniz.
İyi Eğlenceler
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
tabi havuzunuz var sizin dimi.FatiH yazdı:Merhabalar,Atmosferr yazdı:Bildiğiniz gibi facebook uzerinden yapilan bir oylama sonucu sloganlar oylanip 1. secilecek ama facebook hesabı acmak cok zor değil ya adam kendine bir sürü facebook hesabı açıp kendi sloganını oylarsa? Ben bu etkinliğe katılmadım ama katılsaydım bu şekilde yapardım
Anketi formumuzda açmış olsakta,facebook veya herhangibir anket sayfasında açmış olsakta bu durumun önüne malesef ki geçemeyiz.Anketin olduğu her kısımda yeni hesaplar açılıp oylama yapılacaktır.Eğer bu konuda öneriniz var ise bize ileterek katkıda bulunabilirsiniz.
İyi Eğlenceler
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
Gelin bi hesaplama yapalım, ben bir sayfa adminiyim, yaklaşık 20 den fazla sayfam ve toplamda yüzbinlerce takipçilerim var sayfalarımda, bu sayfalar için benim açmış olduğum fake adminler, gizli adminler (ha bu arada gizli admin devride kapandı), arkadaş sayısı tavan yapıcak profillerim var, facebook da baya çalışkanım yani, neyse bir hesap açmak benim için şöyle, önce hotmail hesabı açarsın, hotmail günde maximum 3 kez açma izni verir, hadi başka hesaplarda açılabilir gmail vs, sonra bununla hesap açarsın hepsi en az bi 15 dakika tutar, bi günde sabrını iyi zorlarsan en fazla 50 hesap açabilirsin, (ben genelde hotmail açarım, ki hiçbi gün sektirmem hergün 3 hotmail hesabını unutmadan açarım, çünkü gmail in banlanma riski çok fazla) bu açtığın hesaplarla oylamaya katılsan ne kadar etkisi olur sizce ? 20binlik bi sayfada 50 adet hesabın ne kadar etkisi olur bi oylamada, oylamalara az önce baktım, toplamda bi kaç yüz kişi oy atmış, 50 oy evet işe yaradı baya bi, sonra bu 50 oyun yanında diğerlerininde oyu şart tabiki, bakıyorumda en yüksek olan 150 oy felan, neyse oda artar tabiki daha..
Şimdi benim burdaki düşüncem 20binlik bi sayfada bu kadar az katılımcı biraz şey, az, oyun bu oylamanın reklamını az yapmış, birazdaha ilgi çekmeleri gerekirdi en az bi slogan 1000 oy alıcakki birileri o 50 hesabı açmaya yeltenemicek, burda oyunun hatası var, ve işini bilen bi arkadaş sıradan bir slogan için bu kadar emek harcayıp hesap açarsa, evet hileyle kazanmış olur.
Şimdi benim burdaki düşüncem 20binlik bi sayfada bu kadar az katılımcı biraz şey, az, oyun bu oylamanın reklamını az yapmış, birazdaha ilgi çekmeleri gerekirdi en az bi slogan 1000 oy alıcakki birileri o 50 hesabı açmaya yeltenemicek, burda oyunun hatası var, ve işini bilen bi arkadaş sıradan bir slogan için bu kadar emek harcayıp hesap açarsa, evet hileyle kazanmış olur.
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
ne 20 binlik sayfaymış be. 20 bin kişininde oy kullanacagını düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz . Ben veririm arkadaşlarıma şu fan sayfasında şu ankette şu slogana oy verin diye birazda sayfamda yayınlarım 2 menekşe benim olur hotmail felanda açmama gerek bile yok yani.xPrince yazdı:Gelin bi hesaplama yapalım, ben bir sayfa adminiyim, yaklaşık 20 den fazla sayfam ve toplamda yüzbinlerce takipçilerim var sayfalarımda, bu sayfalar için benim açmış olduğum fake adminler, gizli adminler (ha bu arada gizli admin devride kapandı), arkadaş sayısı tavan yapıcak profillerim var, facebook da baya çalışkanım yani, neyse bir hesap açmak benim için şöyle, önce hotmail hesabı açarsın, hotmail günde maximum 3 kez açma izni verir, hadi başka hesaplarda açılabilir gmail vs, sonra bununla hesap açarsın hepsi en az bi 15 dakika tutar, bi günde sabrını iyi zorlarsan en fazla 50 hesap açabilirsin, (ben genelde hotmail açarım, ki hiçbi gün sektirmem hergün 3 hotmail hesabını unutmadan açarım, çünkü gmail in banlanma riski çok fazla) bu açtığın hesaplarla oylamaya katılsan ne kadar etkisi olur sizce ? 20binlik bi sayfada 50 adet hesabın ne kadar etkisi olur bi oylamada, oylamalara az önce baktım, toplamda bi kaç yüz kişi oy atmış, 50 oy evet işe yaradı baya bi, sonra bu 50 oyun yanında diğerlerininde oyu şart tabiki, bakıyorumda en yüksek olan 150 oy felan, neyse oda artar tabiki daha..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
- necatialperen
- İri Fare Avcısı
Oradaki 20bin in 500-1000'i benim arakdaşım Oyunu Bilmiyorlar Hatrım İçin Önerdimde Beğendiler.
İyi Forumlar..
İyi Forumlar..
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...
O'da Artık Bir Emekli...
O'da Artık Bir Emekli...
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Bunu senin sölemen biraz garip açıkcası.Birde seni bulmuşken birşey belirtim.Senin karakterin siyah saçlı ve top sakallı.Facebook profil resmi yaptıgın karakter ise seninle alaksı yok ve biraz tanıdık gibi geliyor.Bilmem anlatabildimmi.500-1000 arkadaşını yanıltma lütfennecatialperen yazdı:Oradaki 20bin in 500-1000'i benim arakdaşım Oyunu Bilmiyorlar Hatrım İçin Önerdimde Beğendiler.
İyi Forumlar..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 0334099143
İyi Forumlar...
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.