LAUNCHER HATASI !! [ÖNEMLİ BİR SORUN]
Re: LAUNCHER HATASI !! [ÖNEMLİ BİR SORUN]
Yaw hayır normal tıklayışta hiçbirşey açmıyor kum saati 1-2 saniye durup gidiyor çıldırcam bilen biri yokmu ??? :S
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Yaw Allah askına bilen biri yokmu ??? :S :S 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Oyunu silin ve bilgisayarın bir başka yerine kurarak girmeyi deneyin. Birde başka exe dosyalarına ve başka oyunlara girmeye çalışın. Büyük olasılıkla virüs kapmış olmalısınız.
Oyunu silin ve bilgisayarın bir başka yerine kurarak girmeyi deneyin. Birde başka exe dosyalarına ve başka oyunlara girmeye çalışın. Büyük olasılıkla virüs kapmış olmalısınız.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Peki bu virüs nasıl geçer bir bilginiz varmı ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Çok İyi Bir Fikrim var :idea: :idea: XDrapper yazdı:Peki bu virüs nasıl geçer bir bilginiz varmı ?
FORMAT AT
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Her sefer söylüyorum yine söylüyorum;
HDD: Sabit Disk(Hard Disk)
1) HDD'nizdeki çok çok önemli dosyaları yedekleyin. Yedeklediğiniz dosyayı açarken mutlaka Antivirüs programıyla beraber karantinada çalıştırın. Sandboxie tarzı programlardan yardım alabilirsiniz. Ama amacı dışında kullanmayın
2) Bilgisayarda olan tüm HDD'lere format atın. DİKKAT!!! Windows formatı değil HDD yi biçimlendireceksiniz!!! MSDoS'dan biçimlendirme için internetten bilgi bulabilirsiniz. HDD'nizdeki HERŞEY silinecektir.
3) Şİmdi Windows'u kurduktan sonra oyuna girebilirsiniz.
Bunun en kesin çözümü budur. Bu aralar çok popüler olan bu virüs salgın şeklinde yayılıyor. Bilmediğiniz kaynaklardan, özellikle +18 kaynaklardan kesinlikle dosya indirmeyin. Video ve resim kesinlikle açmayın. İlla ki +18 sitelerden bulaşacak diye birşey yok. Her yerden bulaşabilir.
HDD: Sabit Disk(Hard Disk)
1) HDD'nizdeki çok çok önemli dosyaları yedekleyin. Yedeklediğiniz dosyayı açarken mutlaka Antivirüs programıyla beraber karantinada çalıştırın. Sandboxie tarzı programlardan yardım alabilirsiniz. Ama amacı dışında kullanmayın
2) Bilgisayarda olan tüm HDD'lere format atın. DİKKAT!!! Windows formatı değil HDD yi biçimlendireceksiniz!!! MSDoS'dan biçimlendirme için internetten bilgi bulabilirsiniz. HDD'nizdeki HERŞEY silinecektir.
3) Şİmdi Windows'u kurduktan sonra oyuna girebilirsiniz.
Bunun en kesin çözümü budur. Bu aralar çok popüler olan bu virüs salgın şeklinde yayılıyor. Bilmediğiniz kaynaklardan, özellikle +18 kaynaklardan kesinlikle dosya indirmeyin. Video ve resim kesinlikle açmayın. İlla ki +18 sitelerden bulaşacak diye birşey yok. Her yerden bulaşabilir.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Sorun geçmedi lütfen yardım .. 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Sorunun geçmesi için gerekli uğraşı verilmiş. Ya virüsü temizleyeceksiniz ya da format atacaksınız.
En kısa zamanda oyun içinde görüşmek ümidiyle.
En kısa zamanda oyun içinde görüşmek ümidiyle.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları